Државна матура (Англиски јазик)

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно, ај кажи мобилен, веќе ми се смачи да чекам :)

Официјално:Тестот за утре е одложен бидејки се очекува во Индија да заврне дожд.На сите ученици тестот ке им биде пратен по мејл и откако ке го решат од дома ке го испратат на адреста која ке им биде пишана во инструкциите во мејлот.Резултатите ке бидат истот така преку мејл испратени по 2 дена.Минималната оцена за тестот е 3ка така да нема место за паника.Министерстово за образование им посакува на учениците многу среќа на тестот и да не си ги трошат парите и кредиот за џабе..

Не се заебавам

hahah jako uste da e tocno :))
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:58 PM ---
ja doznav temata za esejottttttttttttttttt

hahah jako uste da e tocno :))
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:58 PM ---
ja doznav temata za esejottttttttttttttttt
Ај сега кажи ја :D :ROFLMAO:Се зафркавам! Оди легнувај и одмарај оти џабе ќе ти е и тема и се :ROFLMAO:

абе кажете ми на мак што би напишале за тоа getting better letter.....не ми текнува више нишо

Your friend Chris B. just hit your friend Robyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.
Write a news article (80 - 120 words) that will include :

-A rumour about what happened.
- Does she deserve it.
-Who's side do you take.

Your friend Chris B. just hit your friend Robyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.
Write a news article (80 - 120 words) that will include :

-A rumour about what happened.
- Does she deserve it.
-Who's side do you take.
не е ова!!!

лесно е да се преведе...ме мрзи да мислам на мак
Е тоа ме мачи мене. Не знам да пишувам есеј. Не е проблемот за англиски туку општо не знам што би напишал

Е тоа ме мачи мене. Не знам да пишувам есеј. Не е проблемот за англиски туку општо не знам што би напишал
абе тоа уствари не е есеј.
есеј е огромен текст со аргументи,докази,истражувања и такви глупости, ние треба состав и писмо да напишеме. за составот која и да биде темата мислам дека ќе се снајдам, ама валјда ќе заглавам на писмото ://

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom