Како да ја опнам комшивката?

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Најдборбо ќе биде да и напишеш песна, ќе падне 100%
на пример:

Комшивке моја мила појќе неможам да мижам
в лице ќе ти речам, сакам да те слечам.
За тебе ако мора ориз ќе требам,
вечерва ќе пробам да те здробам.

Те буљам од позади сакам да те скршам,
сакам да те стегнам на тебе да легнам.
На балкон те гледам алишта дур сушиш
немој паника да крениш може да го земиш.

Навечер ти пеам песна како мала птичка
зошто бејби да си сама ти си добра...дама
Ти си добра цвеќе ќе ти купам
по земја ќе лазам само да те мазам.

Член од
7 март 2009
Мислења
1.156
Поени од реакции
812
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
1. Викни ја да седне до тебе на компјутерот(со претходна обработка дека си пронашол супер интересен веб-сајт кој гарант ќе ја заинтригира),ако седне до тебе стол до стол или уште поарно на ист стол ако седнете двајцата,тогаш гарант си завршил 80% од работата.Таа ако сака да има секс со тебе,ќе сака и да те осети близу до неа,да ја почуствува страста.
2. Покани ја на прошетка на некој оближен рид на прошетка од 2-3 часа(демек да берете мента,камилица и сл.или едноставно да се прошетате на свежина)ако прифати тоа ти е сигурен знак дека и таа го посакува истото што и ти,бидејќи таму сексот сам ќе исплива на површина,сами сте,околу вас дивина,нема кој да ви пречи итн.
3. Покани ја да ја провозаш со моторче(ако го поседуваш арно,ако не позајми) ова ти е одлична финта,ако дојде и уште поарно ако сака таа да вози а ти да седиш одзади,тогаш сака и да го осети чуството на близина(знаеш на што мислам де,посебно кога ќе имаш ерекција)
Овие погоре точки се проверени во пракса,и секогаш кога ќе ја покануваш да отидите некаде или да правите нешто заедно,гледај да сте сами,оти може да те одбие ако има некој со вас(можеби само сака да и бидеш секс-бади за кој само вие двајцата ќе знаете).Жените сакаат одлучни и решителни мажи,само така ќе го добиеш нејзиниот респект и друго нешто,се разбира.Тоа е се пријателе и ти посакувам среќа, и запамти Who dares wins!

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ко шо рекоја и други пред мене,најарно ти е да ја викниш дома на кафе-мафе. Е сега постој и варијанта таја да ти речи кафе пиена сум а за мафе имам менструација добиено ама то е добар знак, ти тогаш ќе и речиш не мора денес можи и по неколку дена

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
А да ја опниш со вазна/лопата/саксија шо викаш?

Сите имате по некоја комшифка шо сакате да ја опните или така мене ми се чини? Него не е лош бизнисот да почни чоек да продава крем... таман рацете да се вратат во нормала.

50 аве марија в црква, и секој ден одсабајлечки оче наш + 10-те божји заповеди до крајот на годината.

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Си бил некој човек и жена му не му давала. Отишол на доктор и му раскажал и докторот му рекол:
- Ова е семе од едно ретко растение и расте за 1 година и расте само во Африка. Посади го во и кога ќе процвета собери ги семките и донеси ми ги и ќе ти кажам што понатаму.
Човекот отишол во Африка го посадил и една година го налевал со вода и последниот ден оди да ги собира семките и пред очи му поминува стадо слонови и му го гази растението. Тажен се вратил дома и пак отишол кај докторот овој пак му дал и човекот пак отишол и го посадил. Го полевал со вода 1 година и пак последниот ден кога оди пред очи му го газат и тоа растение. Пак се вратил тажен човекот и докторот рекол:
- Ова ми е последно растение и тебе ти го давам.
Го зел човекот го посадил, 1 година го налевал и за среќа кога отишол да го земе не му го изгазиле. Ги собрал човекот семињата и ги однесол кај докторот и овој му ги ставил во кутиче и му рекол:
- Сега кога ќе си одиш дома и кога ќе легнете да спиете ти истури го семето во креветот и стави го канчето на масичката и по некое време бутни го и кога ќе падне кажи и на жена ти да го земе и кога ке се наведне ти опни и го.
Отприлика вака некако :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Самозадоволување: Единствен начин, среќата да се земе во свои раце!
Да не беше форумов, ќе останевте да
у себе по комшиките, а сеа групно и јавно.
Браво, све е*ач до е*ач.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Има едни апчиња roofies се викаат,може си чул не знам,е ќе ја викнеш на каве,ќе и туриш една апче и крај,сигурно ја опнуваш.
и пожелно би било виагра да си земеш ;)
long live Hangover <3

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
прво дај и еден "poke", ако ти врати фрли и еден "friend request". Откако ќе те прифати гледаш дали е "single" ako e, 30% од работата е завршена ќе и ја лајкнеш Profile сликата, и едно коментарче "секси си, би сакам да ти дадам безброј оргазми и целовечерна авантура" и ако ти врати нешто направите некој "Event" за кафе мафе.. проверена техника. хаха :cool::ROFLMAO:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
А шо бара темава во Љ и С? Модераторот нека ја пикне во ЧДА. Го уништува квалитетот на дискусиите.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Пеер, дај и го "Сакам да те ковам" погледот, ако не врати со "Сакам да ме коваш" поглед, ондак ич не пробувај, да не го добиеш погледот од брат и.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Премногу е ризично, порано или подоцна ќе ескалира во проблем со последици. Ако ти е веќе дојдено коса до рамена жени ја.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ќе ми извините на речников ама има една поговорка...

Не ебе убав, ебе удав.

Така да наместо да куцаш на тастатура можеш да и влагаш на неа :) нема женска што не дава има машко што не бара, само биди упорен ќе добиеш. Чим ти збори интимни работи, си го бара со борниче...

A

Antigona

Гостин
Пеер, дај и го "Сакам да те ковам" погледот, ако не врати со "Сакам да ме коваш" поглед, ондак ич не пробувај, да не го добиеш погледот од брат и.
Дали ќе може некако сликовито да ми преставиш некој од тие погледи ако не јавно, може и преку порака ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom