Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Во Похорје, Словенија се на припреми, ама со Металист ја играа во Австрија :D

Заврши пријателскиот натпревар против Роземборг, заврши 0-0 :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Подобри сме биле цела утакмица,поготово во второ полувреме,јас од овие 2 утакмици по некои снимки ми се чини дека Едуардо е звер невиден,таман за со Шкендија да акне некоја голчина,како што направи Клео против Рил (маказиците) !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Подобри сме биле цела утакмица,поготово во второ полувреме,јас од овие 2 утакмици по некои снимки ми се чини дека Едуардо е звер невиден,таман за со Шкендија да акне некоја голчина,како што направи Клео против Рил (маказиците) !
Добар е Едуардо но вчера условите беа катастрофа пекол жешко 30 може и повеќе степени кажуваа така да очекував да нема голови многу.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
3.345
Да не се злоупотребуе трансот што Војводи го зедоја на балисти....Некој си ова го злоупотребил и се најавил како он и останати некој си гробари го зеле !!!!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ништо чудно и некој "гробар" од форумов да ја стаел таа слика по српски форуми и да кажал дека он го има земено транспарентот.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Frimpong: Hoću da ostanem!

Želim da potpišem i ne biram da li će to da bude Partizan ili Teleoptik, kategoričan je vižljasti štoper crno-belih koji je iz Gane stigao na probu u Beograd.BLIŽI se kraju bitka za opstanak u Partizanu. Na probi su trojica fudbalera: štoperi Vladimir Otašević i Abraham Frimpong, kao i vezista Velingson. Šampion se vraća u nedelju u Beograd, a tada bi trener Aleksandar Stanojević trebalo da konačno prelomi.

Navijačima se, bar po komentarima, najviše na utakmici u Ljubljani svideo Brazilac, ali najrealnije je da ostane mladi štoper iz Gane. Ne u Partizanu, već bi određeno vreme bio u Teleoptiku.
- Želim da ostanem i ne biram da li će to da bude Partizan ili Teleoptik - poručuje Frimpong.-Sviđa mi se ekipa, dobro se radi, a videćemo šta će na kraju da odluči trener.
Rođen je 6. aprila 1993. godine u Gani. Nije ni visok (1,80 m), ni krupan, čak bi moglo da se kaže da je mršav, ali ima mnoge dobre karakteristike. Već tri godine je u Evropi, govori engleski i italijanski.
- Proveo sam tri prethodne godine u Vićenci. Ljudi iz ovog kluba snimili su me na jednom jakom turniru u Italiji, gde su rivali mojoj ekipi iz Gane bili Đenova, Kjevo, Padova... Igrao sam tri godine za mladi tim Vićenca, sada je Partizan novi izazov za mene. Želim da se dokažem - ističe Frimpong.
Najčešće je u društvu Mede i Dijare. Ništa novo, tamnoputi fudbaleri su uvek zajedno, kao i sada dvojica Brazilaca.
- To je zbog engleskog-kaže Frimpong.-Naučio sam i nekoliko srpskih reči, kao što su "Dobro, kako je..."
Sve češće su fudbaleri iz Gane u Srbiji. Proletos su crno-beli dres nosili Prins Tejgo i Dominik Adija, član Crvene zvezde je još jedan reprezentativac ove afričke zemlje Li Adi.
- Svi u Gani znaju za Partizan - iznenadio nas je Frimpong. - Ne poznajem ni Tejga, ni Adiju, ali sam mnogo čitao o šampionu Srbije dok su oni nosili crno-beli dres.
--- надополнето: Jun 30, 2011 12:28 PM ---
http://www.mondo.rs/s210457/Sport/Sport/Fudbal/Soba_206-_Cvrge_veliki_zubi_mangulica.html

Интересно,интересно!!:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ништо чудно и некој "гробар" од форумов да ја стаел таа слика по српски форуми и да кажал дека он го има земено транспарентот.
Па ако знае некој на кој форуми го имаа пишано тоа, нека напрае јузер и нека им каже за што се работа. А тоа 100% го има напраено некој од нашиве “гробари“, зошто тиа не би им паднало на памет тоа да го реча.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ne e cudno i tie da napravat nekoja kopija.... nekoj nash transparent ! kako sto go napraele copy masters VOJVODI !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
ne e cudno i tie da napravat nekoja kopija.... nekoj nash transparent ! kako sto go napraele copy masters VOJVODI !
Сигурно Гробари ќе се замараат со такви банални работи и ќе копираат транс од Балисти :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пуши го, нека ти кисне. Тоа ти остана.
Сигурно Гробари ќе се замараат со такви банални работи и ќе копираат транс од Балисти :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Па како, баЉисти са најдобри на балканов, а може и пошироко. Свите се замараа со нив, трн у око им са на свите. Дека са најдобри нели...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
za grobari ne znam se mnogu seriozna grupa ednite od najdobrite vo Evropa no za vojvodite sto lecat kompleksi kaj nas tie go napraele takvo nesto !

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Petrović i zvanično u Viteseu

Radosav Petrović i zvanično napušta Partizan i postaće član Vitesea, potvrdio je klub ih Humske. 22-godišnji reprezentativac crno-belih će u toku dana napustiti pripreme i krenuti za Beograd, a u nedelju putuje u Holandiju, gde će posle uobičajenih lekarskih pregleda potpisati petogodišnji ugovor sa Viteseom.Petrović je u Partizan došao pre tri godine iz obrenovačkog Radničkog i igrajući u crno-belom dresu stigao do dresa reprezentacije Srbije. Posle Ljubomira Fejse i Lole Smiljanića, Raća Petrović je treći fudbaler na poziciji zadnjeg veznog koji ovog leta napušta redove šampiona Srbije.
:(:place::(

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Пуши го, нека ти кисне. Тоа ти остана.
Па како, баЉисти са најдобри на балканов, а може и пошироко. Свите се замараа со нив, трн у око им са на свите. Дека са најдобри нели...
pak ti vamu haha:A:A:A auu beee znaci ne mozes da ne se pikas..stvarno bolen si ti idi na nekoj psihijatar da te vidi malce...i aj tamu vidi go tvojot klub da ja plati ta kotizacijata zasto ne e dobro mozno e 3 liga ( pa tamu vie mestoto so luboten ke bide jako derbi:cenzura: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(y))
cao cao...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
А ти се радуваш ли бе на тоа кога некој клуб ќе падне у финансиска криза, да ти е*ам гарчоната. Иди бркај си работа глеј си ги твојте индијанци, ве чека утакмицата од соништата.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Братот на Марко Шчеповиќ најверојатно во Звезда. Ќе гледаме братско дерби :)))))) Oвој нашиот изјавува .. ДАЈ СТО ГОЛА АМА ПАК БИДЕТЕ 2ри :D

Kajgana Shop

На врв Bottom