- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 849
- Поени од реакции
- 40
Друже не сум толку напален за да договарам тепачку преку интернет и да се расправам или уште помалку да се тепам за некои муабети,далеку сум јас од тој филм,само ме изиритира ти со уште неколку тука што пишувате дека као зошто сме србомани зошто навиваме за Партизан зошто не навиваме за незнам кој,нели секој има право да навива за кого сака,зошто гробарите бегале од комитите,зошто балистите ги тепале мајмуните и што ти јас знам,едноставно го сакаме Партизан како ти што сакаш некој тим,ги бранам моите ставови во врска со него и тоа е тоа.Ова ти го пишувам зашто мислам дека ќе ме сфатиш,а за разлика од некои други мислам дека не би го напишале ова и би се препукувале до 101 и назад и би се курчеле и би се викале на договорени места,а нема ништо од тоа.мислам дека ме разбра.FIKO-FAN nemoj da me narekuvas patriot so cinizam za da ne ti go izvadam pevaloto jasno gnido!Ako si tolkav kurle i ako ve ima tolku niz Makedonija kaj bevte da go bodrite Partizan protiv Vardar ili se usravte od polniot zapad?Ako si tolkav kurle ostavi kontakt ke te cekam pred Filip Vtori da napravime eden muabet ok