Брат ова ко кога се правеа заебанции со огласи, стави некој јак оглас и број од другарот да го скинат од ѕвонење 24/7, може те има наместено некој GavolRulz револуција направи :РЗначи не ми пишите пораки и не ме аднувајте на фејсбук за џабе... Од каде инфо дека јас сум ги имал темите?
а писмо?Your friend Chris B. just hit your friendRobyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.Write a news article (80 - 120 words) that will include :
-A rumour about what happened.- Does she deserve it.-Who's side do you take.
НАјсмирена сум дечко, си пукам сеири дечките шо ги сакаат тестовите математика, и да им ги дадат вечерва нема да знаат да ги решат до сабајле... ако чекале до сега на најдени тестои и неучеле.... задачата самата си ја смисливсмири се девојко
добра ноќ Mach-eНАјсмирена сум дечко, си пукам сеири дечките шо ги сакаат тестовите математика, и да им ги дадат вечерва нема да знаат да ги решат до сабајле... ако чекале до сега на најдени тестои и неучеле.... задачата самата си ја смислив
Значи како што разбрав требало да се напише дали таа го заслужила тоа и на која страна ќе застанеш ти (дали од страна на убиецот или од страна на убиената)... Доколку некој поинаку разбере што треба да се напише нека каже...Your friend Chris B. just hit your friendRobyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.Write a news article (80 - 120 words) that will include :
ova e za formal letter taka ? a tema za esejot ?Your friend Chris B. just hit your friendRobyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.Write a news article (80 - 120 words) that will include :
Okeeeeej Туку вие си играте г'зовите овде, али мене стварно почна да ме фаќа паникааааа..Да му се сневиди, ако стварно даат некоја тема како оние глупостине поврзани со околината...Ќе почнам да пишувам глупости како овој ..За да нели биде чиста околината на Штип :SМислев на овие што отворија кориснички на форумов само за да тролаат по темава :smir:
Ја го разбрав дека Крис ја удрел Робин, па она ќе се жали за семејно насилствоЗначи како што разбрав требало да се напише дали таа го заслужила тоа и на која страна ќе застанеш ти (дали од страна на убиецот или од страна на убиената)... Доколку некој поинаку разбере што треба да се напише нека каже...