Фан Клуб: Партизан

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Вие сте најбедната и најсмешна навивачка група,вие сте тие што копирате песни,пароли...губите транспаренти,мотки и маици од вашиот најголем ривал..позз
alooooo...dostba be veke so transot aiiiiiiiiiiiiiii :A:A:A:A......stvarno kako sol si sekade se pikas.........ooo babaa ovde ne se zboruva za vas nesto ili za vasiot klub....partizan igra protiv shkendija...i nie ke zboruvame no ne i sekogas(kako vast sto vo sekoj fan klub zamarate) koga ke zavrsat dvete utakmici sto ke gi igrat shkendija i partizan togas nema da zboruvame i nie vamu....... i ajt dosta so ovie raboti..zato sto taa slikaaa nema nisto da pravi so fan klbuot partizan(i si ja znaeme vistinata za transot).....caoo

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Smesen si vagate trans falcifikat i sakas da se slozimo so toa.Znaeme site koj ste vie i koj sme mie aj poz
Сакаш да ви кажем кој сте вие??? Вие сте најбедните планинари, што сами себе се нарекуваа навиачи! Е тоа сте вие. Изгубивте транспарент кој викате дека не е истиот, толку сте бедни што напраевте нов за да ги убедите другите дека не ви е земен транспарентот. Само работата е, дали ви поверуа некој у тоа освен вие самите, што се симнавте на толку ниско ниво и си поверуавте на сопствените л`жге. Ете тоа сте вие, бедници собрани од све стране и мислите дека сте НАЈДОБРОТО на балканов, а сироти вие немате две чисти со права навиачка група. Квантитет одличен, квалитет НИКАКОВ! Ете тоа сте вие!

POTOK

VOJVODI
Член од
4 септември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
6
Smesen si vagate trans falcifikat i sakas da se slozimo so toa.Znaeme site koj ste vie i koj sme mie aj poz
ja kogaj sum ucel sto e ultras ti uste si kopal niva ja znaem deka ne e navivacki da kopiras trans od druga navivacka grupa i red drugi raboti kako na primer da napagjas deca pomali od tebe

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Сакаш да ви кажем кој сте вие??? Вие сте најбедните планинари, што сами себе се нарекуваа навиачи! Е тоа сте вие. Изгубивте транспарент кој викате дека не е истиот, толку сте бедни што напраевте нов за да ги убедите другите дека не ви е земен транспарентот. Само работата е, дали ви поверуа некој у тоа освен вие самите, што се симнавте на толку ниско ниво и си поверуавте на сопствените л`жге. Ете тоа сте вие, бедници собрани од све стране и мислите дека сте НАЈДОБРОТО на балканов, а сироти вие немате две чисти со права навиачка група. Квантитет одличен, квалитет НИКАКОВ! Ете тоа сте вие!
nejcev vise da pisuvam ovde sega moram da ti vratam i nema da mi padne krivo i ako jadem Ban no nema verska ka segde so ima nepravila za eden Albanec isto i vo forumov da poznam vaka
Nemora da ne nareces planinari zatoa sto imame Ime Vera Nacia i Histori i znaat site koj smo mie.Gledaj sebesi nikoj ne ve ferma od seka strana vi go pikaa.
Za transot teraj ti po svoeto i praj sam sebesi kejv deka si zel nesto komiti vi se braka tolku mozem da kazam i nemora da me citiras povece
--- надополнето: Jun 29, 2011 10:14 AM ---
--- надополнето: Jun 29, 2011 10:18 AM ---
ja kogaj sum ucel sto e ultras ti uste si kopal niva ja znaem deka ne e navivacki da kopiras trans od druga navivacka grupa i red drugi raboti kako na primer da napagjas deca pomali od tebe
Koga si ucel pred 2sezoni sto vlegovte 1liga pret toa znam kolku idevde po utakmici
a za napaganje deca pa vie sve takvi ste osven vogata drugite se deca...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
nejcev vise da pisuvam ovde sega moram da ti vratam i nema da mi padne krivo i ako jadem Ban no nema verska ka segde so ima nepravila za eden Albanec isto i vo forumov da poznam vaka
Nemora da ne nareces planinari zatoa sto imame Ime Vera Nacia i Histori i znaat site koj smo mie.Gledaj sebesi nikoj ne ve ferma od seka strana vi go pikaa.
Za transot teraj ti po svoeto i praj sam sebesi kejv deka si zel nesto komiti vi se braka tolku mozem da kazam i nemora da me citiras povece
--- надополнето: Jun 29, 2011 10:14 AM ---
--- надополнето: Jun 29, 2011 10:18 AM ---

Koga si ucel pred 2sezoni sto vlegovte 1liga pret toa znam kolku idevde po utakmici
a za napaganje deca pa vie sve takvi ste osven vogata drugite se deca...
Ќе те молам тебе и другите Балисти да не коментирате веќе ништо во врска со навивачката група БАЛИСТИ во форумов.

Оставете нека кажат што сакат,нека дркаат,нека свршуваат...никој да не коментира од нашите за нашата група.Ако имате да кажете нешто за клубот коментирајте.Ние знаеме кои сме и нема потреба овде да докажуваме,нашите дела нека зборуваат...хејтерите немаат друга работа освен да хејтат.

Ја затворија нашата тема демек нашите ја расипувале темата а еве и во други теми зборуваат за нас.

Уште еднаш ти Мбрет и другите што припаѓаат на навивачката група BALLISTET за групата веќе да нема ни збор во форумов!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Nikoj veke da ne pishue za grupata Ballistet zs nikoj nema dozvola da go prae takvo nesto ni (mbret za tebe e) ....ima ovde koj da pisue za stavot na Ballistite ... sorry za off topikot !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Ќе те молам тебе и другите Балисти да не коментирате веќе ништо во врска со навивачката група БАЛИСТИ во форумов.

Оставете нека кажат што сакат,нека дркаат,нека свршуваат...никој да не коментира од нашите за нашата група.Ако имате да кажете нешто за клубот коментирајте.Ние знаеме кои сме и нема потреба овде да докажуваме,нашите дела нека зборуваат...хејтерите немаат друга работа освен да хејтат.

Ја затворија нашата тема демек нашите ја расипувале темата а еве и во други теми зборуваат за нас.

Уште еднаш ти Мбрет и другите што припаѓаат на навивачката група BALLISTET за групата веќе да нема ни збор во форумов!
se soglasuvam i jas :)...zasto da gubime vreme so gubitnici pffffffffffffff....ma ajdee uzhivajte vo toa deka imame najdobra ekipa vo mk i najdobra navivacka grupa.............sega da vidim kako ke reagira adminot...zas nie koga ke pisuvame nesto za makedoncite odmah ban jademo...a ovoj vika planinari bla bla bla (n) bas da vidim kako ke bide( ama kako sto znam od iskustvo vo ovie raboti pak nekoj od nas ke bide kriv isto scenario kako sekoas) cao

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Темава е Партизан како што читам а не Балисти ...

Читајте убаво
http://sportal.rs/news.php?id=53919

"Naime, vandali su krajem prošle godine u Tetovu oskrnavili spomenik palim makedonskim partizanima u narodno-oslobodilačkoj borbi,..."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
znaemo deka e partizan...i sum rekol deka malce ni pripadja da postiramo nesto vamu al ne i tolku mnogu...koga ke zavrsaat dvete utakmici togas vece nikoj nema da zboruva vamu....jas ne razberam nesto sto zamarat ovie drugite koj sto nemat da pravat so ovoj fan klub...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
znaemo deka e partizan...i sum rekol deka malce ni pripadja da postiramo nesto vamu al ne i tolku mnogu...koga ke zavrsaat dvete utakmici togas vece nikoj nema da zboruva vamu....jas ne razberam nesto sto zamarat ovie drugite koj sto nemat da pravat so ovoj fan klub...
Па ни сега не морате да пишувате,кога ќе дојде ден два пред утакмица ок ама вака,15 дена пред утакмица со глупости да се труе темата не е ок.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Па ни сега не морате да пишувате,кога ќе дојде ден два пред утакмица ок ама вака,15 дена пред утакмица со глупости да се труе темата не е ок.
aj vidi u nekoj mos post na temava sto sum zboruval gluposti

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
aj vidi u nekoj mos post na temava sto sum zboruval gluposti
Па јас не реков ТИ да не пишуваш,туку воопшто навивачи на Шкендија,и не реков дека се глупости туку дека е рано уште од сега за утакмицата да се пишува...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Па јас не реков ТИ да не пишуваш,туку воопшто навивачи на Шкендија,и не реков дека се глупости туку дека е рано уште од сега за утакмицата да се пишува...
sekoj od nas kolku sto sum videl jas ne rekol nesto loso...li sme zboruvale kakva utakmica ke bide...ili video sme postirale od nas ili nesto drugo....no aj ne imame pravo da zboruvame nie vamu...no togas sto barat ovie drugite vamu sto nema nisto so partizan..uopste nisto nematt, jas toa ne mozam da go razberam kako samo nas ni vikate deka zamarame vamu...pfff...pozdrav cao :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Во моментов пријателска Партизан - Розенборг,20 минута е.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
edno prasanje..

Kade se sega za sega igracite na partizan za vtorata faza od podgotovkite ?

Kajgana Shop

На врв Bottom