Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

AS репортира дека сме понудиле наводно 15 милиони за Тиаго од Барселона, сега колку е точно ова не знам, да не го глумам Гоше. :)

Има и на официјалната за ова, не би требало да е шпекулација.. Ајде сеа после 1-ви Де Геа и Тиаго у пакет и на раат да ги почнеме подготовките! :)

tumblr_lng76lS7a71qe8w6lo1_500.jpg

Хахахахахахахахаххахахахах

Има и на официјалната за ова, не би требало да е шпекулација.. Ајде сеа после 1-ви Де Геа и Тиаго у пакет и на раат да ги почнеме подготовките! :)
На официјалната пренесуваат што напишале весниците, а не дека сме понудиле така да шпекулација ја сметаат!

AS репортира дека сме понудиле наводно 15 милиони за Тиаго од Барселона, сега колку е точно ова не знам, да не го глумам Гоше. :)
Најдобро решение за плејмејќер му е овој на САФ за 3-4 години ќе биде подобар и од Чави и Иниеста заедно:)

Најдобро решение за плејмејќер на Ферги овој за 3-4 години ќе биде подобар и од Чави и Инјеста заедно:)
дај бе чоек препрочитувај си ги постовите во секој пост имаш греШка!

А будали се тие од барса и ќе го продадат ако е толку добар, аха, секако. Или собираат пари за Фабрегас да го купат. :eek:

Овие од Атлетико го барале овој Реина ко замена за Де Геа.

De Gea to finally be announced as a United player by the end of the week at the latest. Cracking bit of business by United.

--- надополнето: Jun 27, 2011 1:35 PM ---
Гил е на Вимблдон :D

268146_2181228608701_1186508193_2641790_409537_n.jpg

David De Gea has arrived at Bridgewater Hospital,Manchester, for his Manchester United FC medical :)))))))))))))))))
оппаа веќе ми се свиѓа ова :)

Ајдее па дури и завеси да не го сликаат...хахаха
ај нека ни е честито и De Gea. Од кога го знам го сакам кај нас, повеќе и од Neuer го сакав :P :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom