"Заборавени" играчи

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
дај бе другар не тролај , Ривалдо е веќе стар додека беше млад играше во јаки екипи и играше за бразилската репрезентација , исто така и роберто карлос .
Не бе па ти ,да ги зееме во Манчестер ,да носат вода и да чистат копачки...во сегашнава форма=))

Подзаборавен играч....хмм....Дентињо...=)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Шон Рајт Филипс, Алберт Риера ..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Риера бе??..Каде го снема тој играч???..до пред две-три години во дресот на Ливерпул играше маестрално..брз играч,со добар дриблинг и одличен центаршут и играше со левата нога..баш помислив дека ќе биди нешто од овој играч но ....

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
Риера бе??..Каде го снема тој играч???..до пред две-три години во дресот на Ливерпул играше маестрално..брз играч,со добар дриблинг и одличен центаршут и играше со левата нога..баш помислив дека ќе биди нешто од овој играч но ....
у олимпијакос е мислам

A

apidrone

Гостин
Матеја Кежман... Не знам дали е спомнат. Беше топ стрелец (три пати) во Холандија (еднаш со 35 гола). Потоа отиде во Челзи.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Riera
--- надополнето: Jun 16, 2011 5:55 PM ---
овај сасуке ти е еден од најарогантните незнаици на форумов..
аххаха баш напаротив јас имам големо мислење за сасуке !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.716
Поени од реакции
22.860
Е зашо Креспо заборавен? Имаше супер кариера, сега има 36 години, сигурно нема да игра во Манчестер, Челзи или Барселона и нема да се бори Реал или Милан за негов потпис, давајќи по 45 милиони(сумата и екипите се случајно избрани). Човекот си игра во лига која му одговара, во екипа која му одговара, оваа сезона постигна двоцифрен број погодоци, то је то. И не знам зошто би бил заборавен играч.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е зашо Креспо заборавен? Имаше супер кариера, сега има 36 години, сигурно нема да игра во Манчестер, Челзи или Барселона и нема да се бори Реал или Милан за негов потпис, давајќи по 45 милиони(сумата и екипите се случајно избрани). Човекот си игра во лига која му одговара, во екипа која му одговара, оваа сезона постигна двоцифрен број погодоци, то је то. И не знам зошто би бил заборавен играч.
Знаеш како иде тоа таман ќе се израдуваш се сфатила поентата на темава ќе слета падобранец :))))
--- надополнето: Jun 16, 2011 7:21 PM ---
Значи сосема нормално е што со 34-5-6-7 години одат да играат по руски и турски лиги, знаат дека немаат снага за во европски клуб да играат со темпо среда - недела/вторник - сабота и сл., а сепак им се нуди шанса за да направат пари.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.486
Поени од реакции
10.067
podolski-za nego slusame na sekoi 4 godini samo koga ce dojde svetsko prvenstvo. igra solidno vo reprezentacijata a na klubsko nivo e mizerija,momentalno vo keln. zoakin od valensija najavuvan kako najjako desno krilo vo svetot si ostana samo prosecen igrac vo spanija.i za kraj felipe ''stupid'' melo mislam deka nema potreba od komentar za nego. i mislam deka od igri kako fm odredeni igraci dobivaat reputacija sto ne ja zasluzuvaat.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
podolski-za nego slusame na sekoi 4 godini samo koga ce dojde svetsko prvenstvo. igra solidno vo reprezentacijata a na klubsko nivo e mizerija,momentalno vo keln. zoakin od valensija najavuvan kako najjako desno krilo vo svetot si ostana samo prosecen igrac vo spanija.i za kraj felipe ''stupid'' melo mislam deka nema potreba od komentar za nego. i mislam deka od igri kako fm odredeni igraci dobivaat reputacija sto ne ja zasluzuvaat.
баш напротив мело беше просечен играч на фм кога стана добар играч во фиорентина и кога почна да го зима дунга во репрезентација

Kajgana Shop

На врв Bottom