Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Far Cry 2 mi ja igra bez problemi na High!
--- надополнето: Jun 15, 2011 7:51 AM ---
Nekoja igra koja trazi slicna konfiguracija na Far Cry 2 ?

Far Cry 2 mi ja igra bez problemi na High!
--- надополнето: Jun 15, 2011 7:51 AM ---
Nekoja igra koja trazi slicna konfiguracija na Far Cry 2 ?

Можеби Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, Medal of Honor, Battlefield Bad Company 2, некоја COD( иако бара многу помалце од Far Cry 2), мислам доста ти се овие, доколку си фан на фпс игрите.

--- надополнето: Jun 15, 2011 9:19 AM ---
Можеби Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, Medal of Honor, Battlefield Bad Company 2, некоја COD( иако бара многу помалце од Far Cry 2), мислам доста ти се овие, доколку си фан на фпс игрите.
tnx!

^не е асално кракната.

w0vzo.jpg

Ај ќе го постирам скрин шотов у оваа тема пошто CoD Elite уствари и е ново нешто, т.е. му доаѓа како мултиплеер мод.

FAIL! (n)

Ај ќе го постирам скрин шотов у оваа тема пошто CoD Elite уствари и е ново нешто, т.е. му доаѓа како мултиплеер мод.

FAIL! (n)

Шо е фејл овде, луѓето што работат на КОД пц платформата ја гледаат како некоја застарена конзола, како НЕС,Атари на времето, бидејќи неможат да извлечат многу пари од нив зошто има понормални луѓе кој попрво тие пари ќе ги испијат или ќе ги инвестираат во делови за пц него да ги фрлат на некој стоки што не заслужуваат а не ни ги фермаат. За кој труд би им дал на пацериве 70+ евра, за повторно преку kidbox и failstation да се промовираат.
ма марш у курац.

Шо е фејл овде, луѓето што работат на КОД пц платформата ја гледаат како некоја застарена конзола, како НЕС,Атари на времето, бидејќи неможат да извлечат многу пари од нив зошто има понормални луѓе кој попрво тие пари ќе ги испијат или ќе ги инвестираат во делови за пц него да ги фрлат на некој стоки што не заслужуваат а не ни ги фермаат. За кој труд би им дал на пацериве 70+ евра, за повторно преку kidbox и failstation да се промовираат.
ма марш у курац.

Знам дека неможат од ПЦ да извлечат мн. пари и дека не фермаат, ама дека волку ниско паднале.... :unsure:

FAIL! (n)

ма марш у курац.
А пак да не треба во посебно мени да го сместат ПЦ? Можат само да пишат платформа наместо конзола. Пази и конзолите се комјутери па ги викаат конзоли.

Има ли нешто интересно за играње? ( освен CoD4 , Portal 2 Co-Op , DiRT 3 )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom