- Член од
- 2 мај 2011
- Мислења
- 245
- Поени од реакции
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кој друг ни е на располагање?Зошто Делио Роси и Гаспарини? Зошто го мразиш Интер бе човек?![]()
Па кој друг ни е на располагање?
Раниери? или Вилас Боас кој има клаузула од 15 милиона па толку не вреди Мурињо ебате беља!!
Не е ни чудо што Ето сака да си оди. Човекот е победник, навикнат е на победнички менталитет и на успеси. Изгледа него му е јасно дека сме тргнале надолу и јасно им стави до знаење или да направат екипа или да не го замараат.
Интер работи по принцип на трговска размена, а проблемот му е што сам не си ги почитува играчите. Еве да ти кажам еден прост пример: за секој играч што ќе го побараме, управите на другите клубови до последно ни напнуваат дека мора пари, дека не се заинтересирани за ништо освен за исполнување на нивните пренабиени барања. Од друга страна, Интер самиот нуди трампи, не за купување, туку за продавање, и тоа не било какви трампи, туку Пандев-Паласио трампи! Човек да се праша дали овие имаат три грама памет.Вака за Ибра кога си одеше имаше трескање од земја 50мил+Ето кој за повеќето беше Пипо Инзаги.
Интер работи по пазарни цени тоа е проблемот некој не го почитуват тоа..
Еве еден од ретките кои размислуваат позитивно... Како што гледам само јас и ти на фан клубов сме оптимистиЕто за малку не отиде во Азербеџан да игра за пари.Пишуваше Газета сакал да го потпише последниот голем договор во кариерата се знае што сака нов договор од Интер,а имал и желба да се проба во Премиер.Се е во парите и Лусио бара нов договор и Милито бараше лани.
Според мене Интер ќе земе еден играч од 30 мил + ако сака да си оди Ето со големиот договор кој Сити му го дава ќе го трампат за Тевез што не е лошо.Снајдер ако си оди и него ќе го заменат со каласа играч.
Многу сте песимисти Леонардо си отиде и тој за пари ќе зема сега 5 мил наместо 2мил.
Стварно претерувате со овие црни сценарија Интер според мене ќе направи одлични трансвери ова лето.
Санчез денес кажа овој од Удинезе кој го барат двете екипи од Манчестер,Барса Интер и Јуве.Во Барса сакал да оди Санчез иако ја немале тие најдобрата понуда.Следната недела ќе се знаело појасно што ќе биде.
Вака за Ибра кога си одеше имаше трескање од земја 50мил+Ето кој за повеќето беше Пипо Инзаги.
Интер работи по пазарни цени тоа е проблемот некој не го почитуват тоа..
Не им става до знаење затоа што не се недопирливи. Маикон за 20-тина би го шитнал. Дај шта даш...Јас единствената глупост на Морати ја гледам во неговите изјави.
Кога е во прашање Ето, Снајдер, Мота па и Маикон... треба да им даде на знаење на остататите екипи дека тие играчи се недопирливи и да постави цена која никој не може да си ја дозволи. Па ако може Зампарини да побара 50 за Пасторе, Морати ке бара 80 за Снајдер.