Горе место SHIT пиши Main_PageГо имам следниот проблем со Википедија на Google Chrome:
Решение?
Не го мењавај !луге здраво.
ми треба помош околу интернет провајдер.
сеа користам од t-home, ама треба да го мењам па дајте совет.
иначе од кабелскиве само телекабел ми е во комбинација зашто другиве немаат пуштено мрежа тука.
фала ви однапред
Ако имаш АДСЛ интернет. тогаш само дисконектирај и конектирај ја конекцијата... автоматски ке земе нова ип адреса и нема да мора да чекаш...симнував еден фајл од рапидшер и сега да симнам уште еден ми вика чекање 90минути, па нели пред некое време се чекаше по 15 минути, има ли некој трик да не треба чекање толку време или мора рапидпро?????
е немам имам од Оне интернет и имам пробано така ама несакаАко имаш АДСЛ интернет. тогаш само дисконектирај и конектирај ја конекцијата... автоматски ке земе нова ип адреса и нема да мора да чекаш...
абе не е до мене до домашниве е ....Не го мењавај !
Ми треба програмче кое што ќе конвертира слики од дадена димензија во друга.( тука спаѓаат пиксели, па конвертирање од гиф во јпг и обратно, и големина на сликите)
На пример ако е сликата 100 со 100 пиксела и 56 килобајта, јас сакам да ја направам 70 со 70 пиксела и 3 килобајта.
Може да ми помогнете?
Фала[/quote
Imas programce se vika Format Factory ja toa go koristam na nego konvertiram sliki videa muzika svasta jako e probaj go
one како што знам даваат динамични ип адреси... ај пробај пак, ама извади го кабелот од модемот и приклучи гое немам имам од Оне интернет и имам пробано така ама несака
го извадив кабелот од модемот и пак го приклучив и имам нова ип адреса. ФАЛА многу!one како што знам даваат динамични ип адреси... ај пробај пак, ама извади го кабелот од модемот и приклучи го
ти поминал лимитот најверојатно.
Сообраќај ( upload + download ): 13730,37 MB а до 30 гига има уште многути поминал лимитот најверојатно.