Како мислиш бегаат?Женските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.
п.с. не не` сум ни педер бе !
Ти па ептен ли си буквалиста. У смисла тешко да фатам некоја,не да бегаат кога ќе ме видат. Слаб сум во оваа професија и неам некое искуство. Сум пробувал да почнам нешто ама слабо. Сеа у план ми е преку некоја пријателка да реди,ама сум пробал и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м.Како мислиш бегаат?
Пробај на фб, адни некоја што не ја знаеш и пиши на чет..Колку години имаш? Ако искачаш по дискотеки ставај им се на девојчиња не се срами..кажи и дека има пример убава фризура, шалче, маичка итн итн. Опушти се и ке нема проблем.Ти па ептен ли си буквалиста. У смисла тешко да фатам некоја,не да бегаат кога ќе ме видат. Слаб сум во оваа професија и неам некое искуство. Сум пробувал да почнам нешто ама слабо. Сеа у план ми е преку некоја пријателка да реди,ама сум пробал и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м.
Не барај да ти реди пријателката - бркај ја пријателката.Ти па ептен ли си буквалиста. У смисла тешко да фатам некоја,не да бегаат кога ќе ме видат. Слаб сум во оваа професија и неам некое искуство. Сум пробувал да почнам нешто ама слабо. Сеа у план ми е преку некоја пријателка да реди,ама сум пробал и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м.
Лол, и после сите членови кои шо ја примениле оваа твоја стратегија, слободно би можеле да бидат главни ликови у доле наведената книга.Не барај да ти реди пријателката - бркај ја пријателката.
Зошто? Ако имаш пријателки, а немаш девојка, тоа на сите им кажува „Овој не го бива за секс, штом тоа не му е примарно околу толку пријателки“. Вака, ако дури и пријателките сакаш да ги измуваш, тоа ќе им каже на сите „Овој повеќе сака да има секс, т.е. девојки, отколку пријателки“. А тоа е тоа, верувај, што девојките што бараат - некој што чесно ќе ги *ЦЕНЗУРА*, наместо да се грижи за нивните „чувства“ и слично (за тоа тие си имаат нивни пријателки и другарки, не бери гајле).
Значи - следен чекор: викни некоја пријателка на кафе, со цел за да ја замолиш да ти направи листа на потенцијални другарки што може да ти ги мести. Гарант пријателката ќе си рече „Оф леле, за греота е типов, штом до ваму стасал. Ај, жал ми е за него, ќе излезам со него“. Со други зборови - *ќе излезе со тебе*. Штом излезе со тебе - измувај ја без зборови, или фати ја за цицки или за газот или каде било. Ако нешто се побуни, кажи ѝ: „Ми се сака да си фатам женска, а ти си женска. Ништо лично“ или слично.
Јасно, на овој начин е голема веројатноста да изгубиш неколку пријателки и веројатно тоа и ќе се случи. Но, според мене, вистинската пријателка ќе остане покрај тебе *и покрај тоа* што си се обидел со неа да имаш секс (макар и неуспешен). Ако некоја те смета за пријател само ако *немаш* секс со неа, таа не те смета за вистински т.е. целосен пријател, бидејќи не ги зема предвид целосните твои потреби (меѓу кои и за секс). А ако не те смета за целосен пријател - не ни треба да биде покрај тебе. Од друга страна, пак, твоите пријателки се исто така девојки сами за себе; со други зборови, и тие имаат потреби од блискост (и сексуална, меѓу другите), па со твоето пуштање кон нив ти всушност се грижиш да им бидат задоволени тие потреби, па ако воопшто и ти се лутат, тоа значи дека се шмизлаат и не треба тогаш ни да се занимаваш со нив.
Ова е мојот начин на размислување. Ти види си како најмногу ти одговара и со лесно и со среќа.
Neznaes da citas zenski cuvstva i toa mestenje preku prijatel e glupa rabota spored mene osven ako stvarno znaes da citas nivniot jazik na teloto.Svati go vaka ti dale eden del od mapata za skrieno bogatstvo koe e dlaboko skrieno. vo nekoj okean poleka istrazuvas i doznavas poveke za toa.patot e tezok od prva dur ne razberes dek! toa stvarno vredi i deka del po del razbiras kade se naoga.toa e dlaboko i na drugo nivo sto maz kako tebe ke go razbere so tek na vreme.i ma kraj koga ke uspees vo pronaoganje na toa bogatstvo e togas sledi vkusot na uspehot koj treba da se odrzuva i da se grizi kolku za sebe tolku i za nejze ne poveke zatoa sto ke ja izgubisЖенските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.
п.с. не не` сум ни педер бе !
Погледот.Ти па ептен ли си буквалиста. У смисла тешко да фатам некоја,не да бегаат кога ќе ме видат. Слаб сум во оваа професија и неам некое искуство. Сум пробувал да почнам нешто ама слабо. Сеа у план ми е преку некоја пријателка да реди,ама сум пробал и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м.
Oд тој ФБ луѓето изгубија чувство за реален живот. АманПробај на фб, адни некоја што не ја знаеш и пиши на чет..Колку години имаш? Ако искачаш по дискотеки ставај им се на девојчиња не се срами..кажи и дека има пример убава фризура, шалче, маичка итн итн. Опушти се и ке нема проблем.
Тебе 100 % те прешла некоја "домаќинка" чим вадиш вакви констатации.abe ubavo vi kazhaa devojchinjava ne sakaat kulturni i dobri dechki., ., tetovazha., kosa nularica., samo turbo folk., gipsm do sabajle i toa na vasha smetka ., abe takvi baraat ., a vie shto nit pushite cigari ,., nit ste arogantni ., nit nosite kozhni jakni., i sakate ribi da lovite ., e vo deneshno vreme ., samo ., loshi dechki se na dobar glas
Прво, многу ми е жал што си скршен друже.ej sakam da mi kazete nesho prv pat sum mnogu ozbilen na forumof!!!! neznam kolku sho znaaat bef u luiziana i pominaf super 3 nedeli so edna devojka( ne e vazno koja) arno ama netrebashe se zaljubif mnogu!!! nie u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte i me udri po nos !!! mnogu se zaljubif ama ja sum od nea 4 saaata so avion se slushame na tel sekoj den ama dzabe ne e toa toa ajde kazete sho da pravam mnogu sum skrshen!!!!!!!!!!!
abe nekoj da mi pomogne ozbilnen sum ...
dajdo pobaral sovet vo 2006 godina, malku si zadocnil.Прво, многу ми е жал што си скршен друже.
Второ, врати се во 2-3 одд. или барем помини преку учебниците брзо. Онака, разлистување.
Трето, користи кирилица.
Четврто, никој на форумов не знае дека си бил во Луизиана.
Петто, што ти терба да се муваш со други девојки кои знаат дека имаш девојка?! (да бидеш фраер, па ние да ти ги решаваме "муваторските" проблеми) Малку сум груб, но не заслужуваш повеќе.
Шесто, секој што изневерува сам нека му ја мисли. Јас сум машко, како за мене така и за други има морална оценка. А на скалата од еден до десет ТИ си на 1 што е најниско. Сереќа твоја нема кај мене нема нула 0
Изневерување=нула.