Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
фактот дека тимот не е ни пола спремен да се натпреварува во натпреварување како ЛШ е доволен показател за неверувањето и нервозата кај навивачите......тимот не е во ситуација да диктира кој може да дојде,а кој не

Член од
27 февруари 2011
Мислења
184
Поени од реакции
13
Неможам да сфатам врз основа на што заклучивте дека Јуве нема да купи ниту една ѕвезда! Видовте ли некоја голема ѕвезда до сега да направи трансфер во друг клуб? Тие трансфери не се случуваат сега, на 15.06 туку на почетокот на август, а до тогаш ќе има премногу шпекулации верувајте
Врз основа на тоа што секогаш вакви вести излегуваат на почетокот на трансфер периодите и за време на сезоната и никогаш не доаѓа големо име.Сега за сега работите стојат така, ако нешто се смени и овој пат купат навистина некого тоа би било изненадување.

С

сашенко

Гостин
Дур ние се замараме со трансфери,Ква ква си го лади на море во Мајами
Како што гледам од сликите ногата му е добра и нема проблеми повеќе :)

Врз основа на тоа што секогаш вакви вести излегуваат на почетокот на трансфер периодите и за време на сезоната и никогаш не доаѓа големо име.Сега за сега работите стојат така, ако нешто се смени и овој пат купат навистина некого тоа би било изненадување.
Ке дојде овој пат...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Не сум со тек на форумов, само знам дека Пирло и Зиглер сме ги земале , има ли некој друг трансфер, читам за Агуеро нешто шпекулации или имаме можности да го земаме ? Некој инфо да ми даде? - фала однапред. :Р​

С

сашенко

Гостин
Моџи доживотна забрана за фудбал.Никогаш повеќе нема да се бави со фудбал мада може да им предава фудбал на повеќето директори и цели менаџерски тимови на од поголемите светски клубови.

Ме интересира ако некој може целотата вест да ја преведе од тутоспорт и да види дали има нешто и за нашите титули од 2005 и 2006? Дали е одвоено ова како што јас разбрав или пак и надежите за скудетата завршија?

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Не сум со тек на форумов, само знам дека Пирло и Зиглер сме ги земале , има ли некој друг трансфер, читам за Агуеро нешто шпекулации или имаме можности да го земаме ? Некој инфо да ми даде? - фала однапред. :Р​
Утре Пациенца од Наполи треба да биде на медицински прегледи,наводно сме преговарале со агентите на Агуеро вчера,можна замена е Мело-Диара,Бастос одамна се шпекулира се чека пасошот и тоа е така побитно:)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Сега видов и јас на гол дека Моџи нема да може да се врати во фудбалот...Од кога замина до сега ни беше потребен тоа се виде и со резултатите и играчите кој ги имаме во тимот.Моментално сме добри во новава постава работат доста па ке видиме што резултати ке имаме следната година.

За трансвериве...Да донесеме уште еден напаѓач.Би сакал Агуеро или Тевез да дојдат но и Менез и Роси не се лоши.Не знам што запнале нашиве играч од средина да зимаат.Се изначитав глупости како ке сме го мењале Мело за Диара или да дојде Монтоливо а не го откупуваме Аквилани за слични пари.Мело и Маркизио прва постава а Пирло и Пациенца резеви или ако толку има доверба Конте во Пирло нека го игра до Мело.Да ја завршат работата со Бастош и да го вратат Џовинко и со средината ке биде во ред.За во одбрана да купиме еден десен бек и место Де Чеље лев бек а Циглер измена.Да си заминат Траоре,Ринаудо,Григера,Мота,Сисоко,Мартинез,Јакинта и Амаури.Би требало да имаме пари да се заврши оваа работа.Околу 70 мил да дадеме за нови играчи и за откупување на Квајарела,Матри,Пепе и Соренсен околу 20 мил и од трансвери да земеме 30 мил би завршиле работа.Со 23 играчи и неколку младинци за тим кој нема да игра во европа е доволно и со ваков тим би имале реални шанси за скудето.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Траоре се врати во Арсенал. Соренсен е откупен и потпиша 4 годишен договор мислам(на 10 мај се случило ова).
За другите ваљда ќе се знае кај и да е.
Не верувам дека ринаудо ќе биде откупен, пошо 2-3 пати дали заигра. Се повреди чоекот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.140
Траоре се врати во Арсенал. Соренсен е откупен и потпиша 4 годишен договор мислам(на 10 мај се случило ова).
За другите ваљда ќе се знае кај и да е.
Не верувам дека ринаудо ќе биде откупен, пошо 2-3 пати дали заигра. Се повреди чоекот.
Линк?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Линк немам, ама сигурно е така. И на вики така пишуе.
Траоре - At the end of the season it was confirmed that he would return to Arsenal.
Соренсен - On 10 May 2011, it was reported that Sorensen signed a 4 year contract with Juventus.

Kajgana Shop

На врв Bottom