АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Украден/ Изгубен Nokia N96

• Креатор на темата Креатор на темата babsy
  • Време на започнување Време на започнување
B

babsy

Гостин
Првенствено, незнаев каде да ја поставам темава, ако е на погрешно место, се извинувам, слободно преместете ја!

Имам гоолем проблем и ми треба ВАША помош....

Решив да ви се обратам и Вам драги, верни, мои кајганџии, бидејќи инаку очигледно не бидува... После милион украдени/изгубени телефони ниту еден не ми е вратен. Ете овој имаше GPS па веројатно имам некаква поголема надеж, штознам....

Еве ви пејст од мојот Фејсбук статус!

Оној кој ми го украл (или нашол) телефонот [Nokia N96] во Вторникот вечерта во нас.Аеродром, нека најде начин да ми го врати, бидејќи ќе го барам со полиција преку GPS!

За да ги избегнеме `пресметките` првенствено од мене, потоа од моите,а на крај и од ПОЛИЦИЈАТА.

Вторпат замолувам чесно да ми го врати, бидејќи во него имав многу важни информации.

*Oние кои сакаат да помогнат нека ја прошират информацијава на своите профили!

Благодарам!

Телефонот е ист ваков, само облепен со сребрено црни циркончиња, и на задната страна има големо дијамантско срце!

nokia-n96-review-3g.jpg

nokia-n96-black-all.png

Ве молам ако чуете дека некој нашол ваков телефон, или го препознаете кај некого, или пак видите на пазар, ВЕ МОЛАМ извесетете ме! Ова ми е 4ти телефон кој ми го крадат ил губам годинава, но овој едноставно не смеев да го изгубам, имам пре-важни документи и информацции внатре.

Исто така: Ве молам проширете ја поракава по вашите фејсбук профили, макар на еден час, можеби тоа ќе помогне.

бтв. За белјата да биде комплетна мене вчера ми го исклучија интернетот дома, затоа ќе се логирам кога ќе можам, а тоа значи ретко....

Затоа за било какви информации обратете се на контакт телефон 070626070 или 077519844

Абе душо... Џабе везеш...:( Помири се и не купувај нов мобилен. Мислам ако стварно за пола година си изгубила 4 телефони :confused: А за документите што велиш преважни дека ти се... и да го најдеш тешко дека ќе има нешто во телефонот

Наредниот телефон што ќе си го купиш нека биде некоја црепка, па да видиш дали ќе го крадат. Телефон е за да се јавиш и да ти се јават, ништо повеќе.

Тешко дека го наоѓаш.Џабе што има ГПС,.И да отидеш во полиција,освен ако немаш некој ептен јаки врски многу тешко дека ќе го најдеш.Но сепак пробај.Среќно.

Девојче, не изгуби ти и пудлица пред едно време ако добро ме држи сеќавањето или грешка сум? :/

Тешко дека ќе ти се врати телефонот, џабе гпс, мпс, на другар татко му работи во Ти Мобајл, му го украдоа телефонот пред година и нешто (Blackberry) и не го најде до ден денес ама па знам на некои случаи после 3-4 месеци им се јавувале дека ги нашле телефоните. Ако си на сметка, стопирај ја веднаш и помалку расеаност друг пат. ;)

еден другар пред 2 години така му украдоа мобилен и по 2-3 месеци му го најдоа во хрватска. така да памет во глава за следен пат

ако ти е стварно 4 досега тогаш проблемо е во тебе најискрено
внимавај во иднина не си мало дете

Пријави го во полиција. Ке ти го вратат веднаш..

Пријави го во полиција. Ке ти го вратат веднаш..
Веќе е пријавен нели прочита :rolleyes:
Ако веќе губеш по 4 телефони во тек на годината зошто тогаш чуваш такви важни информации во телефонот ? впрочем зошто носеш телефон со тебе ...(n)

Пријави во полиција ако се знаеш со некој цајкан нека го побараат иначе ако одиш кај некој што не го познаваш и е малку.... може да го најде и да си го земе за него има и такви случаји.А можеш да одиш и да провериш кај што си го купила One, VIp или др па да проверат они кај се има јавуено, ако се има јавуено тој што го џапнал.А ако си на постпејд откажуј го бројот нека стопираат да не прави сметка позз со среќа ;)

Прашање на среќа, полицијата не се замара со изгубени телефони туку со украдени :)

Важни информации и документи се чуваат на Verbatim DVD оставено на полица дома (или во сеф ако се ептен важни). Не се чуваат ниту во телефон, ниту во компјутер, ниту на усб стик.

Важни документи облепени со сребрено црни циркончиња а на задната страна големо дијамантско срце?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom