Ја не видов дека има затоа и отворив. има тема кај се запишале средно...Планирам да се запишам на Филолошкиот факултет во Скопје. Зошто? Едноставно, одсекогаш сум го сакала Англискиот, го учам веќе 12 години и би сакала да работам како професор или преведувач. Во меѓувреме се предомислив неколку пати, се мислев и за на Правен (новинарство) и на Филозофиски (психологија), али сепак не крај се одлучив за она првото. Најверојатно ќе одам на Преведување и толкување, втор ќе земам Германски, и така.
Иначе, нели има ваква слична или иста тема?
Се реши аВо август се запишувам на факултетот Археологија. Тоа воедно ќе ми биде втор факултет.
Не си јас чекав 3 години да се одлучам па ете сега два ги иамСе уште немам одлучено. Има уште некој како мене или сум сама фрик до даска?
Џаха и јас размислувам така.. Да си ги завршам двата меѓу кои се двоумам. Поточно тритеНе си јас чекав 3 години да се одлучам па ете сега два ги иам
Кој ти беше прв факултет?Во август се запишувам на факултетот Археологија. Тоа воедно ќе ми биде втор факултет.
И јас се немам одлучено, ти барем се двоумиш за некој.Се уште немам одлучено. Има уште некој како мене или сум сама фрик до даска?