Дали Samsung Ch@t 335 или Alcatel OT-807 ?

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Локација
Штип
Се двоумам помегу овие 2 телефона...Samsung Ch@t 335 или Alcatel OT-807...посебно ме интерисира дали некој е имал искуство со самсунгот ?

Дефинитивно самсунгот алктателот ако сакаш да го однесиш од прв ден на сервис, земи си го:-)
Самсуингот има добра батерија qwery тастатура, камерче и шо уште не.

Алкателот ти е подобро, батерија држи многу.

Јас земав Алкател...батеријата држи 6-7 дена тачот е солиден......искрено ни едниот ни другиот...јас го продавам Алкателот

алкател имам 806-постар модел гледам и истите функции ги има се освен гледам ново - SNS integration....и ме интерисира дали самсунгот има флеш плеер ?

Вистински Flash Player сигурно нема.Тоа го имаат овие телефони со оперативен. Јас имам SONY ERICSSON ELM има демек некој Flash 3.0 чклљ тоа отвара некој позадини .... :S а за самсунгов не сум сигурен но би требало да има :)

Па самсунг како самсунг, јас тој би го земал. Иако мразам самсунг, јас би го одбрал самсунгот, но само поради ''името'':)

ви идел на самсунгот, алкателот е шкарт на изглед, самсунгот барем изгледа по сериозно, друга мана на алкателот е големиот дисплеј со мала резолуција кој е доволно длабоко под тачот така да кога го работите се чувствувате како да лижите шекер преку стакло бидејки воопшто го нема чувството како да притискаш по тоа што е на дисплејот(нешто како да имате тач на мониторот на ПЦ само да е оддалечен од мониторот едно метро) а и скролањето низ мениата му е тапа

јас го имам самсунгот солидно телефонче камера qwerty тастатура симни си имаш убави апликации има добар звук и ја се двоумев меѓу овие два али да ти кажам боље што не го земав алкателот еден другар имаше тачот за 2 месеца му се расипа самсунгов многу добро телефонче многу сум задоволен ;)

Па самсунг како самсунг, јас тој би го земал. Иако мразам самсунг, јас би го одбрал самсунгот, но само поради ''името'':)

Тапа телефони прават, највеќе ги утнаа овие на тачот.

Ако веќе си одлучил да бираш од овие два земи го Алкателот.

Самсунгот е мој фаворит, алкател не користат ни вработените во Алкател.

јас го земав алкателот пред 2-3 недели и сум задоволен малку ми преставува уште проблем тастатурата со толку копчиња но се навикнувам полека :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom