- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 186
ама че ти ја донесам на пиво фестот,ратка циркузица пааа цел живот да не ти стани ку*ето хехехехехахахаах на тебе само црнци без заби неможат да одолеат
ама че ти ја донесам на пиво фестот,ратка циркузица пааа цел живот да не ти стани ку*ето хехехехехахахаах на тебе само црнци без заби неможат да одолеат
хахахаххах јас ќе дојдам на пиво фестот со цуцето мое со Тамито не ми треба Раткаама че ти ја донесам на пиво фестот,ратка циркузица пааа цел живот да не ти стани ку*ето хехехехе
дај идентитет шо сурат си да те видиме :p хахах ако планираш да идеш во Прилепхахахаххах јас ќе дојдам на пиво фестот со цуцето мое со Тамито не ми треба Ратка
Идентите леее од кај го ископа зборов ццц , иначе ќе идам во Прилеп 99 %дај идентите шо сурат си да те видиме :p хахах ако планираш да идеш во Прилеп
ако сум лапнал една буква не мора загуша да ме фаќашИдентите леее од кај го ископа зборов ццц , иначе ќе идам во Прилеп 99 %
Идентитет на прилепчани ебаго не даам оти тоа педерчето може да ве има заразено со неговата болест кон машки и да фатите да ме ебите коа че доам таму хахахахако сум лапнал една буква не мора загуша да ме фаќаш :p
за? .......Ќе ја договараме работата за кумата
на кого?Хахахах лелеее Тами ме даде ти мене нццц :p
За комшијатаза? .......
на кого?
кој е тој?За комшијата