Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од возбуда му е грешката.. Ако го зимаме Хамшик бидете сигурни дека Lucious нема да шета гол од триумфална до Александар.

Се спомнува дека доколку арсенал не ја прифати понудата на барса за Цеск која била помала од таа шо арсенал ја барала, ние ќе сме понуделе 30м. + Емануелсон за да дојди кај нас,

А да ги земеме двајцата и да го прчиме наместо да се замараме Цеск или Хамшик :\

А да ги земеме двајцата и да го прчиме наместо да се замараме Цеск или Хамшик :\
па така де, и како шлаг на тортата Швајнштајгер :)
и да изгаснам фифа менаџер

There are also reports that Milan will try to sign the talented midfielder Andrea Poli and then loan him out to Cagliari.

According to several reports from the peninsula, Milan and Genoa will try to sign Arturo Vidal from Bayer Leverkusen in a co-ownership deal.

Видал не би требало да кошта многу, договорот му истекува Јули 2012, исто и Поли не би требало да кошта многу пошто веќе е СамБдорија.

There are also reports that Milan will try to sign the talented midfielder Andrea Poli and then loan him out to Cagliari.

According to several reports from the peninsula, Milan and Genoa will try to sign Arturo Vidal from Bayer Leverkusen in a co-ownership deal.

Видал не би требало да кошта многу, договорот му истекува Јули 2012, исто и Поли не би требало да кошта многу пошто веќе е СамБдорија.
и чекај бе овај од самБдорија, ќе дојде у Билан?
деБилни сте.

инаку поли ви е преценето играче... а видал е топ, машина!

и чекај бе овај од самБдорија, ќе дојде у Билан?
деБилни сте.

инаку поли ви е преценето играче... а видал е топ, машина!

Абе трол, не ме цитирај више амн досаден си...

Од кај го направи Поли прецент на 21 година??? Па цела кариера е пред него бе еј!!! 15 во него фудбал има...

Поли најверојатно ќе го дадат у ко онершип и мие целосно ќе си го земемо Астори и то је то !!

Видал го нејќем, не ми праат мерак играчи од таа скапана лига, плус сум го глеал Баер, овој од квалитети има брз е, брзо трча и брз е, е да и нема фудбалска интелегенција ама ич !!

Од овие шо се на ко-онершип со Џенова има цел тим да се состави.:confused:

Не знам кај ќе го сместат Астори ако го земат сега, 5 играчи имаме како него ќе му се еби и форма и се, појќе од 2 утакмици нема да изигра, поарно нека изигра уште една сезона па откако ќе се пензионира Неста нека го земат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom