Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Бериша е пред трансфер но ќе ги одигра натпреварите во Европа,туку Никитович изгледа заминал на проби некаде.Пред некој ден го видов и го прашав рече дека сака прво да ги одигра натпреварите во квалификациите!

Не знам што ќе се случи...но мора да се донесе еден добар играч од средниот ред.А србинот Павлович сеуште е на проба кај нас,значи ако замине и он со тимот во Австрија тогаш сметајте дека потпишал.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
epa treba da citas malce pred da postiras nesto. Za dzabe ne go zele ovoj Miskovski,sigurno Berisha e pred transfer,isto i Nikitovic odkako podpisa nov dogovor,nekolku dena ne se pojavuva na treninzi,celnicite na Shkendija mislat deka e vo pregovori so nekoj drug tim. I ako se sluci nekoja od ovie opcii ili aj dvete vo najlos slucaj,kogo ke stavas u odbrana.Zatoa treba malce poveke da gledas sto kako stojat rabotite vo taborot na nasiot tim
Sory
akode ce vidime sto ce naprae Miskovski do sega nieden igrac od teteks ne ni se pogodi.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Чудно не го стопиравте трансферов на Ненад кај вас....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Чудно не го стопиравте трансферов на Ненад кај вас....
А зошто да го стопираме?! Квалитетен играч е и му треба на клубот.

Иначе во Австрија ќе играме против Олимпија Љубљана од Словенија,Баку од Азербејџан и ЕРД Спорт од Турција.Засега само со овие а можеби ќе биде договорена и некој натпревар.

И изгледа Павлович нема да го ангажираме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Па нели трансферот на Марко сте го стопирале, зошто бил играч на Тетекс?? Сам се пофали ти.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Па нели трансферот на Марко сте го стопирале, зошто бил играч на Тетекс?? Сам се пофали ти.
Пронајди го постот каде се пофалив!

Работата со голманот е дека го сакаме Зендели на голот,а не играч на Брацо!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Изгледа од утре на тимот ќе му се приклучи и Генц Исени.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Nema sansi Genc u Shkendija!!!!

Znae i toj samiot kako gi ima odnosite so BALLISTITE :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Nema sansi Genc u Shkendija!!!!

Znae i toj samiot kako gi ima odnosite so BALLISTITE :)
Ова ти го кажа некој од управата на Балистите или пак на своја глава пишуваш?!!!

Ќе видиме што ќе се реши за Генц,но јас мислам дека ќе може да го носи нашиот дрес.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
za golmanot na teteks da bidete sigurni deka da ne bevme nie deneska ke bese PRV GOLMAN KAJ NAS !!!

i sega sve ide naj losho ZEMAME IGRACI OD RIVALITE DA MU EBAM SEE !! :mad::mad:

zemame ne kvalitetni igraci....ma kakov genc bee vrska nema covekot so futbalot !

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
za golmanot na teteks da bidete sigurni deka da ne bevme nie deneska ke bese PRV GOLMAN KAJ NAS !!!

i sega sve ide naj losho ZEMAME IGRACI OD RIVALITE DA MU EBAM SEE !! :mad::mad:

zemame ne kvalitetni igraci....ma kakov genc bee vrska nema covekot so futbalot !
nema da dojde !!

Ke napraime se samo toj da ne dojde!

i jas ne znam zs kupuvat igraci od tet-s-eks ...

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
А зошто да го стопираме?! Квалитетен играч е и му треба на клубот.

Па дека го стопиравте доаѓањето на Марко , затоа и прашав за Ненад...абе ретко кај се видело еден градски ривал да зема од другиов играчи....колку само врева има во светов нешто вакво ако се случи....и зошто се ситите ако пропадне Тетекс со кого ќе играте дерби утакмица со Миравци ???Или нешто друго е дека Тетекс е единствената екипа која ви зеде 4 бода ланската сезона а може и не сакате да не гледате нас Војводи како си навивамо ?? поздрав

B

Beck's

Гостин

3 Najnovi zasiluvanja na Shkendija:

Genc Hyseni
Nenad Miskovski
Gjelberim Taipi 18 godisen,koj doaga od Kosovo

Inaku eve sto izjavil Miskovski na vcerasniot trening:

Cest e za sekoj igrac da nastapi za sampionski tim.Ova cest ja imam jas,i zatoa vetuvam deka ke dadam se od sebe da gi izraduvam celnicite na klubot,i sekako golemata armija na navivaci sto Shkendija gi ima.Veruvam deka i vo kvalifikaciite za LS Shkendija ke se pokaze vo vistinsko svetlo.Realno,mi se ostvari sonot da stanam igrac na eden sampionski tim :LOL:

Respect za izjavata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom