- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.765
- Поени од реакции
- 9.552
1:3Работнички води на гости кај Нарва 1:2 а се игра 65мин.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
едит: 1:4
1:3Работнички води на гости кај Нарва 1:2 а се игра 65мин.
Joк.Ај да прашам, да не има случајно пренос на некоја телевизија од натпреваров на Ренова ?
Бев да ги гледам. Поарно да не одев. Ренова скроз неспремни на секој можен план, ако играчите ти ги фаќа грч во натпревар од меѓународен карактер значи е нешто труло во клубот Ренова. Тие средните играчи не знам ни кај гледаа, ни кому подаваа, бидејќи меѓусебе тоа ретко го правеа. Тој левиот халф има потези на третолигашки фудбалер. Цело време пробуваа со дупли пасови да поминат, ама Ирциве брзо покриваа и не дозволија ниту посериозен еден удар на гол, а камоли да им влезат. Капитенот мислеше дека е Меси, ни подаваше ни ништо- сите топки што ги доби, ги изгуби. Единствена светла точка левиот бек, имаше два пробиви, само што од време навреме забораваше да се врати назад.Која мизерија Ренова црвен од 13 мин до 75 неможат гол да им дадат.
gi imame site igraci sto igrale lani i plus Genc Iseni(dojden od renova) Eden sto dojde od teteks bese mnogu dobar igrac i plus 2 brazilci koj denovite ke pishuvat za nas vo Avstrija i eden golem talent Gjelbrim Taipi covekot ima samo 18 godini no e mnogu kvaliteten igrac i se ceka od nego da bide zamenikot na Hasani !Шкендија многу посилна од лани!? Кои играчи дојдоа па за до толку да се засилат? Оние од Тетекс се нови играчи, ама тешко дека се засилувања кои ќе го направат тимот подобар...
За Ренова ми беше јасно и пишував уште пред 2-3 години, таков клуб го достигнува врвот и потоа од година во година се повеќе пропаѓа... Ренова како тим ќе постои уште максимум 2 години.
Според сето ова, изгледа само Работнички ќе успее да помине некое коло во Европа, другиве многу тешко...
Не ме зезај овој играл во Српска петта лига, а ти го сметаш за големо засилување...gi imame site igraci sto igrale lani i plus Genc Iseni(dojden od renova) Eden sto dojde od teteks bese mnogu dobar igrac i plus 2 brazilci koj denovite ke pishuvat za nas vo Avstrija i eden golem talent Gjelbrim Taipi covekot ima samo 18 godini no e mnogu kvaliteten igrac i se ceka od nego da bide zamenikot na Hasani !
Rabotnicki ima mnogu jak tim,i nie ne sme slabi pak ke donesat uste zasiluvanje.I ova sezona sto projde site vikavte deka Metalurg ke go osvoi titulata e golem favorit.A za nas ne se sborese nisto,koga nie pisuvavme ovde deka sme favoriti imame jak tim vie se nasmeavteНе ме зезај овој играл во Српска петта лига, а ти го сметаш за големо засилување...
Нели ви отиде Ќемо? И сите да останале, со губењето на хасани исто ти е како цел тим да сте го изгубиле.
Сезонава Работнички е главен фаворит за титулата според мене...
Не ги предизвикувај "експертите" вон Скопје со вакви изјави...Вратено е старото име на Вардар од денеска и официјално.
Најново засилување Филип Ивановски.
Лани баш поради тоа што никој не ве сметаше како конкурентен тим ја освоивте титулата, а сезонава тешко дека тоа ќе се повтори, односно сите ќе играат со поголем мотив против вас...Rabotnicki ima mnogu jak tim,i nie ne sme slabi pak ke donesat uste zasiluvanje.I ova sezona sto projde site vikavte deka Metalurg ke go osvoi titulata e golem favorit.A za nas ne se sborese nisto,koga nie pisuvavme ovde deka sme favoriti imame jak tim vie se nasmeavte
--- надополнето: Jul 1, 2011 6:47 PM ---
A deckoto Gj.Taipi e mnogu dobar talent ke vidite i sami![]()