Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па нели Абдуле го рани Полат,а Мемати Абдуле сеа има уште 300 курци,ке му праат лажен гроб на Абдул ,него Булут не го видов,слабо гледав минатата недела да не го утепаа,плус тоа а1 може ќе ја затворат и кај ке гледаме со превод,а таман наместив дигитална телевизија за филмов..
Булут е тука . Абдул ќе му прават лажен гроб заради Искендер да не го земи пак Абдуле. Пс ја знам шо те буни тебе :p гУјо да не ти ја затвори А1 :P

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.427
Поени од реакции
25.327
Конечно солиден крај. А не кратењето на епизодите од страна на А1 па истите завршуваа на безвезни сцени.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Мпже ли некој да ми прати превод на ПАЛЕСТИНА по ПП.?

Член од
2 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
дечки, се приклучив на форумов само да ги прашамнешто оние што редовно ја следат серијава. може ли некој да ми каже дали Абдулхеј е навистина мртов или некоја фора прават?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.506
Поени од реакции
8.086
Мртов, ептен мртов.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ova e edna od prvite Epizodi, pred POLLAT da vleze u filmot. Pred da "smeni" faca. Pokazuva za vojnata vo Kosovo, gledajte zname na UCK na celo.
а кога биле во скопје бе? на кој датум?ги виде ти ?
--- надополнето: Jul 1, 2011 10:56 PM ---
Ova e edna od prvite Epizodi, pred POLLAT da vleze u filmot. Pred da "smeni" faca. Pokazuva za vojnata vo Kosovo, gledajte zname na UCK na celo.
за оваа снимка мислиш?

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
aha. a jas se ponadevav deka e nekoj stos. :( jbg
Те дупат,не ја гледав и ја серијава овие 2-3 епизоди,али ќе го однесат на некое место и само Полат и таа новата докторка ке знаат мислам у некоја шума,ако не го и однеле веќе оти не гледав ја.......Иначе не е умрен Абдулхеј 100%..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Те дупат,не ја гледав и ја серијава овие 2-3 епизоди,али ќе го однесат на некое место и само Полат и таа новата докторка ке знаат мислам у некоја шума,ако не го и однеле веќе оти не гледав ја.......Иначе не е умрен Абдулхеј 100%..
не мораше да кажиш вака јас му кажав во порака, пошто некој не сака пред време дда знај шо ќе се случи друг пат барем спојлер опни ;)

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
не мораше да кажиш вака јас му кажав во порака, пошто некој не сака пред време дда знај шо ќе се случи друг пат барем спојлер опни ;)
Па оти не ја гледав ја овие епизоди,ќе ја гледам во сабота и недела,ја мислев веќе се случи тоа,на кратко го гледав ''погребот'' на Абдуле,,,

Член од
2 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
не мораше да кажиш вака јас му кажав во порака, пошто некој не сака пред време дда знај шо ќе се случи друг пат барем спојлер опни ;)[/quote
e ako de. mislam deka na site im e milo so ne e umren ;)
--- надополнето: Jul 1, 2011 11:12 PM ---
Па оти не ја гледав ја овие епизоди,ќе ја гледам во сабота и недела,ја мислев веќе се случи тоа,на кратко го гледав ''погребот'' на Абдуле,,,
mislam deka abru go najde. posto vo denesnava epizoda so kazim baraa niz sumata i naletaa na edna kuka, pretpostavuvam deka e tamu.

Kajgana Shop

На врв Bottom