Фан Клуб: Партизан

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.079
Муабетот ќе нема карти може да го терате само во случај Шкендија да не биде декласирана во Белград, изгубат ли на велико, интересот ќе биде каде-каде послаб бидејќи патникот во наредната фаза веќе ќе биде познат, во таков случај карти и пред сам почеток на меч ќе може да се земат ...

B

Beck's

Гостин
Муабетот ќе нема карти може да го терате само во случај Шкендија да не биде декласирана во Белград, изгубат ли на велико, интересот ќе биде каде-каде послаб бидејќи патникот во наредната фаза веќе ќе биде познат, во таков случај карти и пред сам почеток на меч ќе може да се земат ...
dozvoli mi da te popravam.Ne znam do kade si so Shkendija,no site koi malce pratat Mak fudbal znaat koja brojka ja imame vo Tetovo,eve posledniot natprevar imase nad 15.000 (prvoligaski mec,protiv Metalurg) sme imale i po 10-12000.E sea zamisli ti kolku ke ima u Skopje na LS kvalifikaciski mec.Uste so Partizan igrame,nema da im bide interesno na grobarite od mkd,ama onie od Shkendija ke go poplavat Skopje.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Ke vidime dali ke ima karti za vas srbomanite od Makedonija.Ako dojdat grobarite samo onie ke bidat koi ke navivaat za Partizan vo Skopje,vie mozebi preku strimovi ke go gledate natprevarot.
ЈАС НЕ СУМ СРБОМАН ТУКУ АКО МОРАМ ДА БИРАМ ПОМЕЃУ ПАРТИЗАН И ШКЕНДИЈА ЌЕ ГО ОДБЕРАМ ПАРТИЗАН !! ШКЕНДИЈА НИ ДА МЕ УБИЈАТ НЕМА ДА ЈА ОДБЕРАМ

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.079
dozvoli mi da te popravam.Ne znam do kade si so Shkendija,no site koi malce pratat Mak fudbal znaat koja brojka ja imame vo Tetovo,eve posledniot natprevar imase nad 15.000 (prvoligaski mec,protiv Metalurg) sme imale i po 10-12000.E sea zamisli ti kolku ke ima u Skopje na LS kvalifikaciski mec.Uste so Partizan igrame,nema da im bide interesno na grobarite od mkd,ama onie od Shkendija ke go poplavat Skopje.
Ама сте имале зашто сте освоиле титула, капираш, ако изгубат 5-0, значи одиме на ако-муабет, 30 000 шанса нема да се соберете, не е Партизан - Барселона па без разлика на првичен резултат да се отиде на стадион за да се изнагледаат фудбалери и фудбалски вештини и слично ...

Ја на тоа алудирам, иначе не негирам дека Градски ќе биде полн во ситуација првиот меч да заврши 1-0, 2-0, 3-1, 0-0, 1-1, 0-1 и тн и тн односно, со резултат кој на Шкендија ќе и даде шанси во реваншот, големи или ( убер ) мали, сеедно. Ако патникот е веќе познат по првиот меч бројот на луѓе на трибини сакал ти или не, ќе биде десеткуван што е и нормално за овие простори во ситуација кога противникот не е некој европски фудбалски гигант.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Мислам дека каков и да биде резултатот од првиот меч стадионот во Скопје пак ќе биде сигурно прилично полн и ќе со сигурност тврдам дека ќе се обидат да направат некој инцидент со кој би пробале да му наштетат како прво на Партизан(мислам на тепачки со Гробарите,навреди на национална основа итн.),а со тоа ќе му наштетат и на Мак фудбалот,но тоа е што е,што би рекле Србите ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЕЛИ!
И ме интересира да ми каже некој ако знае кои се шансите стадионот во Тетово да добие лиценца од УЕФА затоа што по некои сајтови читам дека имало шанси и за тоа.
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:19 PM ---
И искрено да ви кажам мислам дека Гробари ќе дојдат во многуу голем број,поголем и од очекуваното и од предвидуваното,а ќе ги има уште малку повеќе од тоа.!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Одиме во Скопје ! :) Знам дека ке има многу Гробари на стадионот, без разлика дали ке се навива или не :D И нормално очекувам лесна и убедлива победа (y)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Како може да нема карти бе ќе биде поделено и за гостински навивачи мора да има карти!

Ќе има еда петарда во Београд а ваму лагано 1-2..АЈМО ПАРТИЗАНЕ!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не е ова мак лига па ќе изиграваме локал шерифи и нема да се продаваат карти у слободна продажба.
Се игра интернационален натпревар со интернационални правила кои мора да се почитуваат доколку не сакаат да бидат подлежни на санкции.
Просто ко грав.

П.С. Ај некој нека пушти линк од некој форум на гробариве, да ги прочитаме нивните реакции :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Зајебано :sneaky:
Одамна чекам ваков меч, иако признавам дека не би сакал ние да сме во ваша кожа. Не дека шипциве се некој курац, него може да ве избацат лесно коњите од УЕФА.
У секој случај, а-маст-воч меч.
Прв пат ќе навивам за Партизан, и тоа здушно.:D

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
M

MrzaRules

Гостин
Ke vidime dali ke ima karti za vas srbomanite od Makedonija.Ako dojdat grobarite samo onie ke bidat koi ke navivaat za Partizan vo Skopje,vie mozebi preku strimovi ke go gledate natprevarot.
Тони...мислам дека и ти сам знаеш дека и вие како навивачка група ќе имате некој си ограничен број на карти...кај ќе ве сместат тоа е до организацијата..истото ќе биде и за Гробари ако гостуваат....мислам дека мора и би требало да има карти во слободна продажба....е сеа кој ќе ги купи тие карти тоа може само да претпоставуваме....а за нереди на трибини во Скопје можеби и нема да има можност да ги има...мислам на судир ваш со гробари...ќе ве стават вас на запад а нив на исток и решен проблем....и сигурно дека околу нив и околу вас ќе има празен простор до неутралните трибини...мое мислење е...

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Гробарите одат на претпазливост на трибините за да не добие Партизан непотребни санкции,а за противничките навивачи и за проблемите кои сакаат и кои сигурно ќе ги направат велат дека ќе пеглаат на улица:) Препорака пред натпревар да се гледа green street hooligans и нешто слично :)

Kajgana Shop

На врв Bottom