Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јуни 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
луѓе незнам као да ви се заблагодарам за советите ама работата бидна тнх за советите најдобри сте мислам дека се обратив на правото место :)

П

Пепси_

Гостин
Женските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.

п.с. не не` сум ни педер бе !

G

GucciMane

Гостин
Женските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.

Како мислиш бегаат?

П

Пепси_

Гостин
Како мислиш бегаат?
Ти па ептен ли си буквалиста. У смисла тешко да фатам некоја,не да бегаат кога ќе ме видат. Слаб сум во оваа професија и неам некое искуство. Сум пробувал да почнам нешто ама слабо. Сеа у план ми е преку некоја пријателка да реди,ама сум пробал и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м. :D

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Погледот од кој сите женски паѓаат, докажано секогаш :D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
abe ubavo vi kazhaa devojchinjava ne sakaat kulturni i dobri dechki., ., tetovazha., kosa nularica., samo turbo folk., gipsm do sabajle i toa na vasha smetka ., abe takvi baraat ., a vie shto nit pushite cigari ,., nit ste arogantni ., nit nosite kozhni jakni., i sakate ribi da lovite ., e vo deneshno vreme ., samo ., loshi dechki se na dobar glas

G

GucciMane

Гостин
Ти па ептен ли си буквалиста. У смисла тешко да фатам некоја,не да бегаат кога ќе ме видат. Слаб сум во оваа професија и неам некое искуство. Сум пробувал да почнам нешто ама слабо. Сеа у план ми е преку некоја пријателка да реди,ама сум пробал и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м. :D
Пробај на фб, адни некоја што не ја знаеш и пиши на чет..Колку години имаш? Ако искачаш по дискотеки ставај им се на девојчиња не се срами..кажи и дека има пример убава фризура, шалче, маичка итн итн. :D Опушти се и ке нема проблем. :love:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Не барај да ти реди пријателката - бркај ја пријателката.

Зошто? Ако имаш пријателки, а немаш девојка, тоа на сите им кажува „Овој не го бива за секс, штом тоа не му е примарно околу толку пријателки“. Вака, ако дури и пријателките сакаш да ги измуваш, тоа ќе им каже на сите „Овој повеќе сака да има секс, т.е. девојки, отколку пријателки“. А тоа е тоа, верувај, што девојките што бараат - некој што чесно ќе ги *ЦЕНЗУРА*, наместо да се грижи за нивните „чувства“ и слично (за тоа тие си имаат нивни пријателки и другарки, не бери гајле).

Значи - следен чекор: викни некоја пријателка на кафе, со цел за да ја замолиш да ти направи листа на потенцијални другарки што може да ти ги мести. Гарант пријателката ќе си рече „Оф леле, за греота е типов, штом до ваму стасал. Ај, жал ми е за него, ќе излезам со него“. Со други зборови - *ќе излезе со тебе*. Штом излезе со тебе - измувај ја без зборови, или фати ја за цицки или за газот или каде било. Ако нешто се побуни, кажи ѝ: „Ми се сака да си фатам женска, а ти си женска. Ништо лично“ или слично.

Јасно, на овој начин е голема веројатноста да изгубиш неколку пријателки и веројатно тоа и ќе се случи. Но, според мене, вистинската пријателка ќе остане покрај тебе *и покрај тоа* што си се обидел со неа да имаш секс (макар и неуспешен). Ако некоја те смета за пријател само ако *немаш* секс со неа, таа не те смета за вистински т.е. целосен пријател, бидејќи не ги зема предвид целосните твои потреби (меѓу кои и за секс). А ако не те смета за целосен пријател - не ни треба да биде покрај тебе. Од друга страна, пак, твоите пријателки се исто така девојки сами за себе; со други зборови, и тие имаат потреби од блискост (и сексуална, меѓу другите), па со твоето пуштање кон нив ти всушност се грижиш да им бидат задоволени тие потреби, па ако воопшто и ти се лутат, тоа значи дека се шмизлаат и не треба тогаш ни да се занимаваш со нив.

Ова е мојот начин на размислување. Ти види си како најмногу ти одговара и со лесно и со среќа. (y)

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Idejata na kruser e interesna, samo zanemari go "fakjanjeto" za cicki ili gz direktno. Nema potreba. Smuvaj ja skolski.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Не барај да ти реди пријателката - бркај ја пријателката.

Зошто? Ако имаш пријателки, а немаш девојка, тоа на сите им кажува „Овој не го бива за секс, штом тоа не му е примарно околу толку пријателки“. Вака, ако дури и пријателките сакаш да ги измуваш, тоа ќе им каже на сите „Овој повеќе сака да има секс, т.е. девојки, отколку пријателки“. А тоа е тоа, верувај, што девојките што бараат - некој што чесно ќе ги *ЦЕНЗУРА*, наместо да се грижи за нивните „чувства“ и слично (за тоа тие си имаат нивни пријателки и другарки, не бери гајле).

Значи - следен чекор: викни некоја пријателка на кафе, со цел за да ја замолиш да ти направи листа на потенцијални другарки што може да ти ги мести. Гарант пријателката ќе си рече „Оф леле, за греота е типов, штом до ваму стасал. Ај, жал ми е за него, ќе излезам со него“. Со други зборови - *ќе излезе со тебе*. Штом излезе со тебе - измувај ја без зборови, или фати ја за цицки или за газот или каде било. Ако нешто се побуни, кажи ѝ: „Ми се сака да си фатам женска, а ти си женска. Ништо лично“ или слично.

Јасно, на овој начин е голема веројатноста да изгубиш неколку пријателки и веројатно тоа и ќе се случи. Но, според мене, вистинската пријателка ќе остане покрај тебе *и покрај тоа* што си се обидел со неа да имаш секс (макар и неуспешен). Ако некоја те смета за пријател само ако *немаш* секс со неа, таа не те смета за вистински т.е. целосен пријател, бидејќи не ги зема предвид целосните твои потреби (меѓу кои и за секс). А ако не те смета за целосен пријател - не ни треба да биде покрај тебе. Од друга страна, пак, твоите пријателки се исто така девојки сами за себе; со други зборови, и тие имаат потреби од блискост (и сексуална, меѓу другите), па со твоето пуштање кон нив ти всушност се грижиш да им бидат задоволени тие потреби, па ако воопшто и ти се лутат, тоа значи дека се шмизлаат и не треба тогаш ни да се занимаваш со нив.

Ова е мојот начин на размислување. Ти види си како најмногу ти одговара и со лесно и со среќа. (y)
Лол, и после сите членови кои шо ја примениле оваа твоја стратегија, слободно би можеле да бидат главни ликови у доле наведената книга.:D

Love-Has-No-Gender-46390482806.png

S

Stef Bachatero

Гостин
Neznaes da citas zenski cuvstva i toa mestenje preku prijatel e glupa rabota spored mene osven ako stvarno znaes da citas nivniot jazik na teloto.Svati go vaka ti dale eden del od mapata za skrieno bogatstvo koe e dlaboko skrieno. vo nekoj okean poleka istrazuvas i doznavas poveke za toa.patot e tezok od prva dur ne razberes dek! toa stvarno vredi i deka del po del razbiras kade se naoga.toa e dlaboko i na drugo nivo sto maz kako tebe ke go razbere so tek na vreme.i ma kraj koga ke uspees vo pronaoganje na toa bogatstvo e togas sledi vkusot na uspehot koj treba da se odrzuva i da se grizi kolku za sebe tolku i za nejze ne poveke zatoa sto ke ja izgubis ;)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Погледот.
Им изглеаш препотентно или импотентно :D
Упати мaлце подолг поглед (само да не е убиствен) кон таа шо ти фаќа око, насмевни и се, види реакција. Ако и годи и те зјапа, пријди и.
--- надополнето: Jun 28, 2011 8:10 AM ---
Пробај на фб, адни некоја што не ја знаеш и пиши на чет..Колку години имаш? Ако искачаш по дискотеки ставај им се на девојчиња не се срами..кажи и дека има пример убава фризура, шалче, маичка итн итн. :D Опушти се и ке нема проблем. :love:
Oд тој ФБ луѓето изгубија чувство за реален живот. Аман
Пред да стане ФБ ин како се доаѓаше до партнер/ка?
--- надополнето: Jun 28, 2011 8:11 AM ---
abe ubavo vi kazhaa devojchinjava ne sakaat kulturni i dobri dechki., ., tetovazha., kosa nularica., samo turbo folk., gipsm do sabajle i toa na vasha smetka ., abe takvi baraat ., a vie shto nit pushite cigari ,., nit ste arogantni ., nit nosite kozhni jakni., i sakate ribi da lovite ., e vo deneshno vreme ., samo ., loshi dechki se na dobar glas
Тебе 100 % те прешла некоја "домаќинка" чим вадиш вакви констатации.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
ej sakam da mi kazete nesho prv pat sum mnogu ozbilen na forumof!!!! neznam kolku sho znaaat bef u luiziana i pominaf super 3 nedeli so edna devojka( ne e vazno koja) arno ama netrebashe se zaljubif mnogu!!! nie u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte i me udri po nos !!! mnogu se zaljubif ama ja sum od nea 4 saaata so avion se slushame na tel sekoj den ama dzabe ne e toa toa ajde kazete sho da pravam mnogu sum skrshen!!!!!!!!!!!

abe nekoj da mi pomogne ozbilnen sum ...
Прво, многу ми е жал што си скршен друже.
Второ, врати се во 2-3 одд. или барем помини преку учебниците брзо. Онака, разлистување.
Трето, користи кирилица.
Четврто, никој на форумов не знае дека си бил во Луизиана.
Петто, што ти терба да се муваш со други девојки кои знаат дека имаш девојка?! (да бидеш фраер, па ние да ти ги решаваме "муваторските" проблеми) Малку сум груб, но не заслужуваш повеќе.
Шесто, секој што изневерува сам нека му ја мисли. Јас сум машко, како за мене така и за други има морална оценка. А на скалата од еден до десет ТИ си на 1 што е најниско. Сереќа твоја нема кај мене нема нула 0
Изневерување=нула.

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Прво, многу ми е жал што си скршен друже.
Второ, врати се во 2-3 одд. или барем помини преку учебниците брзо. Онака, разлистување.
Трето, користи кирилица.
Четврто, никој на форумов не знае дека си бил во Луизиана.
Петто, што ти терба да се муваш со други девојки кои знаат дека имаш девојка?! (да бидеш фраер, па ние да ти ги решаваме "муваторските" проблеми) Малку сум груб, но не заслужуваш повеќе.
Шесто, секој што изневерува сам нека му ја мисли. Јас сум машко, како за мене така и за други има морална оценка. А на скалата од еден до десет ТИ си на 1 што е најниско. Сереќа твоја нема кај мене нема нула 0
Изневерување=нула.
dajdo pobaral sovet vo 2006 godina, malku si zadocnil.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Пепси само смеј ги девојките, кажувај шеги и твои се.

Kajgana Shop

На врв Bottom