Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

• Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
лелее че те фатам со ананаси че те гајџам

I

Iblis

Гостин
Е јебига после недела дена и мене ми се е*е, не е битно што :place:
Муахахахахах

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тој мачето јас кучето и ќе си играме брканица..
--- надополнето: Jun 21, 2011 6:59 PM ---
Беги бе , ти го викнам боки13 па со него на пуст остров шо ке праеш дури тогаш , или оноа педерчето од прилеп ебаго тој е бетер од боки .,.. :D :D
еј го заборај АзиС! И него да му го пратиш за финалната рунда :D

I

Iblis

Гостин
Јаки сте на форум, ама да останете на пуст остров сами двајцата ќе се сокапете од е*ење, има квишта да има за најмногу 10 дена :ROFLMAO:

T

Torchyrus

Гостин
Тој мачето јас кучето и ќе си играме брканица..
--- надополнето: Jun 21, 2011 6:59 PM ---

еј го заборај АзиС! И него да му го пратиш за финалната рунда :D
АзиС ќе дојде со кајчето да ги спаси оти АзиС многу љубел да весла :ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јаки сте на форум, ама да останете на пуст остров сами двајцата ќе се сокапете од е*ење, има квишта да има за најмногу 10 дена :ROFLMAO:
Имаш пробано а? Дој намини да те пробаме , имаме лизгачко средство вазелин нема да осетиш ништо во моментот ние само ќе те работиме тек после ќе осетишш...

T

Torchyrus

Гостин
Имаш пробано а? Дој намини да те пробаме , имаме лизгачко средство вазелин нема да осетиш ништо во моментот ние само ќе те работиме тек после ќе осетишш...
Не само вазелин и ГРЕСТ МАСТ може за него да набавиме ама да знаеш ја не го работам .. ќе го викнам педерчето он е по тие работи ја сум верен човек сеа не смеам тамито да ја изневерувам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom