Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ај жити се не ме цитирај ако немаш нешто занимливо да кажеш, јас си кажав шо мислам и тоа е мое мислење ,ако?

;)
Извини, Маријана беше полна со занимливи муабети па досадна ти изгледам ја. <3

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Не ми е јасно што очекувате од реално шоу од овој тип. Сакате да гледате перверзии, секс и глупирања, а не сакате главните актери да бидат победници!? Дури и да било наместено, наместено е за да му се понуди на народот баш тоа што го сака! Додека се глупираа се смеевте, кога победи `курвата` одма наместено било... Реално, Марјана беше главниот лик оваа сезона. Се беше поврзано околу неа. `Врската` со Немеш, кумството па караницата со Бојана, лумпувањата и пијанствата,... Таа и Брендон понудија шоу! Брендон го понуди со сила, а шоуто на Марјана доаѓаше спонтано од неа. И да се курвала и да била неморална до даска, заслужено ги доби парите според критериумите на ова реално шоу. Да беа во манастир па да плукавте, вака се е безвезе...

P

PewDiePie

Гостин
Немеш испадна најголема пичкетина на Балканот,цеј хејт го навлече на него со дебилната постапка за време на финалето. Исто и Хорват-педерот прикриен,уф гаден и тој маме му ебам јас незнам машкиве станари како му допуштаа онака да ги гушка и да им се пика во кревет,како девојче буквално,на крај не ни и честиташе на Маријана,сеа сите го мразат и него.
Курвава мислам дека заслужи да победи,кај ги изгуби и мажот и детето(најверојатно освен ако се излакоми маж и по парите па да и прости)па и оној шупакот немреш ја продаде на крај,си заслужи жена барем таа ноќ после сите провокации од таа овцата дебилна бојана,која патем кажано ми е во топ 3 најгрди девојчиња(ако може да се каже дека е девојче)што сум ги видел,само Брендон застана на нејзина страна кога сите ја ругаа,браво за него,може е и педер и се тоа се занесува,ама најдобро ги процени станарите,сите до еден.

Се на се овој Б.Б. беше поинтересен од минатиот,мило ми е што конечно победи жена,а уште помило ми е што е Хрватица и што им победи на сред Цврбија ! :p:D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Абе немеш испадна најголем фраер - нема шо, сеа со мајка му под рака слободно и нека тера. Јас незнам како маријана успеа да стои таму додека го слушаше паметњаковичот, он најпаметен на мајка, како го научиле така си изрецитира.Додека беше во куќата и ветуваше се, а кога излезе тогаш забежал кој му се биле вистинските пријатели, итн итн, кретен. Тоа не е машко за мене, кажувам едно правам друго. Јес да маријана направи грешка, ама не победи без ништо ,според мене заслужи најмногу од сите! Покажа дека е карактер и дека без разлика колку грешки да направиш дека пак има надеж, луѓето ја плукаа цело време, и на почетокот на сезоната исто, најмногу изгуби, најмногу понижувања ,и се гледаше дека едвај веке издржува ,но дури и кога не зборуваше секоја емоција и беше јасна...кога и кажаа дека победла несакаше ни да излезе надвор..., и покрај сето тоа таа остана на нозе ,и победи како цврста силна и пред се искрена ЖЕНА.
Најдобра!!!!!!
Немеш за тебе не е машко, ама Маријана е совршена жена. Ах беее жена да ви потрепка малце со расплакани очиња ќе клекнете сите на колена.
--- надополнето: Jun 28, 2011 9:19 AM ---
Не ми е јасно што очекувате од реално шоу од овој тип. Сакате да гледате перверзии, секс и глупирања, а не сакате главните актери да бидат победници!? Дури и да било наместено, наместено е за да му се понуди на народот баш тоа што го сака! Додека се глупираа се смеевте, кога победи `курвата` одма наместено било... Реално, Марјана беше главниот лик оваа сезона. Се беше поврзано околу неа. `Врската` со Немеш, кумството па караницата со Бојана, лумпувањата и пијанствата,... Таа и Брендон понудија шоу! Брендон го понуди со сила, а шоуто на Марјана доаѓаше спонтано од неа. И да се курвала и да била неморална до даска, заслужено ги доби парите според критериумите на ова реално шоу. Да беа во манастир па да плукавте, вака се е безвезе...
Па зошто Ралеви не победија минатата сезона? Туку победи Арсо кој не беше воопшто интересен. Народот одеднаш сфатил дека треба да гласа за главните актери, а? А лани не сфати?

P

PewDiePie

Гостин
Немеш за тебе не е машко, ама Маријана е совршена жена. Ах беее жена да ви потрепка малце со расплакани очиња ќе клекнете сите на колена.
--- надополнето: Jun 28, 2011 9:19 AM ---
Па сигурно не е Маријана совршена жена,далеку од тоа,јас се надевам дека ќе ги сноси последиците од сите глупости што ги направи,ама во споредба со копилето што мисли дека знае да пее е Мајка Тереза,до крај си остана на истиот став. И да педерот што си влегува во некои своите ретардирани филмови Е СРАМ ЗА МАШКИОТ РОД.

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Јас ке се сложам со тоа дека брендон знае одлично да процени карактер, и не погреши за ниеден како што го процени, од хорват ништо не сум изненадена со сите окккееј однос, јеа рајт, од тоа машкото бојана па ич - прво додека имаше интересно се буташе и кога виде дека неможе да расипе се тргна,ни од немеш - се глеаше дека е лек на памет - за 2 дена сменил мислење ауу балканскиот фак мен, ја сакал маријана но мајка му му кажала дека не е така.

а штом сите тие држави се гласале за маријана значи има нешто, јас го кажав моето мислење и тоа е тоа.

Зашо и која сум па јас да ја судам зашо `ширела нозе`, па според мене да лажеш, да бидеш лицемерен,да не си стоеш на она што го зборуваш е 100 пати полошо, Нека се гордеат сите со зборот `курва` и нека се гордеат сите што не и пружаа една рака и и донесоа ттаква мизерна победа, таков победник не сум видела до сеа.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Зашо и која сум па јас да ја судам зашо `ширела нозе`, па според мене да лажеш, да бидеш лицемерен,да не си стоеш на она што го зборуваш е 100 пати полошо, Нека се гордеат сите со зборот `курва` и нека се гордеат сите што не и пружаа една рака и и донесоа ттаква мизерна победа, таков победник не сум видела до сеа.
Ама каде видовте дека Маријана стоела зад она што го зборува? "Заљубена сум во Немеш, ама не го ваѓам прстенот затоа што маж ми може ќе ме прифати кога ќе излезам". Па и на шпански серии ги ваѓаат прстените кога ги вараат сопругите.
--- надополнето: Jun 28, 2011 12:08 PM ---
Јас ке се сложам со тоа дека брендон знае одлично да процени карактер, и не погреши за ниеден како што го процени
А Брендон нели и викал на Маријана дека е к*рва, а на крај фин се правеше. Тоа што е сончоглед не ти смета?

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Ама каде видовте дека Маријана стоела зад она што го зборува? "Заљубена сум во Немеш, ама не го ваѓам прстенот затоа што маж ми може ќе ме прифати кога ќе излезам". Па и на шпански серии ги ваѓаат прстените кога ги вараат сопругите.
Види тоа си е твое мислење, јас не мислам така, ја гледам од сам почеток, и не велам дека го оправдувам тоа со немеш, мене не ми стана фаворит на крај коа почна да плаче, цело време се воздржуваше и на крај заплача единствно кога го виде татко и и кога виде дека не е сама, јас незнам кој не би забележал како тоа изглеаше, како и водителките реагираа, а немеш она нај `реален` а уствари ни он незнае веке шо глеа, не е реално тоа шо мајка ти,татко ти и пријателите ке ти го кажат туку тоа што го чуствуваш и во тоа што си сигурен.ни он не е крив што сам си кажа ,едноставно го фака параноја, се глеа дека има чуства за неа ама не е доволно силен да го издржи тоа.сопствените сомнежи.и тоа не е љубов. И маријана изјави јавно кога ја прашаа дали се заљуби во немеш, рече дека се заљубила не го избегна прашањето... и не рече дека маж и ке ја прифати, пошто на неа и беше јасно дека веке не треба ништо да очекува, само се надеваше дека ке си ја гледа керкичката. а иначе незнам, не глеам шпански серии .

С

Спенсер

Гостин
Таа и Брендон понудија шоу! Брендон го понуди со сила, а шоуто на Марјана доаѓаше спонтано од неа. И да се курвала и да била неморална до даска, заслужено ги доби парите според критериумите на ова реално шоу.
Ма небитна е маријана... башка и смара :)

Брендон беше ѕверот оваа година :) Од тоа што го гледав,не многу, ама дечково е ѕвер. е сеа незнам,можда е геј

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Па зошто Ралеви не победија минатата сезона? Туку победи Арсо кој не беше воопшто интересен. Народот одеднаш сфатил дека треба да гласа за главните актери, а? А лани не сфати?
Хммм не ми текнува на Арсо, а за сестрите доволно знам. Да, тие го правеа шоуто, но таа сезона имаше и други интересни ликови, за разлика од сега. Оваа сезона, да не влезеше Брендон, ќе ја обележеше единствено Маријана... Народот гласа за овој кој му се допаѓа, со кого е поистоветува, кого го сожалува,... Тоа не е секогаш еднакво со вистинскиот победник. Јас зборам за тоа кој реално ја заслужува наградата за овој тип реално шоу. Тоа оваа сезона беше Маријана. Предходната сезона беше В. Ралева. Тоа се ликовите околу кои се вртеше цел Биг Брадер.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
иако ме нервираше маријана сепак на крај кога ја гледав кога душата и плачеше ми падна жал бидејќи изгледаше како светот да се срушил баш врз нејзината глава (но и така некако беше) наградава ја доживеа како да и даваат 10 евра а не 100 000 и баш нејзе најдобро ќе и дојдат парите колку толку да почне некој нов живот и да се подстреди и да си купи шише солна киселина да му ја истури на она магарено немеш врзглава

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
не гледав мн мн големиот брат...па и на почетокот не ја оправдував Маријана ич но одкако видов дека има некој искрички меѓу нив и кога почнаа се заедно да си прават ,да си ги делат обврските и да си зборуваат се и сешто меѓу себе,бас го сменив мислењето,ми се засвиѓаа и двајцата...(а тоа за сексот си е нивна работа,за тоа незборам)
Се гледаше дека си се засакале(ако и тоа не го одглумиле)
И морам да кажам дека баш мило ми е што ги зема парите она...
А на крај испадна дека Немеш е недоволно емоционално созреан па чека да му кажат др што да прави и како да постапи,наместо да се тргне на кратко од сите и да си остане самиот со себе и да види самиот што чувствува а не да се води по др луѓе...
Маријана испадна дека се рескира а овој мутавиов бара цицка од мајка му уште,баш штета....
А ако гледам и на др страна може барала нешто др од што имал нејзин маж,да билон асален немаше жена му да бара утеха во др човек,мило ми е што барем Маријана се заљубила,може типот тој што била во брак не бил нешто.....па си нашла човек што мисли дека ја сака и дека гозаслужува нејзиното внимание.....

Член од
29 јуни 2011
Мислења
65
Поени од реакции
23
баш ми е мило што победи маријана а немеш е една голема пичкаааа :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom