Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
па да не се мачиш за Нигерија,далечен пат...мозоК мислиш....
Ај кажи ми зашто?
ај кога ме поправаш,да те поправам и јас тебе:не зАшто,него зОшто
па да не се мачиш за Нигерија,далечен пат...мозоК мислиш....
Ај кажи ми зашто?
фала на поправкатапа да не се мачиш за Нигерија,далечен пат...
ај кога ме поправаш,да те поправам и јас тебе:не зАшто,него зОшто
пиши на Македонски и да се разбереме ко луѓе, не за џабе и ве описменивмеХунче, тези насевер имат совсем друга мисла за тези работи. Кога имаш бугарски гимназии и бугарски универзитет на тези простори - наполно нормално лугето да сакат и да земат државенство,па и многу от нив се вракjaт во БГ след 200-300 години.
--- надополнето: Jun 22, 2011 12:46 AM ---
Човешката простотиja не оди по шумата, таа оди по лугето.
државата не оди во пропаст,таа е пропадната веќе 66 години...во последно време почна да излегува од таа пропаст,на нешто што не сме навикнале па не збунува,но ќе е потребно доста време тие 66 години да се надополнат!!!!фала на поправката
Друже, преку глава ми е да ти кажам од партискиве кренени бе,државата во пропаст ни оди... Сврти се ваму,партиски војници,сврти се таму исто така...
Луѓе без памет т.е. овци ги викам ја,на сите страни Можност за просперитет = 0.0 ...
Размисли малку ќе видиш дека сум во право/ А она Македонското што го имаме во Нас,неможе да се искорени и смени... макар имал и нигериски пасош
Блажени са верваштите.пиши на Македонски и да се разбереме ко луѓе, не за џабе и ве описменивме
Чул те Господ... камо да беше така/ немаше да има потреба некои да вадат бугарски пасоши за да извадат парче леб... но тоа е тоа/државата не оди во пропаст,таа е пропадната веќе 66 години...во последно време почна да излегува од таа пропаст,на нешто што не сме навикнале па не збунува,но ќе е потребно доста време тие 66 години да се надополнат!!!!
бг пасошите не се вадат од вчера,некои поради коли,други поради патувањеа трети(од овие 85%неписмени) со надеж дека низ европа ќе заработат малку леб,затоа што такви биле многу бараниЧул те Господ... камо да беше така/ немаше да има потреба некои да вадат бугарски пасоши за да извадат парче леб... но тоа е тоа/
Времето ќе покаже друже...
татарите?
татар
татарче
татарче
татарските невестичиња
татари
татарче
дупел татарки
колел татарите:?
татарче
бугарите се татари.
Ебаго. Научи нешто ново, па после пробај да дискутираш на ниво. Вака, џабе ги загадуваш темите.иде прво МАКЕДОНЕЦ па Хунза (јас сум Македонец, уште не и Хунза)
иде прво ТАТАР па Бугар (ти си бил ТАТАР, па си станал Бугар)
ова ќе биде со сигурност нов хит во МК,таатттаатаатттаттт....Ебаго. Научи нешто ново, па после пробај да дискутираш на ниво. Вака, џабе ги загадуваш темите.
абе татар4е, ние т.е. Киро и Мето, нашиот Антички Македонски сме ви го упростиле во словенски за да може вие да го разберете ...што е до нас уште си го користиме истиот МакедонскиБлажени са верваштите.
Интересно само дали и вие описменихте со словенски, извини згрешив, со антички македонски jaзик, целиот словенски свет?!
а што, и тебе да не те вреѓа вистината ко него?Ебаго. Научи нешто ново, па после пробај да дискутираш на ниво. Вака, џабе ги загадуваш темите.
Хунза,това иди им го кажи на чехите или на руснаците,а може и на украинците да ти се посмеjaт малце.абе татар4е, ние т.е. Киро и Мето, нашиот Антички Македонски сме ви го упростиле во словенски за да може вие да го разберете ...што е до нас уште си го користиме истиот Македонски
Не, и сигурен сум дека и него нема да го навредиш со твоето ниско ниво на интелигентност кое го покажуваш на темата.а што и тебе да не те вреѓа вистината ко него?
си знаат они ај ти.Хунза,това иди им го кажи на чехите или на руснаците,а може и на украинците да ти се посмеjaт малце.
Кога позборуваш со вакви луге, можем пак со тебе да позборуваме. Многу брзо определи дека монголите ми били потомци бе дечко Ти даже фацата ми не си видел,ама монголи били потомците ми. Оф мори боже!!! Jaс не зборувам дека си хомусексуалец,само заштото ти се сметаш за потомак на хомосексуалец. Ама нема страшно, това е прашане на интелектуален предизвик да можеш да комуникираш нормално.си знаат они ај ти.
него ти прочитај си ја историјата и ке видиш кога Монголците (твојте потомци) дошле таму каде што потекнуваш ти и кој јазик го донеле, т.е. која НЕписменост
епа еве да речеме дека јас незнам... еве сам кажи кои биле твои потомциКога позборуваш со вакви луге, можем пак со тебе да позборуваме. Многу брзо определи дека монголите ми били потомци бе дечко Ти даже фацата ми не си видел,ама монголи били потомците ми. Оф мори боже!!! Jaс не зборувам дека си хомусексуалец,само заштото ти се сметаш за потомак на хомосексуалец. Ама нема страшно, това е прашане на интелектуален предизвик да можеш да комуникираш нормално.
Тиja,кои дошли имали писменост,ти за нив не бери гаjле. Гледаj сега ти да си писмен,а това во минатото - минало и заминало