Фан Клуб: Вардар

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа е момци,ми се разубави дента,нашата сила нашата гордост,силата на Скопје и Македонија,конечно ке изгледа тим како што му доликува.Нека пукнат душманите сите кој што го напнуваа пред некоја недела,а на ни треба сите за Вардар само се прават будали,сите сте за ВАРДАР само не признавате !

П.С Само незанм со Настевски што е работата,дали останува дали иде !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.712
Тоа е момци,ми се разубави дента,нашата сила нашата гордост,силата на Скопје и Македонија,конечно ке изгледа тим како што му доликува.Нека пукнат душманите сите кој што го напнуваа пред некоја недела,а на ни треба сите за Вардар само се прават будали,сите сте за ВАРДАР само не признавате !

Класична е работата и со настевски, ако не најде клуб во странство ќе се врати во Вардар.
Иначе не е готов трансферот со Ивановски, туку се чека да не најде тим во странство, ама сепак е голема шансата да остане кај нас.

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Вратено е старото име ФК Вардар во централен регистер,од денеска нови играчи во Вардар се Амбурет и Оса кои играаа пред 2 години во Ѓорче!
Покажете доказ дека е вратено старото име на Вардар!!Јас можеби ова го сметам како манипулација од ваша страна за да се прикрие вистината од кај да знаеме.Покажете копија од централен регистар дека сте заведени под името Фк Вардар и сите ќе се извиниме за нашите претпоставки,а вака не верувам на ваши муабети.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
215
Поени од реакции
812
Покажете доказ дека е вратено старото име на Вардар!!Јас можеби ова го сметам како манипулација од ваша страна за да се прикрие вистината од кај да знаеме.Покажете копија од централен регистар дека сте заведени под името Фк Вардар и сите ќе се извиниме за нашите претпоставки,а вака не верувам на ваши муабети.
Јас сега нема да можам да спијам зашто ти не ни веруваш.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Не заболе курот дали веруваш или не. Еднаш те прашав незнам само на која тема, а ти не ми одговори. Затоа ќе те прашам уште еднаш каде е вашиот клуб Ф.К. Куманово ????

Член од
24 март 2010
Мислења
15.329
Поени од реакции
26.278
Еве
fs.JPG
Ајде сега извинувањето.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

така е, сите сме за вардар! друг клуб у македонија нема, само вардар!
вардар е еден од најголемите клубови во светот, на ранг со барса, милан, јуве и тн...
динамо, ѕвезда, хајдук и партизан од секогаш биле гола вода за него... и сега и порано!
дури една титула има во југославија, тоа е за респект! :giggle:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде бе кажи ми,да збориш со некој за фудбал од бивша Југославија,навивач на Динамо,Партизан,Звезда,Железничар,Олимпија и тн,ке те праша како е Напредок,Победа,Пелистер??? или ке те праша како е ВАРДАР бе брате,тимо на Дарко Панчев,Рингов,Андон Дончевски,Илија Најдовски и сите други,јас сигурен сум ама 100 % сигурен дека и твојот татко и дедо навивале за Вардар !

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
вардар е еден од најголемите клубови во светот, на ранг со барса, милан, јуве и тн...
динамо, ѕвезда, хајдук и партизан од секогаш биле гола вода за него... и сега и порано!
една ама вредна другите клубови што имаат ништо

Член од
26 февруари 2011
Мислења
215
Поени од реакции
812
Тој фабрика-клубот од вашето Кавадарци е поголем клуб од Вардар! Ај гитла сеа!

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
големото чудо, ќе прашале што е со вардар, небаре си мислиш прашале за некој од големата четворка, ха...

и не знам дали навијале за вардар, ќе ги прашам...
и да навијале голем кур, навијале пошто навијале за македонија, што вардар го форсирале за да земе титула, да биде македонска гордост, местел утакмици со тиквеш само да влезе у прва лига и со многу други....
--- надополнето: Jul 2, 2011 7:16 PM ---
Тој фабрика-клубот од вашето Кавадарци е поголем клуб од Вардар! Ај гитла сеа!
поголем клуб од вардар неможе да биде, пошто вардар е најголем како што кажав! со полни трибини и све... ах морее, да не беше тој харалампие сега ќе бевте како онија убавците од тетово како ли ги викаја, шкендија :confused:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Играчиве од нашава апла салбо ги знам па така да мене овие имиња не ми значат многу.Мене ме плаши дали на време ќе се уиграат ма да и конкуренцијата не е којзнае колку голема во лигава па убаво би било да се вклопат сите во тимот па дури и да има позитивна атмосфера во тимот до почетокот на сезонава и во текот на неа.Имињава ќе ми значат коа ќе ги видам на терен да дадат се од себе.
Глеам и порано за играчите кои иделе викале солидни играчи дека се али апсолутно ништо не покажале и тренери па цело раководство викале ние ќе ја опраиме работата па пак ништо.Камо да тргне на добро.

Иначе заборавив да прашам.Коа би требало да се одреди распоредот на утакмици за наредна сезона?Не би било лошо да се почне со победа над појак тим за да се крене самодовербата во тимот..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ке ти покажам слика,кај што на запад има,Комити Ѓорче,Комити Куманово,Комити Велес,Кавадарци и така натаму,тоа кажува све,дека цела Македонија навивала за Вардар бе брате,кој што цела Македонија 2003/04 беше на градски за да го бодри кој што за малце ке влезеше во лига шаппиони,ама е тоа е тоа е типичен македонски народ,и ете во иднина Вардат повторно да биде оној што беше,и во Скопје да гостуваат јаки тимови од калибарот на ЦСКА Москва,Спарта Прага,Шалке,Рома... да слушнам некој дијалект да шета низ Скопје и да збори за Вардар т.е да го фали,прв би го пљукнал во фаца,и би го истерал надвор од Скопје и тоа на клоци !

Kajgana Shop

На врв Bottom