- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 538
Kade toa jas napisav deka plakas povisok Danok-Dzizija ? Mene me slusas ili Frenkie ? Se otepavte da dokazete nesto so sila i so isprevrtuvanje. A sto mislite vie toa vam vo prilog vi odi ?Ова што го напиша да не мислиш дека оди во прилог на исламот?
Ова ти е.... сам себе го убијал.
Единствено првата реченица пречи....
Не е присилно, али ако не прифатиш ислам (напад на основните човекови права) треба да плаќаш повисок данок? Ова не е присилно....
Ако не плаќаш повисок данок, ќе те протераат од родното живеалиште.... И ова не е присилно...
Ако се противиш на протерувањето, ќе ти објават војна и ќе те убијаат.... Не бе каде, ова присилно?
Ти дечко имаш страшен проблем со реалноста, разумот и логиката.
Znaci,Human.... daj pogledni kade toa napisav deka treba da plakaat pogolema Dzizija. Neka poglednat i drugite. I so sto go potkrepuvas ti toa sto go tvrdis ?
A za problemot moj so logikata i razumot,barem tuka nitu eden od vas ne e porasnat za toa da mi go kaze.
Znaci,uste ednas te prasuvam a i neka poglednat i drugite kade toa rekov deka treba da se plakja pogolema dzizija. Pa uverete se i sami a jas ke gi potsetam i na drugite da vidat do kolku ste bezobrazni.