- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 186
лелее че те фатам со ананаси че те гајџам
Незнам дали само ти ќе е*беш, ќе си праите компанија.Е јебига после недела дена и мене ми се е*е, не е битно што
Муахахахахах
Мојот задник останува недопрен, засекогашНезнам дали само ти ќе е*беш, ќе си праите компанија.
Ќе го правиме јас и ти маче тоа коа сакашОхо хо ..и ја го сакам ова
Беги бе , ти го викнам боки13 па со него на пуст остров шо ке праеш дури тогаш , или оноа педерчето од прилеп ебаго тој е бетер од боки .,..Важи маче
еј го заборај АзиС! И него да му го пратиш за финалната рундаБеги бе , ти го викнам боки13 па со него на пуст остров шо ке праеш дури тогаш , или оноа педерчето од прилеп ебаго тој е бетер од боки .,..
АзиС ќе дојде со кајчето да ги спаси оти АзиС многу љубел да веслаТој мачето јас кучето и ќе си играме брканица..
--- надополнето: Jun 21, 2011 6:59 PM ---
еј го заборај АзиС! И него да му го пратиш за финалната рунда
Имаш пробано а? Дој намини да те пробаме , имаме лизгачко средство вазелин нема да осетиш ништо во моментот ние само ќе те работиме тек после ќе осетишш...Јаки сте на форум, ама да останете на пуст остров сами двајцата ќе се сокапете од е*ење, има квишта да има за најмногу 10 дена
Не само вазелин и ГРЕСТ МАСТ може за него да набавиме ама да знаеш ја не го работам .. ќе го викнам педерчето он е по тие работи ја сум верен човек сеа не смеам тамито да ја изневерувамИмаш пробано а? Дој намини да те пробаме , имаме лизгачко средство вазелин нема да осетиш ништо во моментот ние само ќе те работиме тек после ќе осетишш...
Shameless selfbumpМојот задник останува недопрен, засекогаш
Ако си ставиш тапа...Shameless selfbump
да не ме е**ш?доволно е ти да не си ставиш