И Србите имаат Facebook!

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Онака попат речено... Кога во Србија имало геноцид ? Ама врвот е : I didn't even think they allow Serbians to go to concerts ! o0

Затоа што сум србин. И не се гледам како гнасен и лош како што ти сакаш да ги претставиш србите.
Припази како се изразуваш, пошто ќе го сфатам како навреда.

Затоа што сум србин. И не се гледам како гнасен и лош како што ти сакаш да ги претставиш србите.
Припази како се изразуваш, пошто ќе го сфатам како навреда.

А кога ѓи навредувате Македонците не си увреѓен,прошетај малку по коментарите на Блиц за поставувањето на споменикот на Ацката,па тогаш ќе ти стане јасно зошто расте нетрпеливоста кон Србија

Ама националисти и екстремисти се собрале на темава.
Секаде има лош народ, не само во Србија.

На форумов значи, само Бугарите смеат јавно да се навредуваат...

Не ми продавај овде мудрости ок?
Прашај што сум и кој сум и колку крв сум дал за државава.

Луѓе што сме ви згрешиле ние Србите па да сме толку лош народ како што напишале некои членови над мене ?

А кога ѓи навредувате Македонците не си увреѓен,прошетај малку по коментарите на Блиц за поставувањето на споменикот на Ацката,па тогаш ќе ти стане јасно зошто расте нетрпеливоста кон Србија
Што се пишува на Блиц, Блиц нека си модерира.
Кајгана не смее да дозволи искомплексирани копиљаци да шират етничка нетрпеливост и навреди. Без разлика према која нација.

Мислиш дека само во Србија се мисли дека не е наш Ацко ? Цел свет мисли дека е Грк, оди и во Германија, Франција, кај сакаш истиот одгвор ќе го добиеш...
--- надополнето: Jun 23, 2011 5:31 PM ---
Лоша снимка добра поента :)

Ама националисти и екстремисти се собрале на темава.
Секаде има лош народ, не само во Србија.

На форумов значи, само Бугарите смеат јавно да се навредуваат...
На форумов имам впечаток дека сите смеат да навредуваат, само Македончето не смее оти ќе крка бан по брза постапка. Е јебига, отсекогаш меѓу себе сме се колеле.

На форумов имам впечаток дека сите смеат да навредуваат, само Македончето не смее оти ќе крка бан по брза постапка. Е јебига, отсекогаш меѓу себе сме се колеле.
Ако некој идиот те пцуе, ти одма треба да спаднеш на негово идиотско ниво и да му вратиш?
Јас викам не.
Барем ние можеме да се однесуваме поцивилизирано, отсекогаш ќе има тролови кои ќе се препукуваат по Јутјуб коментари, медиуми и форуми, не треба да се генерализираат негативни појави кај поединци на цел народ.
Дај пораснете веќе еднаш.

Еи, стварно. Гледаш погоре некој спомнал дека Србите биле лоши, друг тоа го сфатил како навреда. Албанците меѓу себе она "шќиптар" си го користат секојдневно, ти не смееш. Бугарите највеќе се пеглаат на форумов, татари, татари, татари. Секој трети пост во историја е со зборче "татар". Само тој збор е дозволен изгледа.
Упс, темава била во ЧДА, не видов. :eek:

Оваа Челси Хендлер е најиритантното суштество што се појавило на ТВ. Ако американциве кои сепак произвеле одлични сит комедии, го толерираат овој лош хумор тогаш не ме чуди што цела индустрија им е во криза.
Типкана во средина особено иде на нерви.

Еи, стварно. Гледаш погоре некој спомнал дека Србите биле лоши, друг тоа го сфатил како навреда. Албанците меѓу себе она "шќиптар" си го користат секојдневно, ти не смееш. Бугарите највеќе се пеглаат на форумов, татари, татари, татари. Секој трети пост во историја е со зборче "татар". Само тој збор е дозволен изгледа.
Упс, темава била во ЧДА, не видов. :eek:
Да бе, спомнав дека се лоши и Модератор ќе ме утепаше :) до каде со овој менталитет??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom