Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
дечки ве молам ако ја има некој forsaken world во околината на скопје илинден пожелно да ми ја даде ве молам немам веќе интернет имам уште 5 гига а многу ми се игра кој ќе чека до јули ако има некој дај пишете на профил фала унапред :):):):):)

Има ли нешто интересно за играње? ( освен CoD4 , Portal 2 Co-Op , DiRT 3 )
Има бе Боро.

Alice Madness Returns - акција авантура платформер, ама пази има многу крв во играта.
Duke Nukem - FPS
Dungeon Siege - акционо РПГ
Red Faction Armageddon - TPS
Pride of nations - хардкор воена стратегија xD толку хардкор шо е 2д
STORM: Frontline Nation - потезна статегија, ама во 3д. и оваа е хардкор ама веројатно помалку
Hunted Demons Forge - некоја си акциона авантура со акцент на акцијата

Тоа ти е јуни високобуџетни.
Од indie имаме Frozen Synapse стратешка игра (не е воена), на потези, зеде многу позитивни критики.
после се .... Jamestown - top down vertical scroller shooter со леталце. И уште некоја.

Ја лично Алиса ќе ја играм секако, а си велам и Дуке Нукем (добра била или лоша ќе ја играм). И Frozen Synapse ама после таа.
--- надополнето: Jun 18, 2011 2:05 PM ---
wot wat?
Solar 2
god game каде што можеш да управуваш со цели планети?!

1337 talk
2moshp1.png

Има бе Боро.

Alice Madness Returns - акција авантура платформер, ама пази има многу крв во играта.
Duke Nukem - FPS
Dungeon Siege - акционо РПГ
Red Faction Armageddon - TPS
Pride of nations - хардкор воена стратегија xD толку хардкор шо е 2д
STORM: Frontline Nation - потезна статегија, ама во 3д. и оваа е хардкор ама веројатно помалку
Hunted Demons Forge - некоја си акциона авантура со акцент на акцијата

Тоа ти е јуни високобуџетни.
Од indie имаме Frozen Synapse стратешка игра (не е воена), на потези, зеде многу позитивни критики.
после се .... Jamestown - top down vertical scroller shooter со леталце. И уште некоја.

Ја лично Алиса ќе ја играм секако, а си велам и Дуке Нукем (добра била или лоша ќе ја играм). И Frozen Synapse ама после таа.
--- надополнето: Jun 18, 2011 2:05 PM ---
wot wat?
Solar 2
god game каде што можеш да управуваш со цели планети?!

само ова го бива од летниве досеа.

Дај кажете некои добри игри (спортски или добра акција)! да можат да играат двајца и добро да се забавуваат!(освен пес и фифа зашто веќе ги играм:))

!

Ја почнав Alice и ептен е добра играва, но мора да кажам дека контролите на играта врескаат КОНЗОЛА, ептен ми е незгодно додека играм и единствено решение беше да го уклучам Chillstreamot оти ќе скршев нешто, иначе играта е ОК.

btw кој крак го користиш пошто нешто почна да ми крашнува играта и некои викаат до кракот било но немав време да пробам.

Дај кажете некои добри игри (спортски или добра акција)! да можат да играат двајца и добро да се забавуваат!(освен пес и фифа зашто веќе ги играм:))

NHL 11 na EA sports

btw кој крак го користиш пошто нешто почна да ми крашнува играта и некои викаат до кракот било но немав време да пробам.

Уште не ја играм заради тоа. Чекам да се средат тие краковите.

NHL 11 na EA sports
Ако е како 08 ич не ми прави ќеф,зашто ептен не ја разбирам играта,а и искрено не се ни потрудив да ја сфатам,само инсталирав видов што како,не ми се допадна ја избришав и то је то :)

има кракфикс од skidrow.

Alice Madness Returns Crackfix-SKIDROW

Алиса изгледа интересно. Покрај сите FPS добро освежување ќе биде ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom