Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од овие шо се на ко-онершип со Џенова има цел тим да се состави.:confused:

Не знам кај ќе го сместат Астори ако го земат сега, 5 играчи имаме како него ќе му се еби и форма и се, појќе од 2 утакмици нема да изигра, поарно нека изигра уште една сезона па откако ќе се пензионира Неста нека го земат.

Мож у Џенова ќе го пуштат Астори :D

Мож у Џенова ќе го пуштат Астори :D

У ко онершип, а кај нас у ко онершип тој Кучката и ќе им го дадеме и Анте у ко онершип со Штрасер они нас Велосо у ко онершип и така
201.gif

Абе трол, не ме цитирај више амн досаден си...

Од кај го направи Поли прецент на 21 година??? Па цела кариера е пред него бе еј!!! 15 во него фудбал има...
па со оглед на тоа што оваа сезона у 20тина настапи немаше ни гол ни асистенција, се гледам колку не е преценет.
али на FM е страва! :D
Поли најверојатно ќе го дадат у ко онершип и мие целосно ќе си го земемо Астори и то је то !!

Видал го нејќем, не ми праат мерак играчи од таа скапана лига, плус сум го глеал Баер, овој од квалитети има брз е, брзо трча и брз е, е да и нема фудбалска интелегенција ама ич !!
па со оглед на тоа што имаше 10 гола и 11 асистенции се гледа колку има само брзина...

^ Ај да му ебам мајката, колку понуди овај нашиот па шо ни го зедоја? :(

не ни понудил милан, а ако сакал да понуди ќе понудел 5-6 милиона
едноставно немаше ни да има место за него..
може за сезона-две да го вратат

Да ќе го вратат, ама тогаш ќе кошта 15+ мил.
па ваљда постигнале некаков договор, или па може ќе зимаат некој играч од кај нив... а кај нив добри играчи се само астори, маркети(веќе замина), косу, конте (стари се и двајцата) и еднаш око ми фати онај наиголан или како го викаат :)

па ваљда постигнале некаков договор, или па може ќе зимаат некој играч од кај нив... а кај нив добри играчи се само астори, маркети(веќе замина), косу, конте (стари се и двајцата) и еднаш око ми фати онај наиголан или како го викаат :)

Хах, за тебе Робињо е лош, а пола Каљари може да игра во Милан?

Хах, за тебе Робињо е лош, а пола Каљари може да игра во Милан?
робињо е посебна прича бе, на него се палат помали деца што немаат 20 утакмици изгледано. баш едно така 15-6 годинки вчера ми вика робињо е појак од ибрахимович :D
али и стварно добар е бе, незаменлив е во бразил, во реал ене уште плачат по него, исто како и во сити, а навијачите на милан после одличните настапи посебно со ајакс и тотенхем веќе го тетовираат :X3:

http://www.rossoneriblog.com/tag/radja-nainggolan/ за наиголан има тука нешто еве...
али цело друштво на линков му е просек, па ништо чудно и он да е.
а за конте веруј, супер играч е..

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/28449/andrea-cossu?cc=5739

Само трола он има недостаток на внимание :D

робињо е посебна прича бе, на него се палат помали деца што немаат 20 утакмици изгледано. баш едно така 15-6 годинки вчера ми вика робињо е појак од ибрахимович :D
али и стварно добар е бе, незаменлив е во бразил, во реал ене уште плачат по него, исто како и во сити, а навијачите на милан после одличните настапи посебно со ајакс и тотенхем веќе го тетовираат :X3:

http://www.rossoneriblog.com/tag/radja-nainggolan/ за наиголан има тука нешто еве...
али цело друштво на линков му е просек, па ништо чудно и он да е.
а за конте веруј, супер играч е..

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/28449/andrea-cossu?cc=5739

ЦЦЦ, види го Косу пер, 35 игри, 4 гола, 13 асистенции, :drk: :drk: :drk:

Само трола он има недостаток на внимание :D

Ај кажи што има истролано во постот горе? Тролање е да пишеш дека Робињо е НЕЗАМЕНЛИВ во Бразил, точно е дека има голема улога во нападот и добро е вклопен ама има уште барем троица играчи кои може да го заменат без проблем, и кажи не ли ти се смачи од силните промашувања целата сезона, преценет е во тој поглед што се очекуваше многу од него ама ете си игра просечно, далеку од тоа дека е лош.

Ај кажи што има истролано во постот горе? Тролање е да пишеш дека Робињо е НЕЗАМЕНЛИВ во Бразил, точно е дека има голема улога во нападот и добро е вклопен ама има уште барем троица играчи кои може да го заменат без проблем, и кажи не ли ти се смачи од силните промашувања целата сезона, преценет е во тој поглед што се очекуваше многу од него ама ете си игра просечно, далеку од тоа дека е лош.

Кој ќе го замени Робињо во нападот на Бразил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom