Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Фалкао (во Колумбија познат и како EL TIGRE-ТИГАРОТ) би бил одлично засилување,класа голгетер..Со глава е ненормален,дава голови од 10 метри :):) Исто и неговиот соиграч од Порто,Гуарин е супер играч,многу сакам и двајцата да ги земеме..

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Луѓе намалете со појачувањата заборавивте дека имаме многу странци и дека неможе да излезете со 11 странци ;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Луѓе намалете со појачувањата заборавивте дека имаме многу странци и дека неможе да излезете со 11 странци ;)
Мислам дека имаме 17 странци и 5 home grown. Значи нема место за уште странци, само англиски играчи и секое доведување на некој странец во клубот ќе значи и продавање на еден од сегашните што не би требало да е проблем.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
фалкао не го знам, ама гуарин беше многу јак на фудбал менаџер

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Свака част за видеата од прес конференцијата Донев!

F

fantomX

Гостин
Мислам дека имаме 17 странци и 5 home grown. Значи нема место за уште странци, само англиски играчи и секое доведување на некој странец во клубот ќе значи и продавање на еден од сегашните што не би требало да е проблем.
Всушност, проблем е то. И то поголем.

F

fantomX

Гостин
Мислев на тоа да се реши кој да се продаде. А наоѓање на клуб кој ќе ги купи е потешко.
И то е тешко. Секако, ако гледаме реално, според тоа шо му треба одредено време на АВБ да види шо има и како има на располагање, па да одлучи шо и како. А инаку, ако гледаме според тоа шо секој фан има своја листа за бркање и сите тие листи се различни во секој поглед, од имиња до бројот на играчи за бркање, тогаш да, лесна работа е.

В

Вори

Гостин
45 милиони за Нејмар,а?
Со кој памет сакале екипиве да дадат толку пари за него,стварно не знам.
Препотентно,арогантно,самобендисано копиле,алчно за пари и слава.Е тоа е Нејмар.Порано сакав да го купи Челзи,сега и безпари да го даваат би го одбил.

F

fantomX

Гостин
Нејмар е бисер бре, неизбрусен. Роналдо поарен да не беше? Ама салам тренер и ментор си го прај своето.

Копилето бразилско е на раскрсница сега, само не е свесен. Ако реши во Бразил да гради врвна кариера, се заебал, пошто ем нема ни играчки ни тренерски квалитет таму ко во Европа, ем е премногу разгален од цел Бразил. Така да мора во наредниве две години да иди во Европа, најдобро во Реал Мадрид кај Мурињо. Челзи и Манчестер Сити немаат ни д од дисциплина, а друг клуб нема ни намера да го зема ни пак има потреба од него.
--- надополнето: Jul 3, 2011 11:08 PM ---
Туку со копитаров наш бразилски шо прајме? Не изгледаше арно повредана, а каков-таков наш играч е.

В

Вори

Гостин
Не ме интересира каков е,ме интересира она што го гледам на терен и вон терен.А тоа што го гледам јас воопшто не ми се допаѓа.
Тој би дошол во Челзи да игра исклучиво за пари.И да му се укаже можност за неколку сезони би го напуштил тимот и би заминал во Реал или во Сити пак за поголеми пари или поголема плата.Такви курви-играчи не ни требаат.Курва на терен,курва надвор од него,курва на неговиот агент...
Се надевам дека што побрзо ќе заборавиме на преценетото бразилско котле и ќе се насочиме кон купување на навистина квалитетни играчи.

п.с.Честито нов тренер,според мене најдоброто можно решение..ме мрзи да пишувам сега,при крај на летово ќе напишам еден подугачок пост околу тоа што ќе се случува со Челзи!

Поздрав!

F

fantomX

Гостин
Вон терен не гледаме ништо ни јас, ни ти. А на терен видовме еден натпревар на крајно несреден тим од страна на нивнот селектор, каде шо Нејмар се изгуби. Или накратко кажано, исто не видовме ништо. Да не можеби си го гледал редовно како игра? Не, ни па јас сум го гледал.

Тоа шо е единствено сигурно, е дека има голем талент, и со вистинско менторство можи да стани светски играч. Ама вистинско менторство тешко ќе има, Мурињо, Фергусон....и толку засега. Можеби и овај нашиов, ама јас не верувам според ова како тргна, со Ди Матео, сега дошол и некој бивш фитнес тренер на Ливерпул (шо значи, заради Торес)....така да, ќе падни и Андре брзо, за шо ќе ми биди многу жал, ама и навикнав веќе на такви работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom