- Член од
- 23 јуни 2011
- Мислења
- 569
- Поени од реакции
- 339
Најдобри се, кој што сака нека каже на овие смоки други им нема рамниЕптен лајк, башка и имаат одлична летна акција 2 х големи смоки и 2 х солени стапчиња за 59 ден.
Најдобри се, кој што сака нека каже на овие смоки други им нема рамниЕптен лајк, башка и имаат одлична летна акција 2 х големи смоки и 2 х солени стапчиња за 59 ден.
А шо е разликата со тие во мало пакување освен количината ?Стоби Флипс црвените особено оние во големо пакување.
Ништо бе ама мачно е да земаш да отвараш ново паковче ке ти се изгуби желбата.А шо е разликата со тие во мало пакување освен количината ?
wow не сум знаела дека смокиве се толку coolСтоби флипс чрвени ( големи,крцкави,весели, пијани, сексуално тензични, арогантни, агресивни мммммммммммм).
Па јадеш во мала количина ќе си земеш цел камион и цела ден и ноќ шибаш и да видиш дали иде слабоНајмногу ги сакам Смоки. А кога ги нема тие, си земам Стоби.... викаат растеле гради од овие ама нешто слабо иде кај мене тоа :p
Хахахааххааххааххахахахаххахаахахаха ајде утре ќе купам...денес ептен веќе се затворени сите продавнициПа јадеш во мала количина ќе си земеш цел камион и цела ден и ноќ шибаш и да видиш дали иде слабо
Немој само еден камион, земи се два... Еден за едната цицка, дуг за другата, вака само со еден камион може само едната да ти порасне а другата мала па ке биде беља :pХахахааххааххааххахахахаххахаахахаха ајде утре ќе купам...денес ептен веќе се затворени сите продавници
Еј паметен совет..нешто денес почна да ме боли десната страна од грбов, па другарка ми вика да не ми пораснала само десната града па натежнува на таа страна..се е можно во денешно времеНемој само еден камион, земи се два... Еден за едната цицка, дуг за другата, вака само со еден камион може само едната да ти порасне а другата мала па ке биде беља :p
и ајде веќе кога почнавме со советиве уше еден од мене обавезно смоките со јогурт да ги јаде поради блaгородни причниНемој само еден камион, земи се два... Еден за едната цицка, дуг за другата, вака само со еден камион може само едната да ти порасне а другата мала па ке биде беља :p