- Член од
- 28 февруари 2007
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 11
more kakvo plakjanje..... ke odam na sud. znam deka pogresiv ama sepak mi e prv prekrsok. 4 godini vozam i vo amerika vozev nekade nemav problemi a tuka..... mizerija. ova so kaznive samo za vlasta e dobro. inaklu da zimav barem 1000 evra plata kako sto e vo drzavite kade kaznite se isti kako tuka do sea 5 pati ke ja platev ama... se se pluknam da ova nasava drzavna politika, t.e. partiska !
p.s. moja greska e. da ama sepak spored uslovite na patot policijata trebase da ima malku tolerancija. stanuva pat so 3 lenti, prav t.e. glaven. ama jebi GA !
go znaete ona ne mozi na samarot pa udri na magareto
--- надополнето: Jun 20, 2011 7:34 PM ---
mi rekoa da cekam da mi stigne na adresa izvestuvanje i togas za rok od 3 dena da podnesam zalba, potoa od bilo kakvi priocini (zdrastveni ....ili bilo kakvi ) da go odlozuvam sudskio proces,
sot e mnoguy 300 evra mnogu e... ova drzava e luda. so plata od nepolni sto evra ... kazna od 300- mater da i ebam na politicarive sto si gi polnat dzebovite.
p.s. moja greska e. da ama sepak spored uslovite na patot policijata trebase da ima malku tolerancija. stanuva pat so 3 lenti, prav t.e. glaven. ama jebi GA !
go znaete ona ne mozi na samarot pa udri na magareto
--- надополнето: Jun 20, 2011 7:34 PM ---
mi rekoa da cekam da mi stigne na adresa izvestuvanje i togas za rok od 3 dena da podnesam zalba, potoa od bilo kakvi priocini (zdrastveni ....ili bilo kakvi ) da go odlozuvam sudskio proces,
sot e mnoguy 300 evra mnogu e... ova drzava e luda. so plata od nepolni sto evra ... kazna od 300- mater da i ebam na politicarive sto si gi polnat dzebovite.