Кои ви се најубави смоки?

Член од
28 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
5
Стоби Флипс црвените особено оние во големо пакување.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Стоби флипс црвените и тие од кашкавал:D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Стоби флипс чрвени ( големи,крцкави,весели, пијани, сексуално тензични, арогантни, агресивни мммммммммммм).

K

kalimer0

Гостин
Оние што ги земам од супермаркет без да платам :D

• Tαммι •

Гостин
Најмногу ги сакам Смоки. А кога ги нема тие, си земам Стоби.... викаат растеле гради од овие ама нешто слабо иде кај мене тоа :( :P :ROFLMAO:

T

Torchyrus

Гостин
Најмногу ги сакам Смоки. А кога ги нема тие, си земам Стоби.... викаат растеле гради од овие ама нешто слабо иде кај мене тоа :( :p :ROFLMAO:
Па јадеш во мала количина ќе си земеш цел камион и цела ден и ноќ шибаш и да видиш дали иде слабо :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Tαммι •

Гостин
Па јадеш во мала количина ќе си земеш цел камион и цела ден и ноќ шибаш и да видиш дали иде слабо :ROFLMAO::ROFLMAO:
Хахахааххааххааххахахахаххахаахахаха ајде утре ќе купам...денес ептен веќе се затворени сите продавници :ROFLMAO:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Хахахааххааххааххахахахаххахаахахаха ајде утре ќе купам...денес ептен веќе се затворени сите продавници :ROFLMAO:
Немој само еден камион, земи се два... Еден за едната цицка, дуг за другата, вака само со еден камион може само едната да ти порасне а другата мала па ке биде беља :p

• Tαммι •

Гостин
Немој само еден камион, земи се два... Еден за едната цицка, дуг за другата, вака само со еден камион може само едната да ти порасне а другата мала па ке биде беља :p
Еј паметен совет..нешто денес почна да ме боли десната страна од грбов, па другарка ми вика да не ми пораснала само десната града па натежнува на таа страна..се е можно во денешно време :ROFLMAO:
Утре одам по два камиони смоки :D

T

Torchyrus

Гостин
и ајде веќе кога почнавме со советиве уше еден од мене обавезно смоките со јогурт да ги јаде поради блaгородни прични :D

Kajgana Shop

На врв Bottom