Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
FIKO-FAN nemoj da me narekuvas patriot so cinizam za da ne ti go izvadam pevaloto jasno gnido!Ako si tolkav kurle i ako ve ima tolku niz Makedonija kaj bevte da go bodrite Partizan protiv Vardar ili se usravte od polniot zapad?Ako si tolkav kurle ostavi kontakt ke te cekam pred Filip Vtori da napravime eden muabet ok;)
Друже не сум толку напален за да договарам тепачку преку интернет и да се расправам или уште помалку да се тепам за некои муабети,далеку сум јас од тој филм,само ме изиритира ти со уште неколку тука што пишувате дека као зошто сме србомани зошто навиваме за Партизан зошто не навиваме за незнам кој,нели секој има право да навива за кого сака,зошто гробарите бегале од комитите,зошто балистите ги тепале мајмуните и што ти јас знам,едноставно го сакаме Партизан како ти што сакаш некој тим,ги бранам моите ставови во врска со него и тоа е тоа.Ова ти го пишувам зашто мислам дека ќе ме сфатиш,а за разлика од некои други мислам дека не би го напишале ова и би се препукувале до 101 и назад и би се курчеле и би се викале на договорени места,а нема ништо од тоа.мислам дека ме разбра. ;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Фан клубот на ништо не личи, доаѓаат Балисти постираат по 10 пати една иста изјава, други личности се закануваат, трети ги мешаат Бешикташ, ПАОК, Аек, Рапид со јачината на Партизан, четврти најавуваат војни итн. итн... А, се поради една обична утакмица, која нема да има никаква фудбалска неизвесност, бидејќи реално гледано Партизан се светлосни години пред Шкендија (точно дека има изненадувања, ама мислам дека тука нема да има такво нешто)... Знам дека атмосферата е напалена поради верска и национална омраза, ама да правете споредби Гробари со Балисти, треба ептен да не го пратите навивачкиот свет... Мислам дека нема потреба од никакви најави за колење, тепање, демолирање, бидејќи се ќе мине добро после првиот меч, бидејќи ќе се изгуби заинтересираноста за реваншот, а Балисти не верувам да бидат тепани во Србија доколку навиваат како што наликува :)

Ќе ги замолам модераторите, да дадат опомена на непотребните членови што постираат тука со цел да се спречи понатамошна дискусија за се што е непотребно и за се што не е поврзано со Партизан... Да не се затвори и овој фан клуб како тој на Шкендија... Се надевам на разбирање, Поздрав ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Cekamo dobra utakmica..dobra atmosfera i dobro navivanje od ballistite.....:) partizan e jaka ekipa no sepak ocekuvam dobar nastap na mojot omilen klub shkendija..i se znae sekogas ima iznenaduvanja.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
imam i ja nesto da kazam za utakmicata...

ke bide lesna utakmica za Partizan vo Beograd ...ke tepat ama nema da tepat poveke od 2 golovi razlika...! znam kolku kapacitet ima Partizan i kolku imame nie znam deka sme mnogu po slabi od niv no vo drug aspekt nashite igraci ke igrat 200% zs sakat sto poddobro da se prestavat vo Evropa vo druga strana igracite na Partizan ke idat vo toj aspekt deka imat slab protivnik i ke ne podcenuvat.. !
a u Skopje nema shansi da tepa partizan najdobar rezultat sto moozhat da zemat ovde e neresheno !! pred 35.000 publika nikogas nema da tepat !!!
za incidenti NEMA DA IMA VO BEOGRAD.....!! a ako ima togas ke ima tepacki megju Serbite zs ke bidat delije grobari gate 4 i ovie srbomanite od Makedonija i ke ima mnogu shansi da se tepat megju sebe (ova mi go ima kazano clcen od Gate 4)
vo Skopje e druga prikazna...! mislim deka grobarite nema da doagat....nema da gi pushtat nivnata uprava da doagat vo Skopje zs se plashat od neredi pa posle 10 godini ke go jadat kaznata !

za Ballisite deneska vidovte i vo TELEVIZIJA deka ke idat okolu 700 vo Beograd !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405

ke bide lesna utakmica za Partizan vo Beograd ...ke tepat ama nema da tepat poveke od 2 golovi razlika...! znam kolku kapacitet ima Partizan i kolku imame nie znam deka sme mnogu po slabi od niv no vo drug aspekt nashite igraci ke igrat 200% zs sakat sto poddobro da se prestavat vo Evropa vo druga strana igracite na Partizan ke idat vo toj aspekt deka imat slab protivnik i ke ne podcenuvat.. !
a u Skopje nema shansi da tepa partizan najdobar rezultat sto moozhat da zemat ovde e neresheno !! pred 35.000 publika nikogas nema da tepat !!!
za incidenti NEMA DA IMA VO BEOGRAD.....!! a ako ima togas ke ima tepacki megju Serbite zs ke bidat delije grobari gate 4 i ovie srbomanite od Makedonija i ke ima mnogu shansi da se tepat megju sebe (ova mi go ima kazano clcen od Gate 4)
vo Skopje e druga prikazna...! mislim deka grobarite nema da doagat....nema da gi pushtat nivnata uprava da doagat vo Skopje zs se plashat od neredi pa posle 10 godini ke go jadat kaznata !

za Ballisite deneska vidovte i vo TELEVIZIJA deka ke idat okolu 700 vo Beograd !
Повеќе глупости во еден пост немам прочитано...
Што тресеш бе, највеќе можеле нерешено да извадат. Абе таму има 10-0 да го лапнете немиен, тука со младинци ќе ви играат и пак ќе ви акнат петарда. Со кој состав ќе се спротиставите?
Ако ви отиде буба дотогаш, нема ни половината да ја поминете...
Кој ќе прави акции???
Неби Мустафи?:ROFLMAO:
Лигава годинава на ништо не личеше па затоа ти изгледа дека многу јаки сте, затоа немој да се чудиш кога ќе ве натртат како магариња на крајот...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Какви глупости читам, мајко мајко мајко...
Партизан немало да тепа у Скопје зошто ќе играле пред 35.000 гледачи (35.000 жими стапов). Ќе има околу 25.000 публика од кој 5.000 ќе бида за Партизан. Партизан игра пред 50.000 на Маракана против Звезда, и пак ги тепа, а не Шкендија ќе неможеле да ги тепаат. Каква логика, да не речем доведена до совршенство!

Иначе вие тешите се дека нема да има инциденти у Београд, ако не сакаат Гробари инцидент океј. Ама у Београд не са само Гробари, недај боже да налета некој од Делије...знате како заврши Брус Татон. Па не би ви препоручал да шетате (ако идете), од автобус на стадион и од стадион во автобус и дома.

M

MrzaRules

Гостин

ало соземи се...па они ја посраа Жлезда на среде маракана па сеа мака ќе имаат од 35 000 публика..оф мори мајко

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Повеќе глупости во еден пост немам прочитано...
Што тресеш бе, највеќе можеле нерешено да извадат. Абе таму има 10-0 да го лапнете немиен, тука со младинци ќе ви играат и пак ќе ви акнат петарда. Со кој состав ќе се спротиставите?
Ако ви отиде буба дотогаш, нема ни половината да ја поминете...
Кој ќе прави акции???
Неби Мустафи?:ROFLMAO:
Лигава годинава на ништо не личеше па затоа ти изгледа дека многу јаки сте, затоа немој да се чудиш кога ќе ве натртат како магариња на крајот...
ke zborime ja i ti posle utakmicaata...
Koga pocnase ligata ja koga rekov deka imame tim za shampionska titula vie pocnavte da igrate k**t i na kraj stvarno bevme shampion.
Nemoj ti mene da mi kazes za kapacitetot od mojot tim !! ke vidis i sam... ke zborime posle utakmicata !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Какви глупости читам, мајко мајко мајко...
Партизан немало да тепа у Скопје зошто ќе играле пред 35.000 гледачи (35.000 жими стапов). Ќе има околу 25.000 публика од кој 5.000 ќе бида за Партизан. Партизан игра пред 50.000 на Маракана против Звезда, и пак ги тепа, а не Шкендија ќе неможеле да ги тепаат. Каква логика, да не речем доведена до совршенство!

Иначе вие тешите се дека нема да има инциденти у Београд, ако не сакаат Гробари инцидент океј. Ама у Београд не са само Гробари, недај боже да налета некој од Делије...знате како заврши Брус Татон. Па не би ви препоручал да шетате (ако идете), од автобус на стадион и од стадион во автобус и дома.
Ќе оделе 700 Балисти хахаха
Како прво освен 100-тина вистински навивачи другото подалеку од Боговиње и Чајле нема мрднато не ни знае што е фудбал туку доаѓа колку да викне еднаш два пати...
Може од сите држави толку да се соберат, плус Шверцерадоси сигурно ќе им помогнат :D
Они ќе отидат 700 души, али колку од нив ќе се вратат?:D
Мислат нив џандарите ќе ги тинтраат како тука што ги чуваат од сите...
Абе има и џандари да почнат да ги млатат место да ги обезбедуваат...
--- надополнето: Jun 21, 2011 11:22 PM ---
ke zborime ja i ti posle utakmicaata...
Koga pocnase ligata ja koga rekov deka imame tim za shampionska titula vie pocnavte da igrate k**t i na kraj stvarno bevme shampion.
Nemoj ti mene da mi kazes za kapacitetot od mojot tim !! ke vidis i sam... ke zborime posle utakmicata !
Освоивте лига пошто Металург, рабвотнички и ренова имаа катастрофална сезона.
Овој ваш тим е далеку од компетентен да му се спротситави на Партизан. Плус тука нема да може да наестите утакмица, како што ги испонаместивте пола гостувања во втора полусезона кај послабите тимови...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
dobro be drugar....
ke vidis..... za ova sto go zboruvam znam 100% zs sum go gledal mojot tim i znam kakvi igraci imame...sum bil i vo trening mnogu pati i znam deka imame mnogu solidni igraci pocnuvjaki od Ferhan Hasani,Ersen Sali,Nebi Mustafi Nikitovic i Izair Emini

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добро ај нека биде како што велите вие...ќе одиме ќе умреме и нема да се вратиме веќе овде. ;)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
dobro be drugar....
ke vidis..... za ova sto go zboruvam znam 100% zs sum go gledal mojot tim i znam kakvi igraci imame...sum bil i vo trening mnogu pati i znam deka imame mnogu solidni igraci pocnuvjaki od Ferhan Hasani,Ersen Sali,Nebi Mustafi Nikitovic i Izair Emini
од навивачка страна е оправдано да се надевате (надежта последна умира)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
dobro be drugar....
Не викам дека не си го гледал твојот тим, ама реално Никитовиќ тешко би се спротиставил на нападот на Партизан, Зендели нема сигурно магија да направи :)
Неби Мустафи ме изненади годинава пошто стварно изигра добро, иако очекував да биде големо трансфер промашување али згрешив. Но повторно тука завршува неговата приказна. Добар за Македонска лига, за против партизан дефинитивно НЕ...
Сали како мало дете ќе се изгуби крај овие...
Едино Буба и Емини може да направат нешто...
Плус не е сигурно дали Буба ќе остане?

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Не викам дека не си го гледал твојот тим, ама реално Никитовиќ тешко би се спротиставил на нападот на Партизан, Зендели нема сигурно магија да направи :)
Неби Мустафи ме изненади годинава пошто стварно изигра добро, иако очекував да биде големо трансфер промашување али згрешив. Но повторно тука завршува неговата приказна. Добар за Македонска лига, за против партизан дефинитивно НЕ...
Сали како мало дете ќе се изгуби крај овие...
Едино Буба и Емини може да направат нешто...
Плус не е сигурно дали Буба ќе остане?
Никитович во својте најдобри години играл во втора и трета лига Србија,така да може веднаш да заклучиш како ќе се носи со најдобрите од Србија:)а колку квалитетна е нашата лига докажува тоа што најдобри средни играчи ни се пензионери(Мустафи и Захариевски)кои пред да се вратат во нашата лига само господ знаел каде играле.:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom