Прашања и одговори

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
здраво дечки, дали некаде можам да најдам конкурс(предмети потребни за запишување и др) за некој факулет по информатика од универзитетот `Апостол Павле` - Охрид. дали имаат веб страна или сл. поздрав

Здраво на сите имам едно прашање дали ако може некој ако сака да ми одговори ако сакам да се упишам на факултет за спорт нешто било кој смер колку да има нешто да се учи дали и кој предмети треба да ги имам запишано во матура и одприлика кој просек треба да го поседувам, сакам да се запишам таму затоа што таму нема ХИПИЦИ и ке можам да спортувам и да дишам чист возудх и ако може некој да ми каже дали има ЕВРЕИ таму пошто ако има ништо од бизнисот исто ми е битно ама ваљда нема таму ЕМО фаци пошто ми иде да ти рогнам во муда

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Дали има во битола Технолошко Технички Текстилен Факултет?

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
каде точно се наоѓа средното хемиско училиште во велес?

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
T

Tetro

Гостин
Не е доцна
значи нема ? не ги разбрав линковите се извинувам
Па, првпат слушам за "Технолошко Технички Текстилен Факултет". И да отворат во меѓувреме такво нешто не ми се верува.

S

Sheldon Cooper

Гостин

луѓе, да не знаете каде го има конкурсот за средни училишта? ми треба за сестра ми :)

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
Дали ке може некој да ми прати линкови од веб страни (македонски ) каде ке може да најдам курсеви за одржување обуки по било која насока

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
каде точно се наоѓа средното хемиско училиште во велес?
Во истата зграда на Гимназијата, кај кафичите. Кај новата црква Св Кирил и Методиј, до младински парк.

T

Tetro

Гостин
Не е доцна
значи нема ? не ги разбрав линковите се извинувам
Сепак, имало нешто. Веста е излезена на 2 Јуни оваа година на Гоце Делчев Универзитетот
http://fakulteti.mk/news/11-06-02/novi_studiski_programi_na_ttf_na_ugd.aspx

НОВИ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ ЗА АКАДЕМСКАТА 2011/2012 ГОДИНА:
http://ttf.ugd.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=11&lang=mk

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
шо се требит да се напрај за да се добие дозвола за работа ко фармацевтски техничар?

A

Auditore

Гостин
Ме интересира дали кај нас има колеџ/факултет за стекнување на лиценци за менаџер/тренер(фудбал), ако ме разбирате ?
Сериозен сум.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Когај се уписите за правниот факултет оваа година ?

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Абе,ако поминеш со просек 4.50 тоа значи дека си поминал одличен???така???

Kajgana Shop

На врв Bottom