Препораки за игри

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дај кажете некои добри игри (спортски или добра акција)! да можат да играат двајца и добро да се забавуваат!(освен пес и фифа зашто веќе ги играм:))
Ако стоиш добро со нерви и другиот играч ондак може да пробате Колин Мекри 2.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Се ближи нов update за Team Fortress 2 и конечно ќе го објават Meet the medic!
http://teamfortress.com/post.php?id=5703
Day 1:
http://www.teamfortress.com/uberupdate/

Исто така има и week long free weekend па тие што не ја пробале нека не дремат овде нека се фатат за работа. :LOL:
А ја пак се чудам зошто стим ми вика Team fortress 2 updated blabla, а ја немам купено. :ROFLMAO:

H

-HRO

Гостин
Излезе F3AR 3 на замунда за xbox.
За некој саат ќе излезе и за PC. :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Излезе да 4GB од Darkside, и веднаш го тргнаа торентот од замунда. :)
И ете го пак.Aли тоа е бетата, пошо играта искача на 21 јуни, а не на 17ти, ко што пишува кога ја палиш играта.Ќе си почекате док искочи некој од овие асалниве групи.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Рано е. Ова по една недела се прашува.
Да не бев болен, до сега ќе ја свртев.. :)

Инаку, верзијата на zamunda е добра, веќе има луѓе кои ја поминале целата игра без никакви проблеми.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Да не бев болен, до сега ќе ја свртев.. :)

Инаку, верзијата на zamunda е добра, веќе има луѓе кои ја поминале целата игра без никакви проблеми.
Ботска работа. 10 саати игра за еден да се превртела.

Така само поинт н кликови ги терав (за ден-два освен тие ептен долгите). Ама затоа ме заеба monkey island 1 така. Ми рече
ај сеа оди легни си

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
FEAR 3....торентот си е во ред..

Големи најави а всушност ништо ново ...едноставна ко и првите две со се сите експанзии ..едноставно лесно предвидлива и прелесна за проаѓање...

... Во оваа во последно време голема инфлација на добри, но стварно добри FPS игри... сепак се исплати поминатото време со неа... колку да останеме во кондиција до појавата на некој стварно добар наслов....
... е ако ме заебе и DEUS EX 3 озбилно ќе размислам да го напуштам играњето... уствари ќе го почекам и најавениот S.T.A.L.K.E.R. 2

Kajgana Shop

На врв Bottom