Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
^^^
Таков е случајот поради големата поделеност у државав по етничка основа, ама јебига мора од негде да се почне. Иначе се слагам и со тебе, подобро би им било да бидат како навијачи на клубот него ли главна цел да им бидат националистички провокации. Ај еден ден може сите ќе навиваме и за МК репрезентација.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Абе а што се палиме ние толку за Партизан.... на крај краева бидете рамнодушни. А реално глеано играат екипи од Тетово и Белград. Тетово е град у Македонија, повеќе би навивал за Тетово и Македонскиот фудбал.
Па знаеш Партизан е Европски клуб и има навивачи во секоја земја, а нормално секој се пали на европски клубови :D

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Точно, и јас би навивал за Шкендија како македонски претставник ако барем малце им беше гајле за фудбалскиот аспект од играта, а не да го презентираат настанов во Албанија версус Србија дебилен патриотизам.

На Балистите не им е гајле што ќе направи нивниот клуб во двомечот со Партизан, поважно им е поголемо албанско знаме да донесат на стадион и посочни провокации да измислат.
Точно така!тоа е целта на нивното постоење,да му покажат на светот дека ги има тука.
Инаку доста палење со тоа србомани ова она,еве јас на пример сум навивач на Милан и Тетекс(Тетекс секогаш пред Милан) и утре да игра Милан против Шкендија многу јасно дека ќе бидем за Милан..така исто има овде многу навивачи на Звезда и Партизан,ама тие Звезда и Партизан секогаш им се во втор план на сите Македонци,сето ова го има во сите помали држави каде што нивните клубови немаат речиси никакви успеси во Европа и на крај краева дали мислите ако Вардар,Тетекс,Пелистер имаат малку поголеми успеси од сеа би навивал некој за Партизан и Звезда?!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
ама тие Звезда и Партизан секогаш им се во втор план на сите Македонци,
Што?
Извини, али мене Звезда и Партизан ми се у ист план со Бате Борисов, Сингапур Армд Форсес и Кашима Антлерс.
--- надополнето: Jun 20, 2011 5:35 PM ---
Flamurtari go eliminiral Partizan najdov edno video :)

Не сум сигурен, али мислам дека ова беше истата сезона кога Вардар играше у Куп на Шампиони со Порто (кој беше актуелен шампион, ако не се лажам).

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Што?
Извини, али мене Звезда и Партизан ми се у ист план со Бате Борисов, Сингапур Армд Форсес и Кашима Антлерс.

Не сум сигурен, али мислам дека ова беше истата сезона кога Вардар играше у Куп на Шампиони со Порто (кој беше актуелен шампион, ако не се лажам).
Абе не ме разбра:) и мене ме боли к...т за нив,ама зборим за сите Комити,Војводи.... кои имаат симпатии спрема овие клупови..т.е сакам да кажем дека на овие луѓе Тетекс и Вардар секогаш ќе им бидат на прво место.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Што?

After a perfect season they gained the right to play for the 2nd consecutive year in the UEFA Cup. In the first round they had to play against Partizan Belgrade. After a 2–0 win in Vlorë, a result of a great Rrapo Taho and an own goal, Flamurtari were playing at Narodna Armija Stadium on 30 September 1987. Partizan were leading 2–0 until the 76th minute when Sokol Kushta scored the goal that took Flamurtari in the next round.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Grobarite ubija begijec mislam pred nekolku godini, mozam da zamislam ako se pojavi grupata na skendija tamu kako ce pomine, ni policija ni nisto nemada gi spreci. Nisto cudno i uste po pat da ve napadnat.

Belgrad barem ima siroka tradicija so huliganstvo i navivaci.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Партизан и Ѕвезда биле европски екипи чудно имат навивачи само во Србија ,Р.Српска и Македонија.
Светски екипи се Реал,Барса,Интер,Милан,Манчестер.
Ај да имаш нешто Српско да навиваш но да си признаеме на македончето од генерација на генерација му се пренесува таа љубов.

Јас се надевам некој ден да може и македонци и албанци да навиваме за наши клубови во европа.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Grobarite ubija begijec mislam pred nekolku godini, mozam da zamislam ako se pojavi grupata na skendija tamu kako ce pomine, ni policija ni nisto nemada gi spreci. Nisto cudno i uste po pat da ve napadnat.

Belgrad barem ima siroka tradicija so huliganstvo i navivaci.
Дај бе не ги плаши ке помислат озбилен си нема да отидат :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Дај бе не ги плаши ке помислат озбилен си нема да отидат :D
Да бе се тресеме уште од сега...

Ајде бе веќе ако имате нешто паметно да кажете повелете ако не тогаш не знам само да јадете бурек знаете.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Партизан и Ѕвезда биле европски екипи чудно имат навивачи само во Србија ,Р.Српска и Македонија.
Светски екипи се Реал,Барса,Интер,Милан,Манчестер.
Ај да имаш нешто Српско да навиваш но да си признаеме на македончето од генерација на генерација му се пренесува таа љубов.

Јас се надевам некој ден да може и македонци и албанци да навиваме за наши клубови во европа.
Французин, навивач на Тулуз беше убиен. Од Делији.

Не разбирам зошто Балистиве мешаат политика во фудбалот, Партизан никогаш не бил националистички клуб како Звезда, неколку албанци имаат играно за Партизан - Фадил Вокри (еден од најдобрите таленти во екс-ју), Шала, Сулејмани.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Да бе се тресеме уште од сега...

Ајде бе веќе ако имате нешто паметно да кажете повелете ако не тогаш не знам само да јадете бурек знаете.
Odi vo belgrad na natprevarot da navivas pa koga ce se vratis ce ti bide jasno sto ti zborime.
Jas cesto odam vo bg, blisku do jna imam rodnini, i sum videl koja grupa se i kako se odnesuvaat.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Odi vo belgrad na natprevarot da navivas pa koga ce se vratis ce ti bide jasno sto ti zborime.
Jas cesto odam vo bg, blisku do jna imam rodnini, i sum videl koja grupa se i kako se odnesuvaat.
Здравје да имаме,па и да ни дозволат да одиме...ќе видиме!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Здравје да имаме,па и да ни дозволат да одиме...ќе видиме!
A zosto da ne vi dozvolat? mozete da si otidete tie 15 iljadi sto gi spomenuvate. Odite kako turisti kupite karti samo za edna tribina i posle navivajte, istaknete znaminjata i tranparentite. NEmoj sega da cvikas od daleku.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom