Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Повеќето ми се смеат кога кажам дека кај женско прво гледам нос и уста, ама така си е. :D
Полни усни, нос Џоли стил, висока околу 170-175, по можност црна коса, слаба, стегнато газе, цицки не мора којзнае колкави. :D
Еве нешто вакво.

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Јас си сакам скромни и слатки девојчиња.
1во:
Поповлечени, да не се шмизли, парите да не им се една од најбитните работи во животот, да бидат со добро срце, да имаме огромно меѓусебно разбирање, да не биде сноб туку да знае да разговара и да се смее со мене, да ги прифати сите мои маани и да ме сака таков како што сум:).
Што се однесува на физичкиот изглед како 2ра опција :
Високи, со виткана коса и кафеави очи.
3та работа и најбитна :
Да не гледа португалско-бразилски-венецуелски, турски и хрватски патетични тв сапуници :ROFLMAO:.
Слично и кај мене бар за 1вото и 3тото

П

Пепси_

Гостин
Убава коса ептен ме крева од земја и нежно невино лице со добра насмевка, да не биде многу ниска,цицлаци и газеви не ми се битни многу многу,не мора да ме сака и да ми се лигаве со "маче ногу си секси" само почит и разбирање барам и то.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.872
Поени од реакции
1.629
Изглед не ми е важен поважно ми е да има добар карактер , да биде нежна , да знае да ме слуша но и да ми возврати не да се чуствувам ко сам на себе да си зборам или да праша одеднаш а што кажа извини не те слушав?! Многу битно да не пуши мразам цигари , алхохол во умерени количини (чаша-две), искрена , верна, да знае да ми верува и секогаш да ја сослуша и мојата страна на нештат а не сама да си донесува одлуки , да ми посветува внимание колку и јас на неа и тоа

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Океј е све тоа што го кажувате за карактерни особини на вашиот тип на дечко/девојка,но добро е да кажеме малце за изгледот,бидејќи нели веднаш не ги гледаме карактеристиките туку прво е она визуелно скенирање. Е сега да кажам и јас кој е мојот тип на девојка. Да почнам за изгледот. Мој тип на девојка е некоја што не е многу ниска ни многу повисока од мене,со темно смеѓа коса и шишки,светли очи и дупка на брадата(колку само ме пали еј!) А карактерно,да знае да свати шала,да знае да се пошегува и на своја сметка,да сака да искуси нови работи,да не биде голема галамџика но и да не биде тивка,либерална типка која ќе умее да го најде позитивното во негативното.
ти горе доле, како да си ме опишал мене хехе

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Мој тип на дечко. Па вака... Прво нормално да е симпатичен, потоа да знае како да се однесува со мене- да ме почитува, да ми верува, да ме засмејува, да не ме лаже и да ме сака и искрено ми го покажува тоа.(и по можност да не пие(многу) и не пуши).
Ќе те лаже по малце, ќе пие многу и ќе пуши (цигари) :D

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Николина напиша:
ти горе доле, како да си ме опишал мене хехе
Па мој тип си бе маче:)
Ама јас пијам и пушам али нема да те лажам веруј

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Николина напиша:
епа тогаш ништо од бизнисот, ниси мој тип :p
Абееее:place: Па нели рече „по можност да не пие (многу) и да не пуши“ Јас не пијам многу фала богу,а и на ниет сум да ги оставам цигарињата :D

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Абееее:place: Па нели рече „по можност да не пие (многу) и да не пуши“ Јас не пијам многу фала богу,а и на ниет сум да ги оставам цигарињата :D
океј е, само што јас го најдов више одамна мојот тип, и среќа во потрагата на твојот тип на девојка ;)

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Николина напиша:
океј е, само што јас го најдов више одамна мојот тип, и среќа во потрагата на твојот тип на девојка ;)
Срцка ќе најдам и поише типови на девојки што ми се свиѓаат ама од тебе нема да се откажам;)

Kajgana Shop

На врв Bottom