- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 11
Ајде насмеј и се малце на твојата логика.Прашање до атеистите.
Како знаат дека Гопсод Бог не постои кога библијата која е Божји збор вели дека тој постои? Како може да го негираат очигледното?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде насмеј и се малце на твојата логика.Прашање до атеистите.
Како знаат дека Гопсод Бог не постои кога библијата која е Божји збор вели дека тој постои? Како може да го негираат очигледното?

Подобро прашање е како некој би знаел дека библијата е божји збор.Прашање до атеистите.
Па господ му кажал, како не ќе знаеПодобро прашање е како некој би знаел дека библијата е божји збор.
Мојсеј на планината со кого разговарал само он си знае.
И зошто баш на таа планина кога има и поубави како хималаите.

Има многу што нелогично од Библијата да помине низ скептичниот ум користејки сеПа господ му кажал, како не ќе знае
А планината зошто баш таа? Па најблиску му била![]()

., bup
Оди истуширај се. Нема да ти смрди више...ej zhivi verbata od kaj se pojavi onoj bunk., od koj sheshir nikna ., se pokaka. pa go snema., koga ke go svidite ., pozdravete go od mene., zashto negovot duh vo vid na kakush rea ostana tuka., abe sho sveki zapaliv...........od mirizlivite ne pomaga ., tuku aj ke mu go najdam chareto.,., bup
![]()
Сите научни сознанија кои можат да се проверат со научни методи.
Но религијата се потпира на неа, а ни верниците не ја разбираат, но тие имаат верба.
Реалноста е објективна.

Само прво пази да е од соседни народи. Значи, албанац, бугар, грк... немој да се заебеш украинка да земеш - че вријаш, море!Абе имам една мака да ми поможите.
Во библијана пиши робот да си го тепаш, само требит да пазиш да не ти умри, е сега, колку е то вака количински, два три шамари, клоци, боксови?
Дајте помош, во дилема сум голема, помагајте.