Што ви се допаѓа кај членот над вас?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Тоа што го има гледано филмот Do not mes with Zohan :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Шо е хетеросексуалец,бисексуалец,хомосексуалец,ии ја сака бананава.. :P хахах

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тоа што е од прилеп и е навивач на мајмуни

T

Torchyrus

Гостин
Шо е хетеросексуалец,бисексуалец,хомосексуалец,ии ја сака бананава.. :p хахах
иии да си ибиш педерчето алал да ти е :ROFLMAO:
Ма нема шо чим е од Прилеп неам лош збор за педерчињата од тамо ама на пиво фест коа ќе ви доам ако не ми донесете 77 пички и 60 литри пиво готоои сте :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
тии 60 литри???хаха абе педерче после че треба со да те носам на раменици до дома и да спијаш кај мене,кај тоа па и сабајлето ќе сакаш да ја дупиш девојката што сум ја ќарил...хаха
аа и аватаров секси ти е хаха

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
иии да си ибиш педерчето алал да ти е :ROFLMAO:
Ма нема шо чим е од Прилеп неам лош збор за педерчињата од тамо ама на пиво фест коа ќе ви доам ако не ми донесете 77 пички и 60 литри пиво готоои сте :)
Аххх бе ние ќе пијаме пивцина навикнати сме за пиво фестој ти од шо ќе не гледаш ке се опијаниш ;) или пак од водата

T

Torchyrus

Гостин
тии 60 литри???хаха абе педерче после че треба со да те носам на раменици до дома и да спијаш кај мене,кај тоа па и сабајлето ќе сакаш да ја дупиш девојката што сум ја ќарил...хаха
аа и аватаров секси ти е хаха
ехее ќе видиме бе педерче , иначе ја че иам 77 пички не ми треба твојата , а и ти сигурно некоја со свински сапун пичката шо си ја мие ќе ќариш .
Знам дека тој на аватарот сакаш да ти го начука у г`зо немора да кажуваш :)
--- надополнето: Jun 19, 2011 10:52 PM ---
Аххх бе ние ќе пијаме пивцина навикнати сме за пиво фестој ти од шо ќе не гледаш ке се опијаниш ;) или пак од водата
Па само тогаш пиете вие бе само по пифо фестој и после постите цела година до другиот пиво фест :) додека постите пиете само вода од сред село од чешмата од тоа коњите кај шо ги појат :ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
нене...
тие 77 шо че ги донесам че бида над 50 години,ааа мојава младо пиле 18 год невина...
ааа иначе тебе ко че ти го начука тој шо ти е тебе на аватар...
аа многу бегаме оф топик... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom