Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Колку е филмов одбивен и ретардиран. Не сваќам како луѓе го гледаат. Секогаш кога ќе видам реклама се осеќам како да гледам „солзи и смеа“, ама кога ќе ги видам децана како ги имитираат по улици ............ е тоа не е за смеење :( (без навреда на љубителите на филмов)
Батко ако имаш валидна критика слободно кажи ја. Чувствувам дека имаш.

А деца не треба да ја гледаат, родителетие се криви ако ги оставаат. Плус и да ја гледаат ништо не разбираат, а од имитирање пушки и пиштоли немаат гајле. Тоа се правело и пред 50 години - деца да имитираат.
--- надополнето: Jun 18, 2011 3:26 PM ---
Најјака му е таблицата на Заза :)

777-ZZ
34 ZZ 777.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.427
Поени од реакции
25.327
Се приметува овде на кој му треба посебно внимание (без навреда). И едно прашање, дали си видел како филмов влијае на луѓето ???
Мене пак ми влијае мешањето терминологии. Филм - серија... Кога ќе видам за серија да речат филм дека е.... искрено без навреда :)
Кажи ти кои серии ги гледаш ако ние сме овде уназадени?

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
филмов штетно влијае на исфилмани, тепачи и чеченци шо велиме во прилеп и му помага да се доисфилмаат и да јадат појќе чотек.
Инаку уникатен е филмов а баш то го прај да е примамлив за гледање.

Член од
15 август 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Мене пак ми влијае мешањето терминологии. Филм - серија... Кога ќе видам за серија да речат филм дека е.... искрено без навреда :)
Кажи ти кои серии ги гледаш ако ние сме овде уназадени?
ок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-
Епа оти овде кај шо ја гледаме сите серијава и ни се допаѓа ти идиш и ни кажуваш ГЛУПА е! ?!

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
интересна серија е ,от прво поинтересно беше ама и сега е;)

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
кај да ја најдам музиката на омер со кавалот кога свири

Kajgana Shop

На врв Bottom