LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Јас не ковам комшивки имам учено логика, етика и морал (али и не морал) во средно.
Дали ќе може некако сликовито да ми преставиш некој од тие погледи ако не јавно, може и преку порака
а едно прашање? колку години има(те)Некои ич не ме сватиле,на кафе да ја викнам,по ридови камилица да береме,у лифт да ја заглавам ( а нема лифт у куќи живееме) .. Она доаѓа од време на време на кафе,се зезаме ,не е тука проблемот,него проблемот е до мене дали да одам на џа или бу (ради брат и ) .. Не сум сигурен по нејзиното понашање дали сака или не .. да го земе она сама , сигурно дека ќе ја опнам,него немам јасни сигнали тоа е
Доволно стар и прилично искусен..него ми се спие бела мачка не гледам пред мене,па малце забегувама едно прашање? колку години има(те)
значи ако не ти е срам, можеш да пробаш да излезеш од туш по пешкир и "да ти се одврзе" пешкирот пред неа, само немој ти у фаца да и влезеш коа ќе ти падне пошто ептен ќе е приметливо дека не е несакајќи
пробај нешто демек треба да земеш од повисоко за да ги дигнеш рацете и оп нема пешкир, е тогаш ќе знаеш по реакцијата на што цели она т.е. дали сака пенис или само другар. Ако ја опнеш веруј брат и нема да дознае од неа
А рчкај си ја ти у меѓувреме со интимни прашања, ако не и е срам да ти збори за тоа, не и е срам ни да ти го земе.
Иначе ова горново до сега има еден успех
Понашањето.....Некои ич не ме сватиле,на кафе да ја викнам,по ридови камилица да береме,у лифт да ја заглавам ( а нема лифт у куќи живееме) .. Она доаѓа од време на време на кафе,се зезаме ,не е тука проблемот,него проблемот е до мене дали да одам на џа или бу (ради брат и ) .. Не сум сигурен по нејзиното понашање дали сака или не .. да го земе она сама , сигурно дека ќе ја опнам,него немам јасни сигнали тоа е
ит вркс фор ми :p1. Викни ја да седне до тебе на компјутерот(со претходна обработка дека си пронашол супер интересен веб-сајт кој гарант ќе ја заинтригира),ако седне до тебе стол до стол или уште поарно на ист стол ако седнете двајцата,тогаш гарант си завршил 80% од работата.Таа ако сака да има секс со тебе,ќе сака и да те осети близу до неа,да ја почуствува страста.
Ако не пробаш, нема ни да дознаеш дали сака или не... Проби си ја среќата, или ќе биде нешто или ништо. Барем на чисто ќе бидеш после.Некои ич не ме сватиле,на кафе да ја викнам,по ридови камилица да береме,у лифт да ја заглавам ( а нема лифт у куќи живееме) .. Она доаѓа од време на време на кафе,се зезаме ,не е тука проблемот,него проблемот е до мене дали да одам на џа или бу (ради брат и ) .. Не сум сигурен по нејзиното понашање дали сака или не .. да го земе она сама , сигурно дека ќе ја опнам,него немам јасни сигнали тоа е
Хехее таа ќе скокне во неговите прегратки и опппааа падна првио кисс, може и некоја боље варијанта.Горе-долу ти кажаа овие пред мене
Пробај договори филм да гледате кога ке останете сами По можност некој хорор-да се гушкате од страв Сериозен сум