Помош, проблеми, прашања, совети...

...МаКи...

Иван Карадак
Член од
26 ноември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
9
Кога ја поврзувам мп3-јката свети, значи има струја али не се појавува ништо дека е поврзана.
И на двата порта... пробај од позади на тие усб порти + пробај со усб меморија (Флешка), ако ништо не ти регистрира. пробај да смениш горе како што ти пишав друга порта на плочата.

G

GucciMane

Гостин
И на двата порта... пробај од позади на тие усб порти + пробај со усб меморија (Флешка), ако ништо не ти регистрира. пробај да смениш горе како што ти пишав друга порта на плочата.
Тие позади си работат, и пробав ги извадив тие и пак ги приклучив али ништо..

...МаКи...

Иван Карадак
Член од
26 ноември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
9
Тие позади си работат, и пробав ги извадив тие и пак ги приклучив али ништо..
Епа врати го таму од каде што ти ја мењавале плочата, тие ке знаат што да му прават ;)

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Кој кулер би ладел више?
Spire Quadro 1000, со 2,000 RPM и бакарно јадро, или
Deep Cool, со 3,000 RPM.
?? :)

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
некој да ми пише вредности од менито за дотерување на сликата на монитор (рез.1024х768)со копчињата под него ширина контраст итн . внук ми мамата им ја е**л не можам никако да ја наместам !!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

Температурава е ок или премногу е?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ај да ми каже некој што користи A4 Tech G600 какви искуства има со неа? У план ми е да ја земам, али мал(ку поголем) drawback ми е тоа што нема windows копчиња (sleep, wake, shut-down, vol-, vol+, mute, play, stop...). 6 години користам една Sweex тастатура со 21 мултимедијално копче, и верувале или не, по СЕ' што и' се има десено (а и' се имаат десено многу работи) - уште работи БЕЗ проблеми.
Bump.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Само глеј да ја земеш G600V, да не те преварат со G600MU.другар ја зема таа MU, и на неа имаш секакви копчиња, ама тие макро копчињата колку и да се неможеш да ги подесуваш,a на V можеш.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Само глеј да ја земеш G600V, да не те преварат со G600MU.другар ја зема таа MU, и на неа имаш секакви копчиња, ама тие макро копчињата колку и да се неможеш да ги подесуваш,a на V можеш.
Google search за G600V o_O

Да не имаш и ти нешто помешано? Пошто ја и од претходно знам дека има само еден модел на G600 што е без макро копчиња, а тие макро копчиња ги има само на G700 & G800 тастатурите.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491

Температурава е ок или премногу е?
Се работи за 6950? температурата си е ок, дури и пониска него што треба, со кој програм павиш лоад, и какво куќиште имаш?

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Google search за G600V o_O

Да не имаш и ти нешто помешано? Пошто ја и од претходно знам дека има само еден модел на G600 што е без макро копчиња, а тие макро копчиња ги има само на G700 & G800 тастатурите.
Да имам помешано.Вреди да дадеш уште 200-300 за 800V, вака даваш веќе 600(глеам цени у анхоч)за обична тастатура.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Да имам помешано.Вреди да дадеш уште 200-300 за 800V, вака даваш веќе 600(глеам цени у анхоч)за обична тастатура.
Нејќам G700/G800 БАШ заради тие макро копчиња. Премногу е скратен спејсот заради нив, па уште и под спејсот ги ставиле. Едино ќе ми фалат само sleep/wake/shutdown/vol-/vol+/mute копчињата, али ќе преживеам и без нив :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Eпа пошо се слични, не е лоша тастатурава.Само глупо ми е тоа waterproof,пошо одоздола има дупчиња и протекува кроз тастатурата ако истуриш нешто.Прашај го Стефан Е. , членот погоре, он ја има G800MU.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Се работи за 6950? температурата си е ок, дури и пониска него што треба, со кој програм павиш лоад, и какво куќиште имаш?
да 6950, не правев лоад со софтвер туку имав уклучено игра на максмим и плус др ствари (мозила) кога играв само на фул скрин на пример оптеретеноста на беше 100% и кулерот вртеше помалце ама правев алт таб баш да видам колку е темп и такви ствари и кога ми остануваше играта во позадина во виндоу (значи не фул скрин) оптеретоноста рипаше до 100 и кулерот дојде и до 2900 ама темп не качи над 80

Куќиште имам Chieftec Mesh некое

Kajgana Shop

На врв Bottom