Фан Клуб: Интер

Не се разочарувајте, ако ништо друго, барем затоплува во Милано. :p

Чекам сега некоја изјава да даде Бранка или Морати, демек не го зедовме Боас дека беше многу скап.

Тоа е тоа, Милан зедоа чкарт тренер, ама барем му донесоа играчи, ние ништо, ни играчи ни тренер.
Marco Branca has confessed: “Our new Coach will not be Andre Villas-Boas.”

Sanchez to his companions: "I go to Barcelona"

Другар не гледај дотолку површно на работите...тоа што го спонуваш ''истите играчи'' е релевантна работа бидејќи Занети и Камбиасо+Станкович и Мота(костурот на екипата) ако ги пратеше Интер последната година неможеа да одат на теренот и поради таа нивна физичка кондиција Интер беше рпегазен од Шалке,посрамотен од Милан и со помалите екипи победуваа благодарејќи на експлозивноста на Ето....овие исти играчи газеа со Мурињо пред две-три години каде го достигнаа зенитот на кариерата и даваа максимум од себе секој втор натпревар и најбитното од се...ТРЧАА...јас барем го пратам Интер долго време и знам на што се способни овие играчи кои се во тимот...еден натпревар против Баерн даваат 200% од себе,а другиот против Милан(најбитниот во сезоната) не даваат ниту 50% и си губат глатко како гаље да му е....
Епа тоа е = дека нема тренер шо има мадина да го клај Занети на клупа да одмори , знам забележав на некој натпревари едноставно одеше не можеше да трча..

Епа тоа е = дека нема тренер шо има мадина да го клај Занети на клупа да одмори , знам забележав на некој натпревари едноставно одеше не можеше да трча..

Што да прави тренерот(Лео/Бени) кога и да го стави Занети на клупа нема поарен на неговата позиција бидејќи на раководството на чело со Морати и Бранка не се обиделе да ангажираат некој што барем трча на неговата позиција и некој што не е како Харѓа....и јас да бев тренер сигурно немаше да ги ставам Марига и Харѓа пред Занети кој иако не трча ни 3 км ама барем има координираност во неговата индивидуална игра и сепак е квалитетен играч ...тоа што Морати и другите имаат голема почит спрема него нека се ебаат во газо и нека го гледаат Милан догодина пак како се крева титули и како си реди успеси...зошто Барселона е екипа??..зошто раководството имаше доблест и мадиња да му соопштат односно во минатото да му ги удрат клоците на Роналдињо,Деко,Жили,Олегер,Белети и повторно да направат тим кој ќе гази во Шпанија и Европа...еве го и Реал конечно се сетија да ги отстранат Раул и Гути за да направат одличен тим кој ќе можи да му се спротистави на Каталонците ...Овие нашиве како Милан кога го држеа Малдини до 40 години и не го допираја бидејќи имаа огромна почит спрема него а клубот страдаше и немаше никакви успеси поради него и останатите пензионери...да мус е плукнам во политиката нивна....

Чекам сега некоја изјава да даде Бранка или Морати, демек не го зедовме Боас дека беше многу скап.

Тоа е тоа, Милан зедоа чкарт тренер, ама барем му донесоа играчи, ние ништо, ни играчи ни тренер.

Поли,замена Паласио,Пандев... Карја... и Кастинјос и компанија уште некој.Тренер ке е ваљда помошникот на Лео што беше,и очекувајте ако Барса не го официјализира трансферот на Санчез периодов,на Копа Америка ке му се дигне уште толку цената,запамтете ми го зборов.

Што има врска те му се кренала цената, те иста да му остане, па дури и за 2-3 милиони да му падне, кога Интер ни остави на знаење дека нема намера пари да потроши макар било тоа и за очајнички обид да се спаси клубот (читај Боас).

Реков јас, дента кога се официјализира трансферот на Карја, само резултати на лајвскор, ни влегувам на inter.it да читам ебење во мозок интервјуа, ни вести ни курови. Ништо.

Ме интересира, Лео официјално го напушти клубот или?
Не видов никаде на темата некој линк официјално кај што пишува дека не е веќе дел од Интер..:confused:

Ме интересира, Лео официјално го напушти клубот или?
Не видов никаде на темата некој линк официјално кај што пишува дека не е веќе дел од Интер..:confused:
На одмор е мислам, така да коа ќе се врати ќе се официјалира тоа. А сигурно е, и Морати потврди.

Ќе мора ја и Деко да разговараме со Морати, нема друго...

Што има врска те му се кренала цената, те иста да му остане, па дури и за 2-3 милиони да му падне, кога Интер ни остави на знаење дека нема намера пари да потроши макар било тоа и за очајнички обид да се спаси клубот (читај Боас).

Реков јас, дента кога се официјализира трансферот на Карја, само резултати на лајвскор, ни влегувам на inter.it да читам ебење во мозок интервјуа, ни вести ни курови. Ништо.

Па и 3 мил да биде,мислиш Морати во готово ке ги плати,1 мил + Оби :)

Дај бе нека не се брукат повеќе, да им ебам матер. Нека излезат и нека кажат дека немаме пари, и барем ке знаеме дека стварно немаат пари, и ке чекам поубави денови. А не вака, секој кој ке стигне, да не одбие.

Уште едно ке кажам, добар тренер е и магнет за квалитетни играчи. Ако немаме добар тренер, никој од играчите нема да сака да дојде во Интер. А гледам Санчез 90% е играч на Барса, така да сега можеме да се сликаме со Карја и Самурајот, заедно со Занети и Камбиасо.

Се надевам барем Снајдер нема да бега во Ман.Унитед или Челзи, пошто тогаш навистина има да патиме како што треба, и ке бидеме бетер од Јуве.

Чекајте прво тренер да земеме...

А за Касемиро што се спомнува, игра и бек, али се уште не е готов материјал, така да јас сум за да се откупи договорот и да се остави во Бразил уште 1-2 сезони...

Додека не дојде тренер, не купуваме играчи ниту контактираме со било кој, дециден си беше Паолило.

Би било добро на inter.it да стаат едно линкче "Донирај за да го купиме ____ (име на играч)".
Еее колку фанови има на Интер, некој мн богати, некој не, кој колку има ќе даде, ќе се соберат пари.
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom