Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Се надевам дека нашите момци ќе изгржат во Белград и нема да изгубат со висок резултат.Но без оглед на резултатот во Скопје ќе има инвазија,самото име на противникот е атрактивно плус ако доаѓаат Гробарите.

Член од
21 јуни 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Grupa koja bodri Škendiju zove se "Balisti"(Ballistet), a kako se može pročitati na navijačkim forumima, klub su osnovali Albanci. I navijači su Albanci, pa na utakmicama koje Škendija igra na svom terenu u Tetovu nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.

IMATE DA KAZITE NESTO sea ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Grupa koja bodri Škendiju zove se "Balisti"(Ballistet), a kako se može pročitati na navijačkim forumima, klub su osnovali Albanci. I navijači su Albanci, pa na utakmicama koje Škendija igra na svom terenu u Tetovu nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.

i srpskite mediumi kazuvaat se :!!!

KOJ VE EBE BE komiti , ckembari hahahahahaha
Абе глупак ај кажими шо не е вистина тука,или која е вистина шо мене ми боли ку*от???

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
па да пишат дека не гостуваат поради тоа што се плашат од вас, ајде, али вака? :oops:
абе мбрет, мбрет, зашто вакви работи пишат твоите другарчиња дритон и дурим ц ц ц :unsure:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
па да пишат дека не гостуваат поради тоа што се плашат од вас, ајде, али вака? :oops:
абе мбрет, мбрет, зашто вакви работи пишат твоите другарчиња дритон и дурим ц ц ц :unsure:
I Valon ec be ka hahaha

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
O KAUR o PICKO FYROMSKO , O BUGARSKO PLEME , O NEPRIZNATO PLEME , OO PICKO SARENO

da ti ja ebam CELA BUGARSKA-SRPSKA FAMILIJA ... ti ebam sestrata KURVA SO TI E !

se narekuvame " O SHQIPTAR " so znaci OOOO ALBANAC

MRS OD TUKA
Веле штрумф кога ќе се вратиш од банот ...почни со нормални постови. Поздрав

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Малиот изгуби ориентација...мн учел за нивна историја па заборавил која година умрел Тито.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Темата за Шкендија е засекогаш затворена поради тоа што учесниците во оваа тема не знаат да одржат никакво ниво на дискусија.
Темата нема никогаш да биде отворена, така да, слободно - преселете се на друг форум каде што мислите дека ќе ви дозволат да употребувате ваков јазик.

Кога ќе размислам подобро, еве, јас ќе ве преселам на друго место. Околу 10-12 членови добија перманентен бан од форумов.
Останатите, добро нека размислат за своите постапки.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Само не знам која ви беше целта да се регистрирате по 10 пати на форум со различен ник и да пцуете.... Очигледно никој не е достоен да комуницира на темава како што треба, како што напомена Ацид никогаш нема да биде отворена. Единствено асален остана Toni. Ако сака некој да пише на темава некое инфо околу клубот нека ми пише по пп јас ќе напишам на темата колку да имаат некои членови информации за овој клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom