Јас..арен сум... но ти изгледа не си.....Арен?
..прво ќе лупнеш некоја глупост, па ко ќе те нешто прашаат околу тоа.... се правиш на неарен....
Јас..арен сум... но ти изгледа не си.....Арен?
Почесно е да кажеш дека нешто не Ти е познато, отколку мене да ми ја завалиш кривицата.Јас..арен сум... но ти изгледа не си.....
..прво ќе лупнеш некоја глупост, па ко ќе те нешто прашаат околу тоа.... се правиш на неарен....
Не бре, каков верување во напишаното, сите ние Христијани овде кои пишуваме заработуваме големи пари. Еве мене ми даваат по 1000ден. од пост. А ако постот биде насочен против атеист добивам уште по 1000-ка плус. Досега овде имам заработено околу 10000 евра. - еве и едно зеленко смајли, ала Мики.Добро бе Мики.... еве Чорбаџија го сфаќам, за пари пишува глупости во кои и самиот не верува.... али ти.... можно е да си толку затуцан и да веруваш во тоа што го пишуваш? Или и ти пишуваш за пари?
Ако пишуваш за пари, ок тогаш и ти си атеист.Не бре, каков верување во напишаното, сите ние Христијани овде кои пишуваме заработуваме големи пари. Еве мене ми даваат по 1000ден. од пост. А ако постот биде насочен против атеист добивам уште по 1000-ка плус. Досега овде имам заработено околу 10000 евра. - еве и едно зеленко смајли, ала Мики.
Аааа - а.Ако пишуваш за пари, ок тогаш и ти си атеист.
Sala na strana, Corbadzija navistina e platenik, raboti vo protestantsko duvlo nareceno Sekoj Student. Za tebe i Miki znam deka ne ste.Аааа - а.
Кој од овие е Чорбаџијава:Sala na strana, Corbadzija navistina e platenik, raboti vo protestantsko duvlo nareceno Sekoj Student. Za tebe i Miki znam deka ne ste.
Си слушнал за менаџмент?
Да. Да не помислите дека го бранам или кријам човекот, појма немам кој е, па си помислив да не е некој од овие во контактите.Си слушнал за менаџмент?
Аааа, е па ок тогаш. Ниту јас го знам. И подобро да не го дознаам.... за него.Да. Да не помислите дека го бранам или кријам човекот, појма немам кој е, па си помислив да не е некој од овие во контактите.
Mislam deka e ovoj:
Каубој а? Didn't see that one coming.Mislam deka e ovoj:
Najozbilen sum, od fb e slikava.
Смртта е природна кога се однесува на се друго околу мене, но не е природна кога се однесува на Мене. Јас сум Едниот од книгата на Штирнер, и си ги сакам своите права. Најважното од тие права е да траам, ако не вечно, еве барем колку Сонцето. Не ме плаши смртта, повеќе ме вреѓа, како симбол на мојата конечност...Смртта е природна. Нема ништо страшно во самата смрт. Страшен е животот живеен во страв од смртта.