David Haye vs Wladimir Klitschko - 02.07.2011

• Креатор на темата Frankie Yale
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
И де некој нека ми разјасни како може Кличко да иде со 3 појаса во ринг, а овој коментаторов се запна со зборување дека он има 2?
Кличко беше шампион според IBF, IBO, WBO, а сега и според WBA

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Да бе ќе гледаме UFC, не сум многу по гледање како двајца мажи се гушкаат на подот.

Следно Витали во септември, и Пакио во ноември.
не заборавај мејведер во септември, па после евентуално пакман вс. мејведер (вистинската борба на деценијата :)

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
не заборавај мејведер во септември, па после евентуално пакман вс. мејведер (вистинската борба на деценијата :)
Немам многу мерак него да го гледам, исто се понаша како тролов денекса што изгуби, и трча што подалеку од Пакио. Ако некад, НЕКАД се сретнат во рингот тогаш ќе изгледам повеќе борби на Мејведер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Може некој да ми објасни зошто го опоменаа Кличко? :)

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Оти кога го Факаше за во клинч, Хеј си падна на колена како по обичај и испадна ко кличко да го удрил хеј по вратот.

T

Torchyrus

Гостин
Може некој да ми објасни зошто го опоменаа Кличко? :)
ко божем го турнал Хеј .. нема врска како шо рекоа коментаторите се зборувало дека бил на страната на Кличко па сеа да се извади дури и тренерот на Хеј барал да се смени судијата ... глупости

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да да чув за тоа со судиите само не разбрав убаво како гласи правилото :))))

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Имаше и уште една фрка кога постојано Хеј гледаше накај судијата пошто според правила забрането е после удар да ја држи раката целосно насочена према него.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кличко беше шампион според IBF, IBO, WBO, а сега и според WBA
Значи накратко, коментаторов појма немаше од тоа шо го кажуваше така?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Искрено не сум нешто импресиониран од борбава.
На почетокот додека поминуваше екипата на Хеј не знам дали видовте што се дешаваше доле.Оние битангине дури не можеа да се пробијат па уште пола публика на ушка им се качија.
Него што се однесува до борбава овој Хеј пола борба со симнат гард му се бореше.Хеј е ранлив на комбинација само,на еден удар тешко зошто како ги избегнува свака му част.На комбинација почнува некако да се губи и Кличко прелесно му влагаше.Плус коа влагаше на ринг многу мал ми се виде дали од што тие до него беа ненормално големи или поради нешто друго не знам.Сепак можеше и боље борба да глеаме али тоа е.Сепак и ова не беше лошо.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Дејвид Хеј е голем ЛИГУШ и голем на уста !! На толку зборуење требаше на Кличко личниот опис да му го смени

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom