Фан Клуб: Јувентус

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Кајганеро, ако мислиш дека Вучинич е толку послаб од Матри и Кваљарела пушти го на youtube голот што ни го даде во купот. Не викам дека Вучинич е некоја си преголема ѕвезда ама не е ни толку слаб како што го прикажа ти.
А за квалитетите на Агуеро во пресрет ни излегува МТВ со преносот на Копа Америка :), btw прекрасен гол на Агуеро вчера против Венецуела
Не се станува врвен играч,ако си во форма еден натпревар,битно е таа форма да ја задржиш подолг период, при што ќе докажеш дека си квалитетен играч,ако толку го фалиш Вучиниќ за голот што ни го дал,види какви не голови дадоја Ква и Матри,глава ќе те здоболи,на секој натпревар даваат гол,а повеќето голови се од дистанца,или само креиран гол,ако ме разбираш што ти зборам.
Ква- http://www.youtube.com/watch?v=BBGi2Ulx7Pg
P.S
Ако ги цениш играчите по головите,во голема грешка си..

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
А шо е најинтересно во Вес Хем беше резерва,може да го земеме за 5 мил, јас би го земам и Карлос Вела и тој може за ефтини пари!
Затоа Вест Хем отпадна ахахах!....гледајте го сега на Копа Америка и ќе видите за што станува зобот. Јас се изненадив од она шо го имав гледано и она што го видов пред некоја недела :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.166
Затоа Вест Хем отпадна ахахах!....гледајте го сега на Копа Америка и ќе видите за што станува зобот. Јас се изненадив од она шо го имав гледано и она што го видов пред некоја недела :)
Нема да игра на Копа Америка, суспендиран е, многу сакал да се дружи со дамите на ноќта. :) И не е нешто посебно на големи натпревари, го пратам често Мексико, Дос Сантос игра добро против тимови со многу спора одбрана и секогаш почнува да игра добро откако неговата екипа ќе поведе. Да беше добар ќе го задржеа во Барселона или во Тотенхем, Јувентус заслужува многу подобро од Дос Сантос.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Дел Пиеро, ако мислите на Џовани Дос Сантос од Мексико првпат слушам дека играл за Вест Хем. Последнава сезона беше позајмен на Расинг Сантандер а пред оваа во Галатасарај. Дечкото од 2008 па до ден денес е во сопственост на Тотенхем.

Кајганеро, не реков дека Вучинич е WC играч туку само сметам дека, доколку дојде, неговите шанси за прва постава не се 0 покрај Матри и Ква како што кажа ти. Сакам да кажам дека не е значително послаб од Матри и Ква Ква но не е ни нешто појак, некаде на исто рамниште се :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Во Вест Хем игра Барера од Мексико.Џовани беше на позајмица да се прилагоди на англискиот фудбал во Ипсвич па од како не му тргна најдобро играше во Галатасарај и Расинг како што кажа и commandante.Доколку не дојде Агуеро или Бастош јас би сакал Вела и Џовани да дојдат кај нас.Вучинич би бил вишок доколку дојде.Не играме во европските купови па така и со 4 напаѓачи би завршиле работа но за некој од светска класа би требало да се направи место или некој талент кој од следната година би имал поголема улога.Доколку заминат Сторари или Манингер треба да донесеме резервен голман што и не менува нешто.Сакам да си заминат :Гросо,Мота,Григера,Сисоко,Тијаго,Алмирон,Мартинез,Јакинта и Амаури.Да дојде уште еден бек,крило,шпиц и ако замине Мело да дојде некој на негово место.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
AGUERO neoficijalno VEKE E CLEN NA JUVENTUS (y)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Цел месец го тупат за Агуеро, аман веќе...на крај пак ништо нема да биде.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Слушајте ми зборот за Дос Сантос дека ќе биде еден од најдобрите фудбалери на светото само му треба добар тим + тоа млад е едни Џандоната, Имобиле и не ти знам кои играт за Јуве од 20 год што немат никаков талент па вреди да се земем овој...

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Слушајте ми зборот за Дос Сантос дека ќе биде еден од најдобрите фудбалери на светото само му треба добар тим + тоа млад е едни Џандоната, Имобиле и не ти знам кои играт за Јуве од 20 год што немат никаков талент па вреди да се земем овој...
Оваа да ми го речеше пред 3 години дека дос сантос ке биде најдобар фудбалер многу ке ти поверува амa вака не.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
можеше да,го имам гледано брз е, има дриблинг,се снаоѓа одлично по страните,но изгледа има непресметлив карактер па така ќе пропадне и овој талент

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
можеше да,го имам гледано брз е, има дриблинг,се снаоѓа одлично по страните,но изгледа има непресметлив карактер па така ќе пропадне и овој талент
Да се потсетиме
Барселона> Тотенхем>Норвич
Он на 19 години стварно играше доста солидно во Барселона потоа го зема Тотенем не се снајде таму па отиде во втора лига бо ангилја .
--- надополнето: Jul 3, 2011 1:06 PM ---
40 милиона евра за Агуеро .http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/3687.html
Да ве прашам нешо кој бил најголем трансфер на јувентус ?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Шеф на подзејме
Да не се мешам ама мислам дека 41 милиони ви е најголем трансфер, на Недвед
Juventus

Having spent 5 seasons with Lazio, Nedved moved to Juventus in 2001 for a fee of €41 million as a replacement for Zinedine Zidane

А најголем трансфер што сте продале играч е Зидан, 75 милиони евра

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да се потсетиме
Барселона> Тотенхем>Норвич
Он на 19 години стварно играше доста солидно во Барселона потоа го зема Тотенем не се снајде таму па отиде во втора лига бо ангилја .
--- надополнето: Jul 3, 2011 1:06 PM ---
40 милиона евра за Агуеро .http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/3687.html
Да ве прашам нешо кој бил најголем трансфер на јувентус ?
2008ма дојде во Тотенхем,не се снајде најдобро и го пратија на позајмица во Ипсвич во Chamionship,следната во Турција во Галатасарај повторно на позајмица и сезонава во Расинг Сантандер откако првата полусезона ја отседе целосно на клупа .. На Gold Cup одлично играше за Мексико,постигна и еден супер гол vs USA .. Мислам дека играчов нема физичка градба за во Премиер Лига,подобро би се снашол во Италија или Шпанија...

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Шеф на подзејме
Да не се мешам ама мислам дека 41 милиони ви е најголем трансфер, на Недвед
Juventus

Having spent 5 seasons with Lazio, Nedved moved to Juventus in 2001 for a fee of €41 million as a replacement for Zinedine Zidane

А најголем трансфер што сте продале играч е Зидан, 75 милиони евра
Знам за зидам
Се мислам дека 52 милиона беше земен Буфон ама дали има поголем

Kajgana Shop

На врв Bottom