Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
И не само тоа, мора да отвори нова тема! Не сака во таа важната да пише, он со врски е!Брат секоја недела имаш некој проблем со компјутерот.![]()
И не само тоа, мора да отвори нова тема! Не сака во таа важната да пише, он со врски е!Брат секоја недела имаш некој проблем со компјутерот.![]()
Ова не ми е јасно, појасни.Пробав од друг клиент, исто.
Паметен и попаметен тука НЕ имате копче за пријавување. Споено.И не само тоа, мора да отвори нова тема! Не сака во таа важната да пише, он со врски е!
На XP сум. Тоа со клиентот е уствари инсталацијата. Пробав со постара инсталација, без последен пач, и пак истиот ерор. Иам инсталирано C++ 2005, ама ќе проверам со .net framework да не има некој проблем, пошто пред недела дена ме заебаваше за последните драјвери за графичката, па средив некако. Ќе ви кажам што сум направил.На xp си или win7?
Дали ја симна од официјалната веб страна? Ако не, симни ја од таму и преинсталирај ја. Ако да, пак, преинсталирај ја
Ова не ми е јасно, појасни.
види во control panel дали ти се инсталирани следниве
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable/Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable
ако не, инсталирај ги
а и некој .net framework може да немаш
не знам друго што да ти кажам освен да им пишеш на официјалниот форум... кој им е малце сложен, вака на прв поглед.На XP сум. Тоа со клиентот е уствари инсталацијата. Пробав со постара инсталација, без последен пач, и пак истиот ерор. Иам инсталирано C++ 2005, ама ќе проверам со .net framework да не има некој проблем, пошто пред недела дена ме заебаваше за последните драјвери за графичката, па средив некако. Ќе ви кажам што сум направил.
edit
го реинсталирав .net framework, пак истиот ерор. Некој погоре што кажа изгаси browser, изгасен ми беше. Сега па еднаш кога ја отворив инсталацијата ми даде NSIS error. Ја отворив истата инсталација само втор пат симната (со (1) во името) се инсталираше, ама при отварање пак првиот ерор. Некое чаре или да земам да реинсталирам виндоус? Пошто порано сум играл ХоН не ми праело проблеми ни .net ни NSIS никакви ерори не ми давало...
Се работи за лаптоп??? ако е лаптоп дај марка и серија?Епа вака. На исповед:
Повеќето игри не ми ги прима pc поради графичката. И сеа ми треа некој да дае линк за даунлоад на сетапот.
Download for Intel(R) Graphics.
Паднат Windows може да е :/Hilfe, го палам денес ПЦто и не сака да се покрене, виндоус лоадинг и после се рестартира самото, пробав и во сејф мод, нејќе. Исчистен е од прашина во случај тоа да е најчест проблем![]()
Решение освен формат?Паднат Windows може да е :/
Според мене - нема :/Решение освен формат?![]()